|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Różności selektywne:)
1. błyszczyk manhattan BLACKBERRY 432 zużycie około 30%
2. DIAMONDS MLECZKO do ciała PERFUMOWANE 200ml pełne, od producenta 3. Kremowy, rozświetlający, pojedyńczy cień do powiek (3g) CHRISTIAN DIOR, SOLO DIOR SINGLE EYESHADOW, BARWA: 022. Zużycie - nikłe. 4. Szminka ESTEE LAUDER PURE COLOR 122 SANGRIA. Zużycie - około 50%. 5. Szminka CHANEL ROUGE A LEVRES 64 ECRIN ROUGE. Zużycie - około 20-30%. Edytowane przez bluecaffe Czas edycji: 2008-12-19 o 21:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Różności selektywne:)
odlewki/próbki 2 ml:
1. Dior Addict (ciemne) 2. CHLOE 3. Versace Cristal Noir 2. YSL Elle 5. Oriflame Saga 6. 2 razy 2ml Kate Moss Velvet Hour 7. 3 razy 2ml ESPRIT connect 8. Beckham signature for women 2 ml i Kylie Minogue SEXY DARLING 9. 2 azy 2 ml DAVIDOFF COOL WATER 10. 4 razy 2 ml BECKHAM INTIMATELY NIGHT DUŻE PRÓBKI kremów pod oczy: 1. LANCOME PRIMORDIALE na pierwsze oznaki starzenia się skóry wokół oka (4 duże próbki sephorowe) 2. BIOTHERM Age Fitness Power 2 Yeux - 4 spore próbki - Świetny krem pod oczy, łagodzący pierwsze oznaki starzenia się skóry. Zawiera koncentrat z liści oliwnych, ekstrakt z oliwek. 3. CLINIQE - 3 spore próbki ALL ABOUT EYES 4. Biotherm - próbka RIDES REPAIR przeciwzmarszczkowy CIENIE pod oczy: 1. ELIZABETH ARDEN pochodzenie: z wymianki od Magsh - są super, ale dla mnie za jasne. zużycie - nikłe SAMOOPALACZ AVONU Skin So Soft Krem do rąk Garniera Edytowane przez bluecaffe Czas edycji: 2008-12-19 o 21:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
fotki kremików pod oczy, cieni ELIZABETH ARDEN, kremu do rąk GARNIER i samoopalacza Avonu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Co byś za to chciała ?
1. LANCOME PRIMORDIALE na pierwsze oznaki starzenia się skóry wokół oka (4 duże próbki sephorowe) 2. BIOTHERM Age Fitness Power 2 Yeux - 4 spore próbki - Świetny krem pod oczy, łagodzący pierwsze oznaki starzenia się skóry. Zawiera koncentrat z liści oliwnych, ekstrakt z oliwek.
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Givenchy-Amarige - tylko jaka jest ich pojemność? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Ok, zatem co mogłabyś zaoferować? Mnie generalnie interesują, oprócz zapachów - błyszczyki, pomadki, kredki, cienie - ale raczej selektywne. Może byc też coś z Loreala, Bourjouis itp.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
znajdziesz cos u mnie za mleczko Diamonds i kilka próbek zapachów i kremików pod oczy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Avon - nowy, 1 raz użyty cień sypki mineralny - kolor midnight mauve - głęboki fiolet Calvin Klein - nowa 2 razy użyta kredka do oczu, kolor ciemne wino, z drugiej strony ma pedzelek (pędzelek nie był używany). STILA - nowy, 2 razy użyty wkład cienia, kolor batura (ciemny granato-fiolet) - duży 2,6 g, - 1 raz użyty - Paul Sagane - róż nr 216 , kasetka z lusterkiem, środek wykorzystany do dna, ale po bokach jest go jeszcze sporo, więc mogę dołożyć jako gratis, gdybyś chciała) - Paul Sagane - puder sypki, kolor nr 2, duża próbka przesypana do pudełeczka po pudrze Vipera, bo lepiej się nabiera ![]() - CLINIQUE Color Surge Brilliance 124 COOL FUCHSIA, pomadka użyta kilka razy jest kartonik Z zapachów mam odlewkę Charles Jourdan - The Parfum
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2008-12-20 o 18:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Helena Rubinstein-Full Kiss Cream Gloss-dwa nowe testery powiększających błyszczyków,po 10 ml kazdy-kolory 01-fig fatale-fioletowy i 09 flush-jasny Dior-5 Couleurs-770 Pink Idol-piątki diora,tester w plastikowej obudowie,zużycie niewielkie-widac na zdjęciu ale najbardziej zależałoby mi na cieniach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Witaj najchetniej wziełabym od Ciebie mleczko+cały zestaw próbek-zapachów i kremów-moge oddac cienie+błyszczyki.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
-Dior-Lip Show Palette-testery paletek szminek i błyszcyków w kolorach: 001 oraz 002-zużycie na zdjęciach moich próbek kremów jest sporo i dużo tam (ilościowo) kremu. Z takiej wymianki byłabym usatysfakcjonowana ![]() Edytowane przez bluecaffe Czas edycji: 2008-12-22 o 23:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
trudno mi powiedziec, nie wiem ile ml ma sephorowa probka ale: sam krem pod oczy to 15 ml, ok 3-4ml jest w kazdej moze wiecej, moze mniej, najwiecej ma Biothem i Clinoque. aha, odnosnie perfumek to dodaje jeszcze zdjecie probek : Dior Addict (ciemne) CHLOE Versace Cristal Noir YSL Elle Oriflame Saga probka perfumek=1.5 lub 2ml probek perfum razem jest 17 czyli okolo 25-30ml Edytowane przez bluecaffe Czas edycji: 2008-12-23 o 23:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
A ile jest próbek kremów łącznie?I czy ew.satysfakcjonowało by cię w zamian-tester diora,helenka, tester do ust diora?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
myślałam ze chcesz diorshow lip palette-bo topodałaś w opisie-na zdjeciu sa dwie podłużne paletki . |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Max Factor-Age Renew Foundation-75 golden-podkład pozostało ok.60%? Jak Ty to widzisz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Wątek nieaktualny
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:40.