![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Romantyczna kolacja we dwoje, czyli sylwester 09/10
A więc po pierwsze jestem tutaj po porade
![]() ![]() A więc po kolei. Sylwester od godziny 19-20 Podjadę po moją dziewczynę, zawiozę ją do siebie, a tam juz wszystko bedzie czekac ![]() 1. Dekoracja - Płatki róż na ziemi białe i czerwone - Stół nakryty dla dwojga - Białe obrusy, białe krzesła obwiązane fizeliną - Wszędzie świeczki - 4 czerwone pasy materiału na suficie ![]() - Duże serce z balonów złożonych w taki sposob jak bramy ba slubach - Serwetki itd ![]() - Drugi osobny stolik z łakociami i trunkami 2. Razem przygotujemy jakąś potrawę, jaką zostawiam to dla siebie ![]() 3. Alkohol to drinki malibu z mlekiem i malibu apple (nie ma zmiany bo ona je lubi najbardziej) ![]() 4. Deser sałatka owocowa z bita smietana ![]() 5. Romantyczna muzyka, jakiś fajny film na dvd, kolacja, potem spacer po dworze o 12 i wspólne zyczenia 6. Chce jej jescze dać bukiecik róż ![]() Jakby któraś z pań miała jeszcze jakieś pomysły jak to poprawić to bardzo proszę o komentarz ![]() Pozdrawiam P.S Żadne gry erotyczne, seks itd nie wchodzą w grę. Dziekuje za uszanowanie mojej decyzji |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Romantyczna kolacja we dwoje, czyli sylwester 09/10
Eh... marze o tym by mój facet chciał tak ze mną spędzić Sylwestra... Moim zdaniem wspaniale to obmyśliłeś, dziewczyna będzie zachwycona. Myślę, że można by urozmaicić jakoś spędzanie razem czasu, bo np oglądanie filmu można przełożyć na każdy inny dzień, ale z drugiej strony i tak będzie wyjątkowo i pewnie będziecie się dobrze bawić bo razem
![]() Nic o tym nie pisałeś, więc zapytam, jak z fajerwerkami? Bo mógłbyś kupić jakieś fajne i puścić o północy ![]() Pozdrawiam serdecznie, życzę powodzenia i szczęśliwego nowego roku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Że tak powiem fajerwerkami strzelałem jak miałem 15 lat
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Jeśli dziewczyna jest z natury romantyczna i lubi takie akcje to będzie bardzo zadowolona. Ty musisz wiedzieć jaka ona jest. Czy będzie szczęśliwa z takiego sylwestra bardzo romantycznego z Tobą, czy jest typem imprezowiczki, która musi mieć w sylwestra balangę.
Mam nadzieję, że jednak na tyle znasz swoją dziewczynę, że wpasujesz się w gusta. Miłego sylwestra ![]()
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czy to konieczne? Bo jak mam być szczera to gdybym to zobaczyła to nie byłabym zachwycona, bo co za dużo to niezdrowo. Same płatki róż i świece będą piękną dekoracją i naprawdę nie trzeba tego niszczyć, ale skoro ona to lubi to ok ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
fajny plan, fajnie fajnie...ale jak dla mnie to jest idealne na walentynki ( beda wypadały teraz w weekend) i mozna tak czas spedzic.
jesli chodzi o sylwetstra to troche ....nuda? (moje zdanie) bo co by bedziecie cała noc robic? jesc? gadac? patrzec na tv? pisze tak z doswiadczenia. spedzilam jednego takiego sylwestra i niewiele po polnocy poszlismy spac bo co mozna innego robic? stwierdzialm ze nigdy wiecej sylwestra we dwoje. na walentynki za to jest to idealny pomysł.
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Jesli chodzi o gotowanie to koniecznie razem
![]() Najwieksza przyjemnoscia jest zrobic cos razem ![]() ![]() A materiał ani sobie nie zdajesz sprawy jaką daje aranżacje wnetrza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
moim zdaniem rewelacja, która z nas nie chciała by takiej miłej niespodzianki, będzie wspominać do końca życia
![]() wg mnie wszystko jest super, co miało być zaplanowane to jest, teraz najważniejszy jest klimat i nastrój który wy sami stworzycie co do gotowania to może jakieś główne danie żeby było gotowe, bo tak jak pisała majasn dziewczyna ubierze się bardzo ładnie i nie bd chciała się za bardzo bawić w kuchni ![]() a jaki film wybrałeś? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Wyrosłeś? Wiesz ogólnie to fajerwerki są od lat 18
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
To chłopie w czym my Ci mamy pomóc?
![]() Jak dla mnie materiał na suficie jest przesadą... ![]() Myślałeś też o tym, by potańczyć? Możesz puścić wolniejszą melodię, nic skocznego. Po prostu tak, by poprzytulać się tańcząc. Co o tym sądzisz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Danie te przygotowuje się w 20 min
![]() A film wlasnie jeszcze nie wiem, ale napewno musi być oparty na kobiecych motywach: tzn. Ksiezniczka uwolniona przez swojego ksiecia itp ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
CytrynowaPannica o motyw z tańcem jest świetny
![]() RafalRSL aa chyba, że takie danie to super ![]() ![]() ja się z wami dziewczyny nie zgodzę taki spędzenie sylwestra w ogóle nie było by dla mnie nudne, dla mnie czas z chłopakiem leci jak 5 minut autor z dziewczyną będą gotować, oglądać film, przytulać się, tańczyć, rozmawiać, można pograć w karty, spacer = chwile bezcenne ![]() Edytowane przez kolezankaa Czas edycji: 2009-12-27 o 12:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Ciekawe czy byś chciała zebym zamiast twoj chłopak trzymał Cię za rece odpalał jakieś fajerwerki
![]() a co do materiału, to po sylwestrze napewno zrobie zdjecie zeby wam pokazac jak to wygląda super ![]() ![]() Tytuły piosenek by sie przydały i filmu ![]() A co do tego co lubi kobieta to każda kobieta jest romantyczka i lubi ten romantyzm. a jak ktoras mowi ze tak nie jest to sama oszukuje swoje serce. Każda kobieta marzy o przygodzie u boku swojego faceta, o docenieniu i o graniu roli Pięknej w czyimś zyciu ![]() Polecam książke "Urzekająca, odktywanie tajemnic kobiecej duszy" Edytowane przez RafalRSL Czas edycji: 2009-12-27 o 12:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet jesli dziewczyna jest romantyczką to moze w sylwestra wolała by sie jakos szampansko zabawic bo jak tu czytam to widac ze klimat bedzie romantyczno-baśniowy bez rewelacji zadnej. oprocz pieknej dekoracji i scenerii nie widze tu zadnych rozrywek...nic sie nie dzieje. spacer? przeciez spacerowac mozna codziennie :P poza tym w sylwestrową noc ma byc -10. (polecam przejrzec prognoze dlugoterminową dla swojego miasta ) kolezankaa ok. twoje zdanie. szanuje. ale ja takie ogladanie filmow, karty, spacery, przytulanki z chlopakiem mam na codzien. dlatego uwazam ze w sylwestra mozna jakos zaszalec ![]()
Edytowane przez kamila2006 Czas edycji: 2009-12-27 o 12:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
BAN stały
|
jeszcze się nam pochwal gdzie są tacy faceci
![]() ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Ja bym się bardzo ucieszyła z takiego wieczoru. Może niekoniecznie w Sylwestra, ale np. w Waletynki jak najbardziej. Ten materiał pod sufitem i baloniki mógłbyś sobie darować, ale skoro mówisz, że to ma oddać sylwestrowy nastrój, to ok.
![]() ![]() Co jeszcze możesz dodać? Jak wyjdziecie na spacer, weź zimne ognie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
kamila2006 wiem rozumiem o co Ci chodzi
![]() ale nie codziennie ma się taki klimat i nastrój przede wszystkim nie codziennie chłopak robi taką niespodziankę ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- oo właśnie RafalRSL dziewczyna później nocuje czy ją odwozisz do domu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Ja jestem z pewnego miasta na Górnym Sląsku
![]() Wystarczy poszukać nie na dyskotekach, stadionach itd tylko wsród ludzi wierzących dla których piorytetem jest Bóg ![]() I KAŻDA PRAWDZIWA KOBIETA LUBI ROMANTYZMN ![]() Nocuje Edytowane przez RafalRSL Czas edycji: 2009-12-27 o 12:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Po drugie, nic nie zrozumiałam. ![]() Edytowane przez CytrynowaPannica Czas edycji: 2009-12-27 o 12:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tym sie zgadzam. niespodzianka jest swietna. bardzo bardzo bedzie jej milo zobaczyc to chyba kazda kobieta bylaby szczesliwa widzac jak partner sie postarał. tylko jak mowie. idealne na walentynki. za duzo tu miodzio milosci i serduszek i rózyczek jak na sylwestra. sylwester raczej z inna dekoracją mi sie kojarzy. ale to nie moja sprawa. Cytat:
nie badz chlopie taki pewny siebie:P nie kazda lubi ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
Miłość pochodzi od Boga
![]() ![]() ![]() Kamila nie każda lubi to prawda, ale wina tego jest tylko jedna i da sie to naprawic ![]() ![]() Edytowane przez RafalRSL Czas edycji: 2009-12-27 o 12:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() no minimalnie masz rację, ale to nie znaczy, że jeśli ktoś jest niewierzący to nie potrafi kochać, troszyć się itd nie wierzący nie równa się człowiek bezwartościowy bo teraz chyba troche pojechałeś pychą ![]() Edytowane przez kolezankaa Czas edycji: 2009-12-27 o 12:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Ojej! Dla mnie to logiczne! Najpierw życzenia, całusy, potem fajerwerki! Przecież nie na odwrót. I tak ja bym chciała fajerwerki, ale Ty nie chcesz to spoko, wyluzuj, prosiłeś o opinie, to Ci napisałam, że mi się podobają pięknie rozbłyskające fajerwerki, zwłaszcza, że pisałeś coś o spacerze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokladnie. ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
BAN stały
|
a chcecie film bardzo romantyczny czy na luzie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli szukasz DOBREGO filmu o tematyce miłosnej, polecam Ci "Pamiętnik". W skrócie - starszy mężczyzna decyduje się zamieszkać w domu starości (oczywiście ze względu na kobietę), codzinnie czyta jej tę sama ksiązkę, która opowiada ich historię (kobieta ma demencję; jest autorką tej ksiązki-spisała moment poznania, rozstania, spotkania po latach, walkę o to uczucie z jego strony i jej wahania) i po tej lekturze czasami "wraca do niego" (tzn. rozpoznaje go) na kilka krótkich chwil, po czym znowu choroba powraca. Najpiękniejszy film o miłości jaki widziałam.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.