|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Szybka wymianka! zaapraszam :)
NIEAKTUALNE
Witam Nie szukam niczego konkretnego , zalezy mi na szybkiej wymiance ![]() zapraszam również na mój drugi wątek : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=256501 PAZNOKCIE
-niebieski Avon color trend NOWY lakier Avon klor bardzo jasny róz ( dla zainteresowanych zrobie fotki ) kryształki do paznokci kwiatuszki-naklejki na paznokcie ( dla zainteresowanych zrobie fotki) -różowy Maybelinne express finish diamonds 2 razy wyprówbowany https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-paznokci.html NIE MA LECI DO dixie Włosy -pianka Taft senso touch effect Ultra mousse ultra strong :4 pozostalo jakies 90% -SHOCKWAVES Krem puszenie pod kontrolą ,wykonczona , lśniąca fryzura została połowa NIE MA LECI DO dixie -odzywka Sunsilk Fale i Loki nowa -szampon koloryzujący londa londeston GOLDEN BROWN (1 saszetka) -szampon koloryzującyColorTone DELIA kasztan data:06/2008 ale napewno nadaje sie jeszcze do uzycia OPALANIE ziaja sopotsun emulsja do opalania woododpo. SPF15 ok.85% moze wiecej ziaja sopotsun emulsja do opalania woododpo. spf10 ok.połowy kolorówka nowa automatyczna kredka miss sporty odcień snow czarna kredka Lovely podkład color trend , mam go z wymianki (zostało jakies 80-90%) podkład IsaDora classic beige , trudno mi powiedziec ile zostao ale mysle ze jakies 70-80% NIE MA LECI DO dixie szminka rozowa , dorzuce do wymianki błyszczyk H&M , trudno powiedziec ile zostało mysle ze ok.60% NIE MA LECI DO nanaaaa87 błyszczyk Loreal rouge Pulp odcien Racy ( mam z wymianki , niestety nie mój kolor ) kilka razy uzyty2 cienie inglot , niestety nie umie doszukac się daty , ale kupowałam w tym roku wiec powinno byc ok. cień bourjois odcien 34 rose tentation dla zainteresowanych zrobie fotki ![]() http://www.amora.pl/bourjois-ombre-p...io-p-8846.html czarny cien H&M raz maźnięty NIE MA LECI DO nanaaaa87 zielony puder bourjois , z wymianki , prawie cały róż BOURJOIS rose d'or 29 ,prawie caly . Mam go z wymianki , niestety nie moj kolor , dla zainteresowanych moge zrobic fotke NIE MA LECI DO nanaaaa87 puder wibo 3kolory Clearasil Ultra płatki "3 dni" zostało ok.70% sebaMed koloryzujacy krem przeciw wypryskom , kilka razy użyty dezodorant FOR FUN PARTY nowy , niestety zakrętka spada NIE MA LECI DO nanaaaa87świeczki niebieskie leci do Lunawera prostownica z 3 wymiennymi wkładkami , oddam za drobiazg prostownica ROMIX ceramiczna , oddam za inna prostownice Edytowane przez Kerka Czas edycji: 2009-07-21 o 16:54 Powód: dokładka |
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Szybka wymianka! zaapraszam :)
hopa
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
-różowy Maybelinne express finish diamonds 2 razy wyprówbowany
czarny cien H&M raz maźnięty podkład IsaDora classic beige , trudno mi powiedziec ile zostao ale mysle ze jakies 70-80% -SHOCKWAVES Krem puszenie pod kontrolą ,wykonczona , lśniąca fryzura została połowa może coś u mnie? pozdrawiam jest zdjęcie - puder bourjois , z wymianki , prawie cały? jakoś nie moge znaleźć mogłabys coś wiecej napisac o nim? co do twojej propozycji to odpisze u siebie
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
pozdrawiam
|
|
#13 |
|
BAN stały
|
cos za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1215006152 - kredkę snow, kryształki na paznokcie, lakier różowy? |
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za różowy Maybelinne express finish diamonds 2 razy wyprówbowany
róż BOURJOIS rose d'or 29 ,prawie caly . Mam go z wymianki , niestety nie moj kolor , dla zainteresowanych moge zrobic fotke -chętnie zobaczę fotkę zielony puder bourjois , z wymianki , prawie cały podkład IsaDora classic beige , trudno mi powiedziec ile zostao ale mysle ze jakies 70-80%? |
|
|
|
|
#15 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Gość
|
cos u mnie za:
czarny cien H&M raz maźnięty róż BOURJOIS rose d'or 29 ,prawie caly . Mam go z wymianki , niestety nie moj kolor , dla zainteresowanych moge zrobic fotke dezodorant FOR FUN PARTY nowy , niestety zakrętka spada błyszczyk H&M , trudno powiedziec ile zostało mysle ze ok.60% błyszczyk Loreal rouge Pulp odcien Racy ( mam z wymianki , niestety nie mój kolor ) kilka razy uzytypozdrawiam i czekam na odp u mnie
|
|
|
|
|
#17 |
|
Gość
|
super odpowiada mi jak najbardziej taka wymianka tylko zalezy mi tez na błyszczyk Loreal rouge Pulp odcien Racy ( mam z wymianki , niestety nie mój kolor
) kilka razy uzyty , moze dobralabys sobie cos jeszcze, chetnie dorzuce nawet kilka rzeczy, ah i jeszcze ten krem Nivea to o chodzi Ci o ten lekki podklad tak? bo tam sa dwa nivea nawizajace i nie wiem ktory :P czekam na odp
|
|
|
|
|
#18 |
|
Gość
|
odpisuje na PW
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
cień bourjois odcien 34 rose tentation dla zainteresowanych zrobie fotki
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Raczkowanie
|
Witam ponownie
![]() Jestem skłonna wymienić rzeczy, które podobaja sie Tobie u mnie za : -świeczki niebieskie -korale -koszulka nowa TERRANOVA rozm.z metki M , ale mysle ze S tez bedzie ok. http://www.fotosik.pl/showFullSize.p...cf4cd3839f0b2d Czy to Ci odpowiada ?
|
|
#26 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Wtajemniczenie
|
z Twoich wątków spodobały mi się tylko : https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1215006295 ale nie wiem czy opłaca się robić taka małą wymiankę? chyba że masz coś jeszcze poza wątkiem?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:20.

) kilka razy uzyty
NIE MA LECI DO nanaaaa87