|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
"Odbicie"
Czyli odbicie chłopaka jakiejś dziewczynie krótko mówiąc
|
|
#2 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: "Odbicie"
Cytat:
A czemu pytasz?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
dla mnie jest to cos paskudnego. jestem osobą ktora chocby jak sie jej chlopak podobał to jesli ma on dziewczyne to sie wycofuje
nie buduje sie swojego szczescia na cudzym nieszczęściu
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie zajęty facet, to nie jest facet.
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Wyobraź sobie, że ktoś odbija Twojego chłopaka i zastanów się czy to jest fajne, sama sobie odpowiedz
![]() Ja myślę, że to okropny czyn.
w końcu czuję spokój ducha Edytowane przez Gloire Czas edycji: 2009-06-30 o 01:08 |
|
|
|
|
#7 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hehe .... Po prostu chce znać wasze zdanie Rozmawiała na ten temat z koleżankami , i niektóre mówiły , że odbijajc chłopaka czuły satysfkacje oraz dowartościowanie . Nie potrafię tego zrozumieć ... Znaczy sie rozumiem , ale dla mnie to również jest świnstwem ..
|
|
|
#8 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
niestety nie każdy tak myśli.... ![]() mója znajoma np. wyznaje teze że "każdy wagon można odczepić..." ehhh.... "niektóre mówiły , że odbijajc chłopaka czuły satysfkacje oraz dowartościowanie " coś tak czuje że te Twoje koleżanki za dużo myslą...albo i z mało... (bez urazy...) Edytowane przez zielony kocur Czas edycji: 2009-06-30 o 01:20 |
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
No cóż ... nie wszystkie mają takie zdanie ale wyjątki zawsze się znajdą . Sama byłam zaszokowana ich zdaniem
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem czy taki temat już był, ale sama jestem ciekawa rozhulania wątku. Jako osoba samotna przyznaję się bez bicia, że zajęty facet - gdy sie o tym dowiem - nie staje się dla mnie przez to aseksualny , aczkolwiek nie pokazuję tego po sobie i się wycofuję, zgodnie z zasadą "nie czyń drugiemu co tobie niemiłe". Zatem choć nie wiem jak podobałby mi się zajęty facet i choćby nawet rzucił dla mnie swoją wybrankę/ale nie rzuci, bo ja za chiny nie pokażę że mi się podoba, życie jest jedno/, to zdroworozsądkowo patrząc, nigdy nie zgodziłabym się z nim być. Po pierwsze -rzucił raz, rzuci drugi, kto to wie. Po drugie nie da się zbudować szczęścia na czyimś nieszczęściu. Śledzę, jak wiele z nas, życie gwiazd i nie tylko i...znajduję potwierdzenie tego starego prawidła, mimo wszystko.
Podziwiam natomiast dziewczyny, dla których naprawdę zajęty facet staje się aseksualny. Bo ja aż tak dobrą duszą nie jestem, choć w życiu kieruję się...chyba mózgiem/tzn bardzo staram się właśnie jego używać do procesów myślowych i koordynacji mowy ciała /i mam wielu zajętych kolegów...hmn..haha no wszystkich hahaha i niektórzy są naprawdę całkiem całkiemba! na imprezie po pijaku było kiss z kimś, o kim póóóźźźńieeejj wyszperałam,że jednak ma dziewczynę(ah ci faceci;]), ale o dziwo utrzymuję teraz z tym osobnikiem jako taki kontakt i...no wręcz jestem zła na siebie za to kiss(chociaż ja akurat całowanie po pijaku traktuję prawie jak uścisk ręki, bo ...najczęściej niewiele pamiętam z tego Od tamtej pory nawet po pijaku pytam się gościa normalnie na twarz z grubej rury czy ma laske świdrując delikwenta moim źrenicowym laserem superM
Edytowane przez MarciszonPlus Czas edycji: 2009-06-30 o 01:39 |
|
|
|
|
#12 | |
|
Copyraptor
|
Wizaż jest znany z tego, że uważa się tu odbijanie facetów za nieetyczne i świńskie. Myślałam, że to wszyscy wiedzą
![]() Ja to podejście popieram. Jestem na tyle wartościową osobą, że jestem w stanie zainteresować sobą kogoś wolnego, a po drugie to bez sensu, być z facetem, który zostawia swoją kobietę. Można oczekiwać tego samego w przyszłości w swoim związku ![]() ---------- Dopisano o 01:38 ---------- Poprzedni post napisano o 01:37 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#13 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyna, która włazi z buciorami w czyjś związek i go rozwala jest ... hmmm ... w sumie każdy chyba wie jak mozna okreslić takie osoby ![]() ---------- Dopisano o 02:11 ---------- Poprzedni post napisano o 02:10 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#14 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na szczescie zwykle w zyciu jest tak, ze kto sieje wiatr... ![]() Cytat:
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
||
|
|
|
|
#15 |
|
BAN stały
|
Swoją drogą facet który daje się "odbić" to dupa na resorach, a nie facet.
No gwałtem takiego nikt nie bierze Ma ochotę pobzykać na boku, trafia na chętną to korzysta. Może nawet zostawi tę poprzednią dla "odbijaczki"...I teraz dwa pytania retoryczne: czy można takiemu ufać oraz czy warto o niego zabiegać ?
Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2009-06-30 o 08:53 |
|
|
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
a do mnie ostatnio napisał na GG koleś, który szuka dziewczyny do sexu.. Ja oczywiście mam już swojego Tż i za żadne skarby bym się na to nie pisala ale stwierdziłam ze porozmawiać można.. i okazało się, że facet ma 27 lat i żonę ktora zrobiła się "aseksualna" wobec czego on szuka "przyjaciółki" na sex...
Nawet swoje zdjęcie mi przyslał Rozmawialam z nim próbowałam siędowiedzieć dlaczego? a co jesli jego zona się dowie...? i pytałam czy nie brzydzi się uprawiać seksu z pierwszą lepszą... stwierdził ze chyba jestem Psychologiem i że miło mu się ze mną rozmawia..Niestety nie udało mi się go odwieść od zdrady żony.. na pewno sobie jakąś znajdzie..
|
|
#17 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myszunia19 - Przeczytalam to, co masz napisane w podpisie. Cieszy mnie to, ze Ci sie dobrze uklada
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
Odbijanie chłopaka to totalne chamstwo .
Pamiętam jak rok temu zerwałam znajomość z chłopakiem na którym mi zależało. Okazało się,że ma dziewczynę, więc wolałam się wycofać. A szczególnie po tym, jak pisał mi, że śni o mnie, że ciągle myśli i takie tam. Wycofałam się,bo chciałam być fair w stosunku do jego dziewczyny. Chciałam,żeby koleś zapomniał o mnie. Zresztą nie chciałabym żeby jakaś laska odbiła mi chłopaka . Ale teraz sytuacja się odwróciła. Typ nie mógł zapomnieć o mnie, więc zerwał z M. A ja i tak już nic nie czuję do niego . |
|
|
|
|
#20 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Raczkowanie
|
hmm.. powiem tak poszlysmy z 2 kolezankami na dyskoteke poznalysmy tam 2 chlopcow z czego 1 z nich juz ich znala wyszlismy z dyskoteki on byl pijany ja nie bardzo i zaczelismy sie calowac po chwili moje kumpele to zobaczyly i on przestal i powiedzial do siebie ``karol co robisz ?!`` nie wiedzialam o co chodzi .. zadzwonil po taxi dla nas i gdy kumpele wsiadly znowu sie calowalismy na pozegnanie .. potem wyjechalam .. po 3/4 tygodniach napisal do mnie pisalismy normalnie ale po kilku wiadomosciach dowiedzialam sie ze jego dziewczyna jest w 3 miesiacu ciazy z czego jak sie z nim calowalam on mial dziewczyne w ciazy w domu poczulam sie glupio ale nie czuje sie winna bo nawet nie wiedzialam ze ma dziewczyne
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Odbijanie komuś partnera jest chamówą. Że niby ma to dowartościować 'odbijaka' ? Śmiech. Ale każdy ma tam jakieś swoje wartości.
|
|
|
#23 |
|
Zadomowienie
|
myśle ze to jest świnstwo, budowanie szczescia na czyims nieszczesciu zawsze ma negatywne skutki i tyle w temacie.
|
|
#24 |
|
Konto usunięte
|
chłopak, mąż, narzeczony
- dla mnie to nie samo jeśli chodzi o chłopaka to nie miałabym skrupułów postawił kawę, ciastko, powiedział komplement, podarował swoje zdjęcie, odprowadza do domu i już jest chłopakiem właśnie takiego podprowadziła mi koleżanka z akademika, współlokatorka szczęście na nieszczęściu - dobre sobie zgrała się z nim lepiej niż ja z nim, z miłości im nic nie wyszło ale przyjaznili się potem długo ... mój tata też jest z "odbicia" |
|
|
|
|
#25 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem, zakochac się, facet rozstaje się z dziewczyną i wiąże z drugą, to nie zbrodnia. Ale odbijanie faceta jak uprawianie sportu albo hobby?
|
|
|
#26 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też osobiście jakoś nie mogłabym odbić komuś faceta.Ale kiedyś usłyszałam"Poki nie jest jej meżem to co sie patyczkujesz?"
![]() Dostalam wyraźnie przyzwolenie Nie skorzystałam.
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też bym nie skorzystała, no, chyba, żeby chodziło o faceta osoby dającej takie "mądre" rady...
|
|
|
#28 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dokładnie...
|
|
|
#29 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
BAN stały
|
Nie mialam z odbijaniem styczności,bo nie jestem desperatką.A po drugie odbijanie komuś faceta jest świństwem.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:10.

nie buduje sie swojego szczescia na cudzym nieszczęściu
21. 04.2014 
hehe .... Po prostu chce znać wasze zdanie 

..