|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
dwa tusze loreal
mam do wymiany dwie maskary.
1. telescopic clean definition - taki jak ten http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=19899 zywany przez miesiac, jeszcze sporo w opakowaniu i nie wyschnal. Kolor czarny = wymienione 2. lash architect w wydaniu waterprof, w niebieskim opakowaniu, pogrubia rzesy i mozna w nim plywac. Uzyty testowo kilka razy. wymieniam, bo mam teraz jeszcze inny tusz i tych juz nie uzywam. DOKLADKA 4 LIPIEC; 1. szampon garnier ultra doux do wlosow farbowanych lub z pasemkami, z wyciagiem zurawiny. Byl jako dodatek do farby tej samej firmy. Cale opakowanie, ani raz uzyte. 2. lakier do wlosow - z uwagi na opakowanie ciezko ocenic zuzycie. Mysle ze zostalo 75% ssadzac po wadze. firma loreal, specjalny aplikator by nadawac objetosc u nasady, ekstremalnie utrwala i ladnie pachnie poszukuje: 1. rozy, cieni, eylinera, korektora na cienie pod oczami 2. z pielegnacji kosmetyki do suchej cery i skory oraz suchych farbowanych wlosow. 3. cos do stylingu wlosow 4, wedle uznania rozwaze inne oferty. Edytowane przez Rena Czas edycji: 2009-07-29 o 11:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: dwa tusze loreal
zajrzyj do mnie może coś cię zainteresuje?
![]() |
#8 |
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za telescopic?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=305519
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Ten korektor loreal to jaki nr?
---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Są lekko rozświetlające. A efekt to zalezy ile ich nałożysz. Jeśli mało to dają lżejszy efekt, jeśli więcej to mocny. No i one mają różne kolory - te najjaśniejsze są bardzie rozświetlające, te ciemniejsze brązują (możesz uzyć np. tylko jednego koloru)
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:56.