![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Dwa cudowne ROZŚWIETLACZE.
NIEAKTUALNY-WYMIENIONE
Nyx Mosaic Powder Highlighter - rozświetlacz BEZDROBINKOWY, sprowadzany z USA. Dlugo szukalam takiego rozswietlacza, który nie ma żadnych drobinek i daje ładna poświatę, więc szczerze polecam. Zuzycie - kilka dotknięć pędzlem. Pierre Rene roświetlacz w kulkach. Ładny efekt, daje śliczne wykończenie. Slyszalam że niewiele gorszy od meteorytów Guerlain. (opakowanie cale-bez 4 kuleczek) Szukam pielegnacji LRP< AVENE<BIODERMA, kosmetykow naturalnych, perfum (swieze i cytrusowe, moga byc z ori i avonu), tuszu do rzes(nowego), mineralow, Moge wkleic zdjecie.
Wymiana kosmetyczna Edytowane przez magdolena Czas edycji: 2009-07-14 o 18:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dwa cudowne ROZŚWIETLACZE.
Niestety nic, pozdrawiam.
---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- up
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za nyx?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Mysle ze znalazlabym jakas wode toaletową. A chcesz moze oba rozswietlacze czy jeden??
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic.
Tak. ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Powiedz mi jaki jest to zapach: ciezki, lekki?? woda toaletowa passion dance, użyta około 3-5razy, avon Bo ja lubie zapachy swieze i lekkie, cytrusowe lub lekko kwiatowe, lubie bardzo ten: 15) Woda toaletowa just play, użyta 2 razy, avon Dlatego ten zapach na 100% mnie interesuje. Powiedz mi jeszcze cos o tych zapachach: Woda toaletowa Brazil Beat, użyta raz, avon
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj!
Pisałaś w moim wątku ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=335384 Znajdziesz coś u mnie za obydwa rozświetlacze.Kiedyś Ci się podobały u mnie: Adidasy EDT mam też dużo innych rzeczy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
4)Adidas Vitality w szkle deo NOWE!!! - czy to jest ten fioletowy?? 5)Adidas 3 Frozen (różowy)NOWY!!! (już niedostepny w Polsce) 14)Perfumy Elizabeth Arden Splendor nowe i nieużywane,zafoliowane 30ml 19)Kylie Minogue "Darling" 30ml raz psiknięta + balsam NOWY!!! 21)Tressele Avon 50ml NOWE ZAFOLIOWANE Mgielki (jaka to firma? ) malina 50ml cukier waniliowy 50m Nie wiem czy mnie interesuje, bo nie znam tego zapachu. Moglabys mi go jakos przyblizyc?? a w ogole u Ciebie podobaja mi sie jeszcze: 11)Masło do ciała Eveline z olejkiem sezamowym 200ml NOWE!!! zafoliowane 12)Balsam do ciała waniliowy Pop Glam Oriflame NOWY 200ml Krem do ciała Pink Grapefruit & Ginko NOWY Oriflame Balsam Dairy Fun truskawka 400ml NOWY!! 2)U by Ungaro AVON EDP 50ml nowe zafoliowane Masełko do ust The Body Shop Satsuma raz maźnięte szpatułką Wiec sadze ze cos na pewno wybiorę u Ciebie ![]() Mam jeszcze sporo innych rzeczy na wymiane to moze Ci napiszę co mam i jesli by Ci cos jeszcze sie spodobało to zrobilybysny wieksza wymianę, co Ty na to??? Czekam niecierpliwie na odpowiedz. ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Cytat:
Wiesz dzięki, ale raczej nie. W razie czego odezwę się u Ciebie. Pozdrawiam.
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za :
Pierre Rene roświetlacz w kulkach. Ładny efekt, daje śliczne wykończenie. Slyszalam że niewiele gorszy od meteorytów Guerlain. (opakowanie cale-bez 4 kuleczek) ?
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podoba mi sie krem do stop Ori, ale czekam na odpowiedz od Wizazanki ktora wczesniej napisala. Jak cos to dam znac.
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Chętnie się kochana wymienię z Tobą a więc obydwa rozświetlacze zarezerwuj już dla mnie
![]() Ten NYX to ten kilku kolorowy?A kuleczki Pierre Rene to te takie białe perłowe? Chętnie się wymienie na kilka rzeczy.Interesują mnie głównie perfumy,niekoniecznie nowe.Jakieś cienie,błyszczyki(ale tylko nowe),balamy do ciała,rozświetlacze.Super jakbyśmy dogadały się jeszcze dzisiaj lub jutro rano. Pytałaś o zapachy: Darling już nie mam więc nieaktualne Mgiełki są firmy Fantasy niedostępne w Polsce tak jak nazwy wskazują pachną malinkami i cukrem waniliowym Splendor są delikatne ale długotrwałe takie lekko kwiatowe z nutką wanili i ambry Treselle są sliczne też troszkę słodkawe i długotrwałe ale nie wiem jeszcze czy chce je oddać U by Ungaro zostawie chyba raczej sobie Adidas Vitality to ten fioletowy A adidąs Frozen to sliczne perfumiki w różowej niespotykanej jak na adidasa buteleczce kwiatowo owocowe Brazil Beat to nowość Avonu są takie trochę Escadowe a więc owocowe z nutką drzewa tekowego Z pięlęgnacji wybieraj co chcesz ![]() Mam jeszcze Passion Dance połowe z 50ml są dosyć mocne ale długotrwałe |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może coś u mnie ? ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Wkleję Ci co mam do wymiany. Jak cos Cie interesuje to pytaj
![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
cd
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Aha, mam jeszcze watek ksiazkowy.
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Pssion Dance ma w sobie nuty cytryny,narcyzu i aksamitny mech, zapach bardzo ładny,ale uważam,że z tych raczej wieczorowych. Woda Brazil Beat ma cyklamen, ambre i pomarańcz, uważam,że jest to zapach radosny i idealny na lato,jeżeli podoba Ci się just play,to brazil beat też powinien. Na pewno interesuje mnie pierwszy rozświetlacz a czy drugi też to zależy co będziesz chciała za oba a co za jeden ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Witaj Kochana!
Odpisuje teraz bo wczoraj mój przyszły mąż siedzial przy komputerze do późna i mimo moich próśb nie odstąpił mi go nawet na chwilę ![]() A więc podoba mi się u Ciebie ostatecznie rozświetlacz NYX i Pierre Rene(kuleczki) a także te sample everyday mineral A mam pytanko czy o podkład Bourjois jaki jest jego kolor i stopień zużycia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Bourjois jest jasniutki, do jasnej karnacji, uzyty byl ja wiem... z 7 razy, zuzycie jest niewielkie. Zaraz napisze ostatecznie co chcę od Ciebie
![]() Jak chcesz to mam jeszcze odsypki Everyday Minerals: linen, kaolin powder, internsive fair concealer i caly sampel cienia fioletowego edm. ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Mi u Ciebie bardzo sie podobaja: Brasil Beat Avonu Adidas Frozen - oba nowe?? mgielka cukier waniliowy Balsam do ciała waniliowy Pop Glam Oriflame NOWY 200ml Balsam Dairy Fun truskawka 400ml NOWY!! ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- A i jeszcze mam clay sampel korektora multi-intensive
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
A więc ostatecznie od Ciebie chcę:
puder Pierre Rene w kulkach rozświetlacz NYX fluid Bourjois Everyday Mineral korektor multi-intensive,kaolin powder (mam pytanko jakie jeszcze masz minerałki to jeszcze jakis jeden Ci skradnę) Mogę Ci zaoferowac za to z rzeczy które Ci się podobały: Brazil Beat Avon Mgiełkę cukier waniliowy Fantasy Balsam Oriflame Pop Glam Balsam Dairy Fun Truskawka Mogę Ci zrobić dodatkowo jakąś odleweczkę perfumek |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
a juz nie chcesz tych 3 sampli?? Kaolin to jest tylko mala odsypka w woreczku na przetestowanie. mam na wymianę te edm o ktorych pisalam we wczesniejszym poscie.
aha i na adidasie mi bardzo zalezy ![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Niestety Adidasa Frozen wymienię tylko na inne perfumki(ciężko go już kupić)
Więc ostatecznie zdecyduje się tylko na : Puder NYX kulki Pierre Rene Sampel korektora(czy jest w pudełeczku?) fluid Bourjois |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
korektor to jest sampel w sloiczku, taki jak te 3 na zdjeciu wklejonym wyzej.
a moglabys dac linka do tej mgielki??ona dlugo pachnie?
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
To zgodzisz sie na cos takiego?:
Puder NYX kulki Pierre Rene Sampel korektora fluid Bourjois Brazil Beat Avon Mgiełkę cukier waniliowy Fantasy Balsam Oriflame Pop Glam Balsam Dairy Fun Truskawka miniaturka avon tommorow
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Witaj Kochana!Miniaturka już nieaktualna,ale mogę Ci zrobić jakąś odleweczkę np.Versace Meduza?
Pytanko? Czy wysyłamy paczki równocześnie?Jak dziewczyny wystawią mi komentarze to będziemy miały po tyle samo. Ustalimy jakiś dzien wysyłki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
A moze masz miniaturke sunflower??
Mysle ze wyslemy rownoczesnie-jak sie dogadamy dzisiaj to mozemy jutro wysylac. Chcialabym priorytetem.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:07.