"Odbicie" - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-06-30, 00:47   #1
Ily
Raczkowanie

"Odbicie"

Czyli odbicie chłopaka jakiejś dziewczynie krótko mówiąc Co o tym myslicie , mialyscie stycznosc z taka sytuacja ? Jesli temat podobny był , wybaczcie .

impossible is nothing

jem mniej - od 2015 produkują sam rozmiar XS i S

Ily jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-30, 00:53   #2
lady karen
Zadomowienie

Dot.: "Odbicie"

Cytat:
Napisane przez Ily Pokaż wiadomość
Czyli odbicie chłopaka jakiejś dziewczynie krótko mówiąc Co o tym myslicie , mialyscie stycznosc z taka sytuacja ? Jesli temat podobny był , wybaczcie .
Celowe odbicie faceta, poprzedzone świadomością tego, że jest zajęty, i podchodami wokół niego - świństwo i tyle.

A czemu pytasz?
lady karen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-30, 00:54   #3
Myszunia19
Zakorzenienie

dla mnie jest to cos paskudnego. jestem osobą ktora chocby jak sie jej chlopak podobał to jesli ma on dziewczyne to sie wycofuje nie buduje sie swojego szczescia na cudzym nieszczęściu
Myszunia19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-30, 00:57   #4
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Dla mnie zajęty facet, to nie jest facet.

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-30, 01:03   #5
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lady karen Pokaż wiadomość
Celowe odbicie faceta, poprzedzone świadomością tego, że jest zajęty, i podchodami wokół niego - świństwo i tyle.
Dokładnie.
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-30, 01:07   #6
Gloire
Zadomowienie

GG do Gloire

Wyobraź sobie, że ktoś odbija Twojego chłopaka i zastanów się czy to jest fajne, sama sobie odpowiedz
Ja myślę, że to okropny czyn.

Edytowane przez Gloire
Czas edycji: 2009-06-30 o 01:08
Gloire jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-30, 01:11   #7
Ily
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lady karen Pokaż wiadomość

A czemu pytasz?
Kto pyta ten nie błądzi hehe .... Po prostu chce znać wasze zdanie

Rozmawiała na ten temat z koleżankami , i niektóre mówiły , że odbijajc chłopaka czuły satysfkacje oraz dowartościowanie . Nie potrafię tego zrozumieć ... Znaczy sie rozumiem , ale dla mnie to również jest świnstwem ..

impossible is nothing

Stary 2009-06-30, 01:14   #8
Gloire
Zadomowienie

GG do Gloire

Cytat:

Rozmawiała na ten temat z koleżankami , i niektóre mówiły , że odbijajc chłopaka czuły satysfkacje oraz dowartościowanie . Nie potrafię tego zrozumieć ... Znaczy sie rozumiem , ale dla mnie to również jest świnstwem ..
bardzo niska ich wartość musi być, skoro mają takie podejście...
Stary 2009-06-30, 01:19   #9
zielony kocur
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość
Dla mnie zajęty facet, to nie jest facet.

niestety nie każdy tak myśli....
mója znajoma np. wyznaje teze że "każdy wagon można odczepić..."
ehhh....

"niektóre mówiły , że odbijajc chłopaka czuły satysfkacje oraz dowartościowanie "

coś tak czuje że te Twoje koleżanki za dużo myslą...albo i z mało... (bez urazy...)

Edytowane przez zielony kocur
Czas edycji: 2009-06-30 o 01:20
zielony kocur jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-30, 01:28   #10
Ily
Raczkowanie

No cóż ... nie wszystkie mają takie zdanie ale wyjątki zawsze się znajdą . Sama byłam zaszokowana ich zdaniem , ale wolałam to przemilczeć .

impossible is nothing

Stary 2009-06-30, 01:36   #11
MarciszonPlus
Raczkowanie

Nie wiem czy taki temat już był, ale sama jestem ciekawa rozhulania wątku. Jako osoba samotna przyznaję się bez bicia, że zajęty facet - gdy sie o tym dowiem - nie staje się dla mnie przez to aseksualny , aczkolwiek nie pokazuję tego po sobie i się wycofuję, zgodnie z zasadą "nie czyń drugiemu co tobie niemiłe". Zatem choć nie wiem jak podobałby mi się zajęty facet i choćby nawet rzucił dla mnie swoją wybrankę/ale nie rzuci, bo ja za chiny nie pokażę że mi się podoba, życie jest jedno/, to zdroworozsądkowo patrząc, nigdy nie zgodziłabym się z nim być. Po pierwsze -rzucił raz, rzuci drugi, kto to wie. Po drugie nie da się zbudować szczęścia na czyimś nieszczęściu. Śledzę, jak wiele z nas, życie gwiazd i nie tylko i...znajduję potwierdzenie tego starego prawidła, mimo wszystko.
Podziwiam natomiast dziewczyny, dla których naprawdę zajęty facet staje się aseksualny. Bo ja aż tak dobrą duszą nie jestem, choć w życiu kieruję się...chyba mózgiem/tzn bardzo staram się właśnie jego używać do procesów myślowych i koordynacji mowy ciała/i mam wielu zajętych kolegów...hmn..haha no wszystkich hahaha i niektórzy są naprawdę całkiem całkiem ale nie...nie śmiałabym spojrzeć w lustro, gdybym choć jednym spojrzeniem świadomie chciała uwieść kogoś, kto należy do kogoś innego. Robię to wbrew sobie, bo diabła za skórą mam, ale póki co się udaje
ba! na imprezie po pijaku było kiss z kimś, o kim póóóźźźńieeejj wyszperałam,że jednak ma dziewczynę(ah ci faceci;]), ale o dziwo utrzymuję teraz z tym osobnikiem jako taki kontakt i...no wręcz jestem zła na siebie za to kiss(chociaż ja akurat całowanie po pijaku traktuję prawie jak uścisk ręki, bo ...najczęściej niewiele pamiętam z tego ). Może mogłam się spytałać na samym początku w klubie jak zaczęliśmy tańczyć "a przepraszam stary...., a masz laske co?" Od tamtej pory nawet po pijaku pytam się gościa normalnie na twarz z grubej rury czy ma laske świdrując delikwenta moim źrenicowym laserem superM NIeeeeeech wieeee, że wspólnota jajników to nie to tamto!!! Nie mają się na baczności ot co

Edytowane przez MarciszonPlus
Czas edycji: 2009-06-30 o 01:39
MarciszonPlus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-30, 01:38   #12
cholernarejestracja
Copyraptor

Wizaż jest znany z tego, że uważa się tu odbijanie facetów za nieetyczne i świńskie. Myślałam, że to wszyscy wiedzą

Ja to podejście popieram. Jestem na tyle wartościową osobą, że jestem w stanie zainteresować sobą kogoś wolnego, a po drugie to bez sensu, być z facetem, który zostawia swoją kobietę. Można oczekiwać tego samego w przyszłości w swoim związku

---------- Dopisano o 01:38 ---------- Poprzedni post napisano o 01:37 ----------

Cytat:
Napisane przez MarciszonPlus Pokaż wiadomość
Od tamtej pory nawet po pijaku pytam się gościa normalnie na twarz z grubej rury czy ma laske świdrując delikwenta moim źrenicowym laserem superM NIeeeeeech wieeee, że wspólnota jajników to nie to tamto!!! Nie mają się na baczności ot co

poproszę taki! Da się dostać na allegro?
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-30, 02:11   #13
Lady in Blue
Zakorzenienie

Cytat:
Jest taki temat ...

Dziewczyna, która włazi z buciorami w czyjś związek i go rozwala jest ... hmmm ... w sumie każdy chyba wie jak mozna okreslić takie osoby

---------- Dopisano o 02:11 ---------- Poprzedni post napisano o 02:10 ----------

Cytat:

A po ile lat mają te koleżanki?
mnie jedynie rozwala zawsze taki pogląd - wszędzie na zachodzie jest świetnie, krainy mlekiem i miodem płynące, tolerancja i dobry gust w każdej dzielnicy, a w tej Polsce to sam zaścianek i ludzi na Vogue'a nie stać

Lady in Blue jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-30, 03:51   #14
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Odbijanie komus partnerow to swinstwo i tyle, nie ma co tu debatowac.

Na szczescie zwykle w zyciu jest tak, ze kto sieje wiatr...

Cytat:

Wow, to kolezanki musza miec problemy z poczuciem wlasnej wartosci

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-30, 08:46   #15
sine.ira
BAN stały

Swoją drogą facet który daje się "odbić" to dupa na resorach, a nie facet.
No gwałtem takiego nikt nie bierze Ma ochotę pobzykać na boku, trafia na chętną to korzysta. Może nawet zostawi tę poprzednią dla "odbijaczki"...I teraz dwa pytania retoryczne: czy można takiemu ufać oraz czy warto o niego zabiegać ?

Edytowane przez sine.ira
Czas edycji: 2009-06-30 o 08:53
sine.ira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-30, 08:55   #16
Dociakowa
Zadomowienie

a do mnie ostatnio napisał na GG koleś, który szuka dziewczyny do sexu.. Ja oczywiście mam już swojego Tż i za żadne skarby bym się na to nie pisala ale stwierdziłam ze porozmawiać można.. i okazało się, że facet ma 27 lat i żonę ktora zrobiła się "aseksualna" wobec czego on szuka "przyjaciółki" na sex...

Nawet swoje zdjęcie mi przyslał
Rozmawialam z nim próbowałam siędowiedzieć dlaczego? a co jesli jego zona się dowie...? i pytałam czy nie brzydzi się uprawiać seksu z pierwszą lepszą...
stwierdził ze chyba jestem Psychologiem i że miło mu się ze mną rozmawia..
Niestety nie udało mi się go odwieść od zdrady żony.. na pewno sobie jakąś znajdzie..

->
76,6....30.07->72,7......65,5kg.. .60
Dociakowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-30, 09:03   #17
Atka87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sine.ira Pokaż wiadomość
No gwałtem takiego nikt nie bierze Ma ochotę pobzykać na boku, trafia na chętną to korzysta. Może nawet zostawi tę poprzednią dla "odbijaczki"...I teraz dwa pytania retoryczne: czy można takiemu ufać oraz czy warto o niego zabiegać ?
Bardzo dobrze to ujęłaś

Atka87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-30, 10:59   #18
Hvid
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, mialam stycznosc z taka sytuacja.

Myszunia19 - Przeczytalam to, co masz napisane w podpisie. Cieszy mnie to, ze Ci sie dobrze uklada
Hvid jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-30, 12:17   #19
OneLoveOneHeart
Raczkowanie

Odbijanie chłopaka to totalne chamstwo .

Pamiętam jak rok temu zerwałam znajomość z chłopakiem na którym mi zależało. Okazało się,że ma dziewczynę, więc wolałam się wycofać.
A szczególnie po tym, jak pisał mi, że śni o mnie, że ciągle myśli i takie tam. Wycofałam się,bo chciałam być fair w stosunku do jego dziewczyny. Chciałam,żeby koleś zapomniał o mnie.
Zresztą nie chciałabym żeby jakaś laska odbiła mi chłopaka .

Ale teraz sytuacja się odwróciła. Typ nie mógł zapomnieć o mnie, więc zerwał z M. A ja i tak już nic nie czuję do niego .
OneLoveOneHeart jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-30, 12:49   #20
illuvies
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sine.ira Pokaż wiadomość
O to to.
illuvies jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-30, 13:02   #21
muszkaowocowka
Raczkowanie

GG do muszkaowocowka

hmm.. powiem tak poszlysmy z 2 kolezankami na dyskoteke poznalysmy tam 2 chlopcow z czego 1 z nich juz ich znala wyszlismy z dyskoteki on byl pijany ja nie bardzo i zaczelismy sie calowac po chwili moje kumpele to zobaczyly i on przestal i powiedzial do siebie ``karol co robisz ?!`` nie wiedzialam o co chodzi .. zadzwonil po taxi dla nas i gdy kumpele wsiadly znowu sie calowalismy na pozegnanie .. potem wyjechalam .. po 3/4 tygodniach napisal do mnie pisalismy normalnie ale po kilku wiadomosciach dowiedzialam sie ze jego dziewczyna jest w 3 miesiacu ciazy z czego jak sie z nim calowalam on mial dziewczyne w ciazy w domu poczulam sie glupio ale nie czuje sie winna bo nawet nie wiedzialam ze ma dziewczyne
Stary 2009-06-30, 13:54   #22
niczka87
Zakorzenienie

Odbijanie komuś partnera jest chamówą. Że niby ma to dowartościować 'odbijaka' ? Śmiech. Ale każdy ma tam jakieś swoje wartości.
Stary 2009-06-30, 14:08   #23
kermitowa
Zadomowienie

myśle ze to jest świnstwo, budowanie szczescia na czyims nieszczesciu zawsze ma negatywne skutki i tyle w temacie.
Stary 2009-06-30, 15:09   #24
749d3470e67da5a340716cf11c99d98c9d41692a_5eab587331573
Konto usunięte

chłopak, mąż, narzeczony
- dla mnie to nie samo

jeśli chodzi o chłopaka to nie miałabym skrupułów

postawił kawę, ciastko, powiedział komplement, podarował swoje zdjęcie, odprowadza do domu i już jest chłopakiem

właśnie takiego podprowadziła mi koleżanka z akademika, współlokatorka
szczęście na nieszczęściu - dobre sobie
zgrała się z nim lepiej niż ja z nim,
z miłości im nic nie wyszło ale przyjaznili się potem długo ...

mój tata też jest z "odbicia"
749d3470e67da5a340716cf11c99d98c9d41692a_5eab587331573 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-30, 15:14   #25
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Cytat:
Muszą mieć bardzo niskie poczucie własnej wartości te panny...

Rozumiem, zakochac się, facet rozstaje się z dziewczyną i wiąże z drugą, to nie zbrodnia. Ale odbijanie faceta jak uprawianie sportu albo hobby?

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-30, 15:51   #26
Niezmienna
Wtajemniczenie

Ja też osobiście jakoś nie mogłabym odbić komuś faceta.Ale kiedyś usłyszałam"Poki nie jest jej meżem to co sie patyczkujesz?"
Dostalam wyraźnie przyzwolenieNie skorzystałam.
Niezmienna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-30, 16:20   #27
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Cytat:
Napisane przez Niezmienna Pokaż wiadomość
Ja też osobiście jakoś nie mogłabym odbić komuś faceta.Ale kiedyś usłyszałam"Poki nie jest jej meżem to co sie patyczkujesz?"
Dostalam wyraźnie przyzwolenieNie skorzystałam.
Rozumiem, że przywolenie było nie od dziewczyny tego faceta, a od osoby która w kwestii tego związku nie miała nic do gadania?

Też bym nie skorzystała, no, chyba, żeby chodziło o faceta osoby dającej takie "mądre" rady...

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-30, 16:25   #28
guess17
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kermitowa Pokaż wiadomość
myśle ze to jest świnstwo, budowanie szczescia na czyims nieszczesciu zawsze ma negatywne skutki i tyle w temacie.

dokładnie...

http://zapachmiety.blog.pl

Dziś: ciasto 3 bit

_________________________ ________

"Większość ludzi ma tyle szczęścia, na ile sobie pozwoli" - Abraham Lincoln
guess17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-30, 16:29   #29
Niezmienna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aggie125 Pokaż wiadomość
Rozumiem, że przywolenie było nie od dziewczyny tego faceta, a od osoby która w kwestii tego związku nie miała nic do gadania?

Dokladnie takCo gorsze ,radziła mi to dawna koleżanka,której jakaś inna odbiła faceta.
Może ten uraz na nią tak podziałał
Niezmienna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-30, 16:32   #30
madmuazelle
BAN stały

Nie mialam z odbijaniem styczności,bo nie jestem desperatką.A po drugie odbijanie komuś faceta jest świństwem.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości