![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Zdrada!?
Napisze odrazu o co chodzi..... Chłopak z którym dotychczas się spotykałam, a dokładnie od 2 miesięcy już nasza znajomość zanika, spotyka się teraz z..... moją koleżanką!!! [
![]() ![]() ![]() ![]() Cholera najbardziej szkoda mi jej narzyczonego, który jest bardzo wporządku z tego co słyszałam i jego siostry, którą znam bardzo dobrze i jest moje najlepsza koleżanką.... co robić???? Nie moge nic powiedzieć, oni myślą że ja nic niewiem... Teraz gdybym tylko miała samochod, pojechałabym pod jego dom (skrycie schowala się) i czekała na to aż wyjedzie, pewnie bym go śledziła.... i zapewne bym ich dorwała (wiem to głupio brzmi...) ale kocham go.......... i jest mi tak strasznie przykro ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zdrada!?
Dziwna Sytuacja. Spotykasz się z chlopakiem od 2 miesięcy i twierdzisz , że go kochasz? hmm, no nieważne. Koleś może faktycznie jest jej przyjacielem, może któreś z nich przechodzi trudny okres i dlatego on niema dla Ciebie czasu i odstawił cię na bok ?. Poczekaj do slubu koleżanki i zobaczysz jak się sprawy potoczą.
aa.. i żadne śledzenie nie wchodzi w gre, wybij sobie ten pomysł z glowy , to chore i wyszłabyś tylko na idiotkę . Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Copyraptor
|
Wioluś, czytaj ze rozumieniem, autorka wątku od 2 miesięcy z tym facetem się już NIE spotyka.
Niko, ja bym porozmawiała z tą dziewczyną, która zdradza i wychodzi za mąż. Powiedz jej, że o tym wiesz, i że nie chcesz jej szantażować, ale ta sytuacja Ci ciąży, i nie chcesz mieć na sumieniu jej faceta. Bo to nie fair. Możesz też jej powiedzieć, że wciąż coś czujesz do tamtego, ale niekoniecznie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Mimo wszystko ja ze zdania doczytuje się , ze od 2 miesięcy sie spotykali
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Copyraptor
|
"Chłopak z którym dotychczas się spotykałam, a dokładnie od 2 miesięcy już nasza znajomość zanika"
No za diabła nie wynika z tego, że od 2 miesięcy się z nim spotyka! ![]() Autorce nie chodzi o zdradę jej faceta, tylko o zdradę tej dziewczyny ![]() Tak przynajmniej sądzę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() O śledzeniu zapomnij. W ogóle zapomniej o tym facecie, jest kobieciarzem i to Ci powinno wystarczyc. Nie wiem, porozmawiaj z kolezanką o tym,że wiesz ze się spotyka z nim. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
"...która ma już 30 lat..."
Boże to ja Juz powinnam umierac chyba... ![]()
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Izo, łączę się z Tobą w bólu, chodź, pójdziemy razem się pozamartwiać, cóż nam innego zostało...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;13292477]Izo, łączę się z Tobą w bólu, chodź, pójdziemy razem się pozamartwiać, cóż nam innego zostało...
![]() Dziewczyny, może założymy jakiś klub dla 28-32-latek stojących nad grobem - wiecie, zajęcia praktyczne - np."Jak spisać testament?", prelekcje: "Ty i Twoja trumna - najnowsze trendy", "(Zawczasu) Wybierz właściwy strój na swój pogrzeb", "Wzorcowa stypa - przepis na sukces zza grobu"... Ja mam w przyszłym roku 29 lat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
I koniecznie - jak skutecznie postraszyć swoich wrogów zza grobu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Nic nie robić, bo to nie jest Twoja sprawa. A poza tym nic nie wiesz, tylko wszytko podejrzewasz, nieźle można ludziom życie sp... zepsuc takimi gierkami.
To mówiłam ja: zombie ![]()
![]() |
#13 |
BAN stały
|
Bierz się za narzeczonego. Uratuj go przed marnym losem u boku latawicy
![]() A poważniej - nie wtrącaj się. Tym bardziej, że to jak twierdzisz kobieciarz. Acha, chciałam jeszcze dodać, że jego siostra ma dopiero 30 lat ![]() Co kobitki, zabolało ? ![]() ![]() EDIT: Swoją drogą to ciekawe. Koleżanka ma 27 lat (i luzik) a siostra narzeczonego ma JUŻ 30. A jest przecież starsza od niej TYLKO o 3 lata ![]() Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2009-07-17 o 08:32 Powód: luźna refleksja ;) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zgadzam się z sine.ira, bierz sie za narzeczonego, podobno fajny jest (tak napisłaś) a dziwkarza zostaw, bo będziesz całe życie robiona w bambuko. ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() A ja właśnie spać nie mogłam, bo myślałam, żeś wzgardziła całusem mym. Trza było jednak przyjść po nocy. Nie bój się, ja też starszę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do tematu nr 2 - Napiszmy poradnik - "Balsamowanie, czyli droga ku wieczności." Dla mniej cierpliwych - "ABC kremacji" Zapraszam zamiast na weekend w SPA - weekend w prosektorium - co by siły zregenerować. Wasza wierna Denatka
Edytowane przez Deede Czas edycji: 2009-07-17 o 09:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Och Wy wredoty!
![]() Do tematu - nie nie rób, bo nic nie wiesz. Dlaczego czytasz wiadomości wysyłane przez koleżankę? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
![]() Po pierwsze piszesz bardzo nieskładnie. A po drugie gołym okiem widać, że wcale Ci nie chodzi o narzeczonego koleżanki, którego notabene nie znasz. Z Twojej wypowiedzi bije zazdrość i urażona duma, bo facet, który Ci się podoba, wybrał Twoją koleżankę - takie jest moje zdanie. A co robić? Nic, bo to nie Twoja sprawa. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() daj sobie spokój z facetem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Rozumiem, że przykre jest kiedy ktoś z kim wiązałaś jakieś nadzieję nie jest już Tobą zainteresowany... ale dziewczyno, co Ciebie obchodzi co i z kim on robi? Bardzo szlachetne z Twojej strony, że tak się troszczysz o narzeczonego koleżanki... Ale chcesz robić zamieszanie na podstawie jakichś szczątkowych informacji, które być może nijak się mają do prawdy? Niektóre Wizażanki to umieją zadziwić.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Konto usunięte
|
Przepraszam za kolejny OT, ale informuję, że Klub "Stojące nad grobem" założony:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...3#post13296213 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nic nie rob, to nie Twoja zakichana sprawa, nie masz prawa nikogo sledzic, to cuchnie obesyjna zazdroscia o kogos, o kogo zazdrosci nie masz prawa czuc. Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;13292477]Izo, łączę się z Tobą w bólu, chodź, pójdziemy razem się pozamartwiać, cóż nam innego zostało... ![]() ![]() Cytat:
![]() Dokladnie.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
BAN stały
|
YYyy,to wkońcu jak to jest chodzi o zdrade tego jej lovelasa,czy narzyczonego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Ale się czepiacie błedów...napisałam to na szybkiego w nocy, bo nie dało mi to spać. A to że napisałam że już ma 30 lat, bo chciałam podkreślić że nie ma tu mowy o jakiś tam nastolatkach tylko o powaznych dorosłych ludziach.... A nie że 30 lat to już starość.... wy czytacie tylko to co chcecie wyczytać!!!! a nie w tym problem kto ile ma lat.... I wcale nie chodzi mi o to że on mnie zdradził, tylko że ona zdradza swojego narzeczonego!! z kimś kogo kocham....i ona dobrze o tym wie.... Na dodatek strasznie mnie to wszystko przeraża ![]() Czemu mam siedzieć cicho skoro wiem, że źle się dzieję.......!!!??? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
no też jestem ciekawe dlaczego masz siedzieć cicho mimo że widać że coś tam się dzieje niedobrego, pamiętam że jakiś czas temu na forum pisała kobieta że wie o tym że mąż czy tam narzeczony jej przyjaciółki coś kręci na boku to odrazu wszyscy jednym chórem na forum pisali powiedz jej, albo pogadaj z tamtym i postrasz go itd
a tu każą siedzieć cicho, a jeżeli zaraz pojawiłaby się osoba odwracająca sytuację to zaraz pewnie większość osób kazałaby poinformować osobę "zdradzaną" o wszystkim... zrobić coś musisz, bo skoro niedługo ma brać ślub a tu coś próbuje kręcić na boku to po co ten ślub wtedy? niech się zdecyduje na któregoś i tyle a nie tu urządza sobie spotkania z jakimś facetem po nocy... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
BAN stały
|
Cytat:
Oczywiście zakładam, że oni faktycznie coś kręcą na boku, a nie że Ci się tylko wydaje... Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2009-07-17 o 15:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
A jesteś pewna na 100%, że oni mają romans? Skąd wiesz, że nie spotykają się ot tak, po kumpelsku?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:51.