|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Kolega z pracy!
Witam wszystkie Panie i być może Panów bardzo serdecznie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kolega z pracy!
Nie radze wdawac sie w pracy w takie afery, a juz zwłaszcza na poczatku. Co on sobie pomysli o Tobie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
2 tyg to bardzo mało czasu, by kogoś dobrze poznać. Poza tym takie romanse w pracy zwykle źle się kończą, później pozostaje niesmak i niemiła atomosfera. Ja na twoim miejscu dałabym sobie i jemu jeszcze trochę czasu. Bądź miła, uśmiechaj się, staraj się mu czymś zaimponować np. w rozmowie, proś go o porady fryzjerskie (faceci to lubią). Ale nie rzucaj się na niego jak napalona małolata, co to ledwo przyszła, a już się zakochała.
A jesteś pewna, że nie jest zajęty? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Jestem pewna. I od razu mówię, nie rzucam się. Spokojnie działam. On narazie nie zauważył, że ja "coś do niego". Nie chodzi mi o romans. Chce czegoś poważnego. Po "cichu" dowiedziałam się też, że on szuka sobie właśnie dziewczyny. A w tej pracy i tak zostaję tylko do końca wakacji. I nie chcę afery, chcę po prostu mieć wreszcie kogoś kto jest NORMALNY I POWAŻNIE BĘDZIE MNIE TRAKTOWAĆ. Pewnie dla Was to dziwne, ale ja się jakoś tak wewnętrznie uparłam na niego. Nie potrafię sobie odpuścić. Chociaż żeby jakiś sygnał mu dac...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Uśmiechy...rozmowy w przerwach.. -zauważy
![]() Tylko ostrożnie -jeszcze się zakocha, a Ty za tydzień stwierdzisz "jaki świr" ;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Troszkę śmieszne jest dla mnie myślenie o czymś poważnym z człowiekiem, którego się nie zna tak naprawdę. Nie wybiegaj tak w przyszłość.
Ale skoro chcesz go poderwać, rób to subtelnie. Już wcześniej napisałam - bądź dla niego miła, uśmiechaj się, chwal jego pracę i pytaj o rady, zagaduj, ale nie bądź przy tym nachalna. Napisałaś, że szuka dziewczyny. Gdyby zwrócił na ciebie uwagę, pewnie też starałby się ciebie poderwać. Zauważyłaś coś? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
Lokalizacja: Stolyca hazardu i rozpusty, gdzie chodzę 3 cm ponad chodnikami ;D Aż mnie duma rozpiera ! ;))
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
"Facet z wyzszych sfer". Que??
Skad Ty mozesz wiedziec, jaki on ma charatker? Po kilku tygodniach? Lepiej sobie darowac romanse w pracy...
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Facetom nie warto pokazywać, że ewidentnie Ci zależy, bo wtedy z miejsca przestaniesz być dla nich interesująca, bo uznają Cię za zdobyte trofeum. Rozmawiaj z nim, uśmiechaj się, nawiązuj kontakt wzrokowy, jak jesteście na sali. Ale nie rób nic, co by jednoznacznie wskazywało na Twoje uczucia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Jak to praca tylko do końca wakacji to nie musi sobie darować, tylko może lepiej zaczynać podchody pod koniec tej pracy, a nie na początku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
Odpuść sobie romans w pracy. Masakra, cokolwiek się zdarzy, wszyscy od razu wiedzą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;13331998]Odpuść sobie romans w pracy. Masakra, cokolwiek się zdarzy, wszyscy od razu wiedzą
![]() A czasem wiedzą lepiej, zanim się jeszcze stanie ![]() Odradzam romas w pracy. Możesz byc miła, usmiechac się. Jak facet będzie zainteresowany, zareaguje. Ale i tak z ew. spotkaniami, romansami wstrzymaj się do końca pracy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Pisząc z "wyzszych sfer" miałam na myśli, że jest zupełnie nieosiągalny dla mnie i dlatego nie wiem od czego zacząć. Jeśli chodzi o to czy daje mi jakieś konkretne znaki to wydaje mi się, że czasami chce mi coś powiedzieć, lecz nie powie wprost, tylko np. delikatnie, niby przez przypadek dotyka mnie, czasami nawet głęboko patrzy mi w oczy. Byż może mi się tylko wydaje. Pytacie skąd wiem jaki on jest. Po pierwsze przez dwa tyg, codziennie przebywam z nim przez 9 godzin. Po drugie często dziewczyny o nim rozmawiają o niby przez przypadek dowiaduję się co nieci o nim.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Żeby kogoś jako tako poznać potrzeba nieco więcej czasu niż 2 tygodnie. Skąd wiesz, czy te dziewczyny mówią samą prawdę, czy dodają co nieco od siebie? Nie znasz ich, to nie są jakieś Twoje koleżanki z liceum, tylko zupełnie obce osoby. Może o nim zwyczajnie plotkują, a plotka może w ogóle nie mieć nic z prawdy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
przystojny a czy aby nie gej
![]() ![]() jednak skoro koleżanki z pracy mówią, że potencjalny kandydat szuka dziewczyny to życzę powodzenia ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mysle ze jak to praca tylko na wakacje i potem bedziesz z dala od tych ludzi to delikatnie mozna probowac ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Spróbuj coś zadziałać, a co masz do stracenia ?
![]() Jeśli zrobisz to z dystansem, nie będziesz jakoś szczególnie naciskać to myślę, że żadna niemiła sytuacja z tego nie wyniknie. Bądź miła, uśmiechaj się , staraj się subtelnie zwrócić jego uwagę. No i dobrze wykonuj swoją pracę, to może mu zaimponować. Powinien zauważyć ![]()
![]() |
#18 |
BAN stały
|
Subtelnie okazuj mu zainteresowanie, bądź intrygująca, nie pokazuj wprost, że Ci zależy. Faceci lubią się trochę pomęczyć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
mj
|
A, że tak spytam.. w jakim oboje jesteście wieku?.... Jak dla mnie to też istotne, bo jeśli jest jakaś duża różnica wieku to czy aby on nie traktuje Cie jak "dzieciaka na praktykach"?
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Dzięki za wszystko
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
mj
|
Cytat:
Heheh.. Fajny podstęp ![]()
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:50.