![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Wszystkiego po trochu - Madzya
TEN WĄTEK JEST ZAMKNIĘTY . ZGODNIE Z REGULAMINEM COŚ ZOSTAŁO Z WĄTKU WYMIENIONE, INNE RZECZY JESZCZE W DRODZE.
WIĘC MOGĘ ZAŁOŻYĆ NOWY WĄTEK ![]() Nadal możecie zaglądać do starego wątku , wtedy mogę wrzucić ubranka,których tutaj nie ma ponownie. Poszukuję : * ubrań w rozmiarze 38/40 * butów w rozmiarze 39/40 * za wszelkie ilości perfum PUMA JAMAICA ( pierwsza edycja ) Oddam wiele, nawet spoza wątku ! * dobrego kremu antycellulitowego W swoim wątku prezentuję ubrania w rozmiarach S-XL. Zdjęcia wykonuję tylko aparatem telefonicznym dlatego ich jakość jest słaba. Jednak odpowiem na każde pytanie . ŻEBY BYŁO ŁATWIEJ PYTAĆ O TO CO CHCEMY NUMERUJĘ. BLUZY 1 2 3 4 5 6 Edytowane przez madzya Czas edycji: 2009-06-30 o 07:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystkiego po trochu - Madzya
SPÓDNICZKI/SPÓDNICE
7,8,9, Brązowa, falbaniasta mini. Rozmiar z metki 36 . Stan db + (falbanki były przeze mnie podszywane,czego nie widać przy noszeniu,ale dla własnej estetyki lepiej zrobić to fachowo ) Szerokość bez naciągania 35cm Długość 25 cm Sukienka jest dla mnie za mała dlatego zdjęcia mogą ujmować jej uroku. 10. 11. 12. Śliczna jeansowa mini. Kolor taki jak na pierwszym zdjęciu. Nie przedstawia się sukienka idealnie na mnie, ponieważ jest za mała. Rozmiar z metki to M Szerokość biodra ok 44 x 2 Długość 30 cm stan IDEALNY 13.Mini w egzotyczne kwiaty. Kolor żółty, kwiaty białe. Stan : bdb - Rozmiar : Pas 40 cm długość 30 cm. UWAGA: Zagięcia na zdjęciu nie świadczą o tym,ze tak wyglada sukienka, tylko po prostu jest niewyprasowana. 14 15 PROSZĘ PYTAĆ O RZECZY Z DOKŁADKI Edytowane przez madzya Czas edycji: 2009-06-22 o 14:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
kostiumy kąpielowe
16. KOSTIUM KĄPIELOWY ATMOSPHERE - ROZMIAR 10, TJ. 38 STAN BARDZO DOBRY Edytowane przez madzya Czas edycji: 2009-06-22 o 14:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
spodnie
Edytowane przez madzya Czas edycji: 2009-06-22 o 13:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
koszule
Edytowane przez madzya Czas edycji: 2009-06-22 o 14:21 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Elegancka koszula w paski firmy New look.
Rozmiar z metki 12 czyli 40 ale na 38 też będzie ładnie wyglądała. Stan db (Znajduje się na niej minimalna plamka,której niestety nie umiem sprać, niestety mam za lichy aparat by ją uchwycił ![]() Przepraszam,za niewyprasowanie koszuli. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
dodatki
Edytowane przez madzya Czas edycji: 2009-06-22 o 13:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
1. Sukienka w paski, letnia. Bardzo ładna.
od PACHY DO PACHY : 35 cm długość od biustu 51 cm. Edytowane przez madzya Czas edycji: 2009-04-14 o 17:12 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
koszulki
Edytowane przez madzya Czas edycji: 2009-06-22 o 13:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Zielona kurteczka na wiosnę - jesień.
Bardzo ładna.Rozmiar z metki 36 . Stan bardzo dobry. Edytowane przez madzya Czas edycji: 2009-04-14 o 17:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
legginsy
Edytowane przez madzya Czas edycji: 2009-06-22 o 13:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
kamizelki
Edytowane przez madzya Czas edycji: 2009-06-22 o 13:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
FIOLETOWY SWETEREK firmy ZARA
Niestety dla mnie za malutki, zdjecia na osobie tylko do pokazania jak się prezentuje. Najlepiej kolor pokazuje zdjęcie z pokazaną wewnętrzną czescią rękawa. Mimo wszystko ten fiolet bardziej zywy. szerokośc od pachy do pachy 40 x 2 długośc 44 cm. STAN IDEALNY Edytowane przez madzya Czas edycji: 2009-05-31 o 18:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
BEŻOWA SUKIENKA, góra haftowana. Rozmiar z metki L.
Stan bardzo dobry. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Bluzka w paski pionowe
( wydaje się,że tylko plecy są takie, błąd, cała jest w te prążki ) . Kolor brązowy, na guziki. Metka : Carry rozmiar M - NIE NOSZONA |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Różowy żakiet
Rozmiar z metki 36 Firma DENIM CO. Założony dosłownie 3 razy. Przepraszam,że nie wyprasowany. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
bluzeczki, topy, bluzki na ramiączka ciąg dalszy.
Edytowane przez madzya Czas edycji: 2009-06-22 o 13:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
sweterki
Edytowane przez madzya Czas edycji: 2009-06-22 o 13:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
Różowa bokserka w paski.
Zdjęcia przekłamane, to róż, nie pomarańcz. Stan bardzo dobry. marka : FISHBONE rozmiar : L |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
patrz niżej,gdyż ubrania na całej stronie.
Edytowane przez madzya Czas edycji: 2009-06-22 o 13:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
ZESTAW DO MANICIURE - SPA - AVON.
Zakupione w Avonie, użyty jedynie raz. ( Jestem jednak za zwykłym pilniczkiem ). W zestawie : - wanienka do moczenia paznokci - patyczek do skórek - 4 nasadki do modelowania paznokci Zdjęcia należą do wizażanki ogór, ale w rzeczywistości wygląda identycznie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
patrz niżej,gdyż ubrania na całej stronie.
Edytowane przez madzya Czas edycji: 2009-06-22 o 13:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
Dokładka 15.04.2009
1. Czarne kolczyki. 2.Białe kolczyki 3. Kryształowe - różowe kolczyki. 4. Srebrny pierścionek. Stan oceniam na db+ , troszkę lutowany ale wygląda jak ciemniejsze srebro ![]() Edytowane przez madzya Czas edycji: 2009-04-15 o 08:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
![]()
Dokładka 01.05.2009
1. Czarne, skórzane laczki. Rozmiar 38 . buty firmy LASOCKI ! Stan db + (za użytkowanie ) 2. Brązowe, skórzane laczki Rozmiar 37. Na jednym ze zdjęć próbowałam uchwycić wadę jednej klapki. Wada ta była już przy zakupie butów. O szczegóły pytać. Buciki nie były czyszczone przed wykonywaniem zdjęć za co przepraszam. Buty nie wyglądają korzystnie na mojej nodze,gdyż noszę większy rozmiar. Edytowane przez madzya Czas edycji: 2009-05-01 o 08:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
DOKŁADKA 1.05.2009
1. Buciki na obcasie. Śliczne, z wyciętymi groszkami. Odkryty palec. Kokardka. Jak widać obcas jest czarno biały - to wina zejścia farby, ja jednak ich nie odmalowałam, bo mnie się takie spodobały ![]() - nie wiem czy chcę oddać. Rozmiar 38 2. Wiązane sandałki.Jednak nie posiadam rzemyków, popękały ![]() Oddam za drobnostkę. Rozmiar : 40 O szczegóły pytać. Buciki nie były czyszczone przed wykonywaniem zdjęć za co przepraszam. Edytowane przez madzya Czas edycji: 2009-05-01 o 08:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
Dokładka 1.05.09
1. Buty DEICHMANN. (Graceland ). Czerwone trampki na obcasie. Posiadam do nich białe sznurówki . Z drewnianych podeszw w jakimś stopniu zdrapała się farba.Mi to nie przeszkadza, jednak łatwo to zamalować. Rozmiar 40 2. Holenderskie buciki ! Wspaniałe nigdy nie noszone. Rozmiar 39 O szczegóły pytać. Buciki nie były czyszczone przed wykonywaniem zdjęć za co przepraszam. Edytowane przez madzya Czas edycji: 2009-05-01 o 08:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
Dokładka 1.05.2009
1. Czarne czółenka. Stan db. Oddam za drobnostkę. Rozmiar 37 2. Włoskie buciki. Przy prawym bucie na czubku odkleja się podeszwa,drugi troszeczkę starty . Po za tym stan idealny. Rozmiar 38 O szczegóły pytać. Buciki nie były czyszczone przed wykonywaniem zdjęć za co przepraszam. Edytowane przez madzya Czas edycji: 2009-05-01 o 08:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:33.