![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() - czyli whoai WARDROBE 2009wymieniam ciuchy w rozmiarach xs/s/m Na początek lista " most wanted " : (reszta w wish) ZA TO NAJCHĘNIEJ SIĘ WYMIENIĘ: 1 .BUTY (ADIDASY) DO TAŃCA!!! 2. DRESY, najlepiej szare - nike, adidas etc ! 3. duże kolorowe słuchawki !! 4. saszki / botki na płaskiej podeszwie !!! 38/38,5/39 - BAARDZO CHĘTNIE AŻUROWE 5 .BLUZA z 'uszami'! 6. TEE SHIRTY Z LOGO SUPERMANA LUB BATMANA !!!!! LUB I LOVE NY - pilnie! ![]() 7. Ciekawe okulary przeciwsłoneczne – mam na ich punkcie bzika. oraz nerdy/wayfarery chętnie szkła zerówki - oddam duzo 8. play station 9. kurtka ze skóry/eko skóry 10. koszulka polo 11. spódniczki - mini/midi (nie jeansowe) - bombki, tulipany 12. porządny, duzy portfel - za taki jak na zdjeciu oddamDużo ! potrzebuję tez półfabrykatow do wyrobu biżuterii, doladowania orange, rzeczy japan style ,odlewek/próbek perfum w stylu kenzo/chloe/chanel etc !!!!!! Edytowane przez whoai Czas edycji: 2009-04-15 o 20:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: - czyli whoai WARDROBE 2009
Zasady: 1. jezeli NIC NIE ZNALAZŁAM - ODPISUJĘ U SIEBIE! jezeli tak - u Was. 2. wysyłam rzeczy wyprane i wyprasowane, i tego samego oczekuję. 3. odpisujcie w moim wątku, rzadko zdarza mi się śledzić wasze. chyba ze nic u mnie nie znajdziecie. 4. nie proponujcie mi rzeczy zniszczonych oraz takich, które nosiło sie kilkanaście lat temu ... 5. jeśli coś Wam się u mnie bardzo podoba, a ja nic nie wybiorę u Was, informujcie mnie o dokładkach lub proponujcie cos z poza wątku J ja tez tak będę robiła. 6. ciuchy wysylam zwykłym listem poleconym lub paczka. I tego samego oczekuję, tak dla wyrównania kosztów. 7. w miejsca rzeczy nieaktualnych mogą pokazywać się nowe !! 8. taka moja skromna prośba - piszcie co wam się podoba, nie wklejajcie linków 9. nie wymieniam się na siłe i tylko za rzeczy które mnie zauroczą lub będą bardzo potrzebne! a głównie za rzeczy z WISHLISTY 10. a i jeszcze jedna rzecz- nie urywajcie kontaktu! jeżeli nie interesuje Cię wymiana, po prostu napisz. nie cierpię kiedy ktos mnie ignoruje, i chyba wy też nie? co do mnie, to przypominajcie się, jesli bym nie odpisywala. robię również wisiorki i kolczyki z masy fimo - jezeli kogos interesuja. kazdy wzór.. no moze prawie kazdy ![]() Edytowane przez whoai Czas edycji: 2009-02-05 o 18:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
sukienki
-nowa pimkie xs za cos ekstra -atmosphere 38 za cos ekstra -new yorker s Edytowane przez whoai Czas edycji: 2009-04-17 o 15:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
tuniki
- clockhouse s/m - george xs ma dziurkę - deep xs - h&m, rozm. z metki 40, ja mysle ze od s do l ![]() - tunika w stylu etno, boho, rozm z metki L, ale jak ktos lubi luzne to moze byc i na S ![]() Edytowane przez whoai Czas edycji: 2009-04-17 o 15:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
spodnie
-pumpy zara, m, tylko za dresy w rozmiarze s lub cos z wishlisty (mają dziurkę) - nie piszcie 'cos u mnie' tylko pokazujcie co macie ![]() nie ma bojówek! Edytowane przez whoai Czas edycji: 2009-05-05 o 18:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
spodnice
-h&m 38 - NIE MA -nowa z metką ołówkowa h&m divided rozm. 34 za cos super, jest sliczna, niestety dla mnie ciasna ![]() Edytowane przez whoai Czas edycji: 2009-05-05 o 17:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
bluzy i swetry
- troll xs tylko za inną extra bluze -silent s -NIE MA -fuksjowy kardigan rozm. s tylko za cos ekstra Edytowane przez whoai Czas edycji: 2009-05-05 o 17:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
okrycia wierzchnie
-szmizjerka h&m 38/36 -kurtka terranova s dokładka -kurteczka/marynarka Reporter, mona dopiąć 'niby-bluzę', czyli po prostu szary kaptur :P rozmiar XS najchętniej za jakąs inna kurteczkę wiosenną, ale niekoniecznie.
Edytowane przez whoai Czas edycji: 2009-04-17 o 15:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
bokserki
-diverse s za cos ekstra! -h&m m NIE MA NR 3 i ostatni long gdzies zaginął ;p Edytowane przez whoai Czas edycji: 2009-05-05 o 17:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
t-shirty
- rozm. s mega long za cos extra -h&m long 36 za cos ekstra -troll s nie ma ostatniej i pierwszej ! Edytowane przez whoai Czas edycji: 2009-06-30 o 21:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
NIE MA NUMERÓW 1,2,4 i 5 !
Edytowane przez whoai Czas edycji: 2009-06-30 o 21:25 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
ZOSTAŁY TYLKO CZARNE BALERINY Peep Toe 39 (za coś super, najlepiej inne)
Edytowane przez whoai Czas edycji: 2009-06-30 o 21:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
ZOSTALY TYLKO TORBY REEBOKA ( granatowo-biala oddam za cos ekstra)
Edytowane przez whoai Czas edycji: 2009-05-05 o 17:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
czapki, szaliki....
-bata NOWY ZESTAW - h&m zestaw stan db - troll -diverse Edytowane przez whoai Czas edycji: 2009-04-17 o 16:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
NIE MA LEGGINSÓW, ZADNYCH PERFUM - zostaly tylko muchy i mini żel pumy
Edytowane przez whoai Czas edycji: 2009-05-05 o 17:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Kolczyki
1.hm nowe 2.nowe korale -drewniane -plastikowe wisiorki/naszyjniki -avon -jakies inne -wisienki za cos ekstra dokładka
zestaw srebrnej biżuterii w serduszka, nowy,nigdy nie zakładany. kupiony u jubilera za ok 300 zł (nietrafiony prezent..) za coś super Edytowane przez whoai Czas edycji: 2009-03-30 o 12:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
inne
1.h&m za cos extra 2. plastikowe - emo szelki h&m na 134cm ale do 'zwisania na pupie' sie swietnie nadaja ![]() -nici -paski mrowka -portfel terranova -mp4 nie wiem czy oddam wiec za cos extra - ma uszkodzone wejscie do słuchawek. działa jak sie przytrzyma kabelek. Edytowane przez whoai Czas edycji: 2009-01-03 o 18:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
dokładka
-nie ma -nie ma - legginsy w fuksjowym kolorze h&m divided, nie mam juz pudelka ale są nowe. Edytowane przez whoai Czas edycji: 2009-04-21 o 19:49 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
![]() NIE MA BLUZY HOLLISTER. Wymienię też bluzę ADIDAS originals oldschool kupiona miesiac temu, stan idealny ( NA ZDJECIU ROZOWA, W RZECZYWISTOSCI KOLOR CZARNO-SREBRNY) ale TYLKO I WYŁĄCZNIE NA TAKĄ JAK NA ZDJECIU OBOK (KOLOROWA) lub właśnie na kolor różowy. jezeli nie masz takich rzeczy - nie pisz 'cos u mnie ?', zignoruję taki post..
Edytowane przez whoai Czas edycji: 2009-06-30 o 21:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
BAN stały
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1230417014
znajdziesz cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
prosze o pisanie nazw, nie wklejanie linkow
moniek09 nic do reszty zajrzę jutro Edytowane przez whoai Czas edycji: 2008-12-27 o 23:01 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
und xs ( https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1230409487 ) cos za nia ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Konto usunięte
|
cos za mp4 lub sweterek und:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1230409487 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
cos za te dwie biale bluzeczki?
-h&m xs -h&m s ma dziurkę za cos ekstra bardzo mi zalezy! ![]()
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1230409487
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:29.