|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Problem z sylwkiem ;/
hej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Problem z sylwkiem ;/
rozumiem, że sylwester ma być w domu zatem tutaj jest pewna propozycja https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=391631
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Po operacji, ale co np wykluczasz? Alkohol, masz jakąś dietę, nie możesz za bardzo się ruszać czy jak?
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A jak mu urządzisz taką fetę ![]() A tak poważnie to przygotuj coś dobrego do jedzenia , wybierz jakieś ciekawe filmy .. Myślę ,że to wystarczy by miło spędzić wieczór.Ważne ,że będziecie w swoim towarzystwie ,reszta jest mało istotna ![]() Edytowane przez Czarnulka19 Czas edycji: 2009-12-27 o 22:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
pomysł powyżej jest bardzo trafny, a jeśli nie masz warunków, aby przygotować taką kolację, kup szampan i przygotuj coś prostego, a zarazem dobrego do jedzenia i spędźcie ten wieczór we dwoje.
![]()
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Ja także zostaję z moim Tż-tem sama na sylwestra.
![]() Ustaliliśmy, że na dwie godziny pójdziemy do jego kolegi i ok. 21-22 wrócimy do mnie. ![]() Mam w planach przygotować kurczaka w warzywach i sałatkę grecką (oboje za nią przepadamy). Do tego jakieś zakąski, a z racji tego, że za szampan średnio nam podchodzi, będzie wino. W lodówce nie zabraknie także kilku piwek. Bądź, co bądź, to nie ma być kolacja zaręczynowa. ![]() Jakaś muzyczka w tle, później może jakiś film. Nie mam niczego do końca zaplanowanego, on również. Pewnie o 24 wstąpimy na stary rynek. Liczę bardziej na spontaniczność w akcji. ![]() Tylko wiecie co boli mnie najbardziej? Okres, który zawita za kilka dni. Biorę tabletki i tak się zastanawiam, czy nie przesunąć go... Edytowane przez CytrynowaPannica Czas edycji: 2009-12-28 o 00:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Pizza lub zapiekanka (proste, a dobre), coś do picia (alkoholowo lub bezalkoholowo), z 2-3 filmy do wyboru i jakaś gra planszowa - możesz przygotować jakąś nagrodę (coś do śmiechu) za np. 3 wygrane.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
no nie mogę alkoholu ;/ ja mojemu raczej nie zrobię takiego sylwestra jak w tym linku bo to on powinien mi takiego zrobić ;p na spacer z nim też nie pójdę bo coś mu się jeszcze odmrozi ;p znacie może tytuły jakichś fajnych piosenek na sylwestra? i takich spokojnych i takich tanecznych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
Ale w szampana się zaopatrz (może być zresztą i bezalkoholowy) lub/i w jakieś piwo/wino dla niego. Puśćcie sobie Sylwester z Polsatem lub pierwszą z brzegu stację radiową - będą listy przebojów 2009.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Jak nie ma sie zadnych planow, to sylwester z jedynka, dwojka lub z polsatem jest dobrym rozwiazaniem. Leca hity na czasie przy ktorych mozna potanczyc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Coś mi się wydaje, że w tym roku sylwester nie bardzo mi wypadnie, organizator się wykrusza i rakiem wycofuje, więc uzgodniłam z moim TŻetem, że zrobimy sobie dwuosobowe"wanna party". Wannę obstawimy żarciem i śmieciami gastronomicznymi typu chipsy, paluszki, w zlewie w zimnej wodzie będą się moczyć jakieś trunki, w wannie będzie mnóstwo piany i różnych kąpielowych specyfików, gumowa kaczuszka, jakieś kwiatki, włączymy sobie radio, zapalimy świeczki ( + może jakieś kadzidełka), założymy durne czapeczki na głowy i popluszczemy się do północy. Jakiś pomysł to jest.
Kombinowałam coś z miejskim sylwestrem, ale w telewizorze mówią, że ma padać. A poza tym, Doda to dla mnie raczej kiepska atrakcja...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:09.