![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
~~~ Perfumy i nie tylko. Zapraszam ~~~
NIEAKTUALNE!
Witajcie! Na wymianę posiadam: ~ ZAPACHY ~ Poniższ zapachy, oprócz Ultravioletu - ten jest z wizażowej wymianki, zakupione zostały przeze mnie w marionnaud, słonik - perfumy - perfumeria - HAPPY HEART CLINIQUE - poj. pocz. 50ml - CINEMA YSL - zapodziałam gdzieś korek, poj. pocz. 25m - miss natasha - NOA PERLE - poj. początkowa 30ml - miss natasha - ULTRAVIOLET PACO RABANNE - poj. pocz. 50ml - PACIFIC PARADISE - poj. pocz. 30ml, korek w jednym miejscu pęknięty, ale normalnie się zamyka, ani nie spada i złotko troszkę poodpryskiwało od noszenia w torebce - La Bamba - JUNGLE KENZO - poj. pocz. 50ml - Małgosia791 ~ PIELĘGNACJA, WŁOSY ~ - Galenic Masque Hydratant Express - 3ml, 3szt - DOVE Summer Glow - balsam do ciemnej karnacji, z błyszczącymi drobinkami. Zużycie - w połowie napisu Dove z 250ml - EVELINE - brązujący krem do ciała ze złocistym pyłem. Zużycie ok. 10% z 220ml - AVON Advance Techniques - odżywka wygładzająca do włosów prostych i kręconych, raz użyta - 250ml ~ KOLORÓWKA ~ - DIOR Bronze Sun Glowing Moisturizer- krem nawilżająco - koloryzujący. Świetnie rozświetla cerę i nadaje jej naturalną opaleniznę - Peach 002, ok. 25-30/40ml ~ SZUKAM ~ - perfum, - podkładów do cery tłustej w odc. naturalnych, lekko opalonych, bez domieszki różu, wyższa, średnia półka, - balsamy ujędrniające, antycellulitowe, na rozstępy, - odżywki do włosów rozjaśnianych, zniszczonych w dalszej kolejności: - smackersy, kremy do cery tłustej, nawilzające pod oczy, ponadto bardzo chętnie przyjmę próbki zapachów: Cristobal, Silver Rain, Prada Tendre, Narciso Rodriguez edp, Flowerbomb edp, extreme, Agent Provocateur Eau Emotionnelle, Flower Oriental itd. Edytowane przez nargothrond Czas edycji: 2008-04-04 o 13:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Dot.: ~~~ Perfumy i nie tylko. Zapraszam ~~~
hej a moze :
pleasures EL 50 ml dolce vita Dior 25ml devotion G.Sabatini 30ml ? podoba mi sie ultraviolet i magnetism ![]()
30.04.2014 3:15 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Anetko, szukam raczej tylko tego co wyżej wymieniłam. U Ciebie widzę tylko peelingi a to troszkę mało...
![]() Asiu wstepnie byłabym zainteresowana DV. Testowałam ją tylko na botlerku. Jutro będę w perfumerii to zobaczę jak się on ma na moim ciele. I dam znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 61 pkt / 100% pozyt.
|
Może wybierzesz u mnie coś za perfumy Guerlaina?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229572
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
To ja zgłaszam ponownie swoje zainteresowanie Guerlain L`Instant Magic i - dodatkowo - Megnetismem Escady.
Oferuję luksusową maskę do włosów suchych i zniszczonych Rene Furterer. Poza nią (i poza kosmetykami z mojego wątku) mogę zaproponować:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 61 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#12 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Czy peeling PUR Galenic jest do twarzy czy ciała? Jaką pojemność ma Gucciego II? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...2&produkt=8298 Peeling Galenic jest do twarzy. Dysponuję dużą, nieuzywaną miniaturą tego prepratu z dobrym terminem przydatności (20 ml). Gucci ma wyjściową pojemność 30. Aktualna ilość: ok. 18 ml (wicej niz połowa). Z zapachowych próbek mogłabym jeszcze zaproponować pare zapachów z rynku amerykańskiego (trudnych do zdobycia u nas), z niszowców dekanc (powiedzmy) 2 ml Vanille Boubon Il Profvmo (wiecej nie oddam, bo to mój ukochany zapach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Jestem bardzo zainteresowana Paris Hilton i L'INSTANT MAGIC GUERLAIN - poj. wyj. 30ml
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
dużą próbkę JPG Classique EDP, próbkę Vanille Boubon Il Profvmo. Co do kremiku pod oczy Avene sama nie wiem... Aniu muszę pomyśleć, bo przyznam się że szkoda mi troszkę rozdrabniać magica. Zaś magnetism mogę oddać bez namysłu __________________ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
![]() |
#19 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Może decyzja będzie łatwiejsza do podjęcia, jesli podam ceny oferowanych przeze mnie produktów. Są to ceny z sieciowych perfumerii, ponieważ - w przeciwieństwie do znacznej części Wizażanek - w kosmetyki i zapachy zaopatruje sie tylko i wyłącznie w "zwykłych", sieciowych perfumeriach, nie zaś na Allegro (gdze znaczna częśc kosmetyków nie jest oryginalna) lub w dyskontach typu Strawberry, o których wiem że oferują kosmetyki niewatpliwie oryginalne, natomiast relatywnie często o wątpliwej swieżości. Tak więc za maskę zapłaciłam 150 zł (jest nawet jeszcze naklejka na "zewnętrznym kartoniku"); aktualnie maski jest idealnie 50%; sądziłam, że ciut mniej, ale przed momentem sprawdziłam i jest dokładnie połowa. Błyszczyk mozna kupić w cenie ok. 35 zł. Jeśli chodzi o JPG to zapłaciłam za swój flakonik 206 zł (dysponuję paragonem ze Euroshopu, mogę zeskanować lub sfotografować i wysłać plik ze skanem mailem, żeby upewnic Cie, że zapach jest oryginalny i świeży). Ilość JPG byłaby do uzgodnienia- mogę zrobić odlewkę taką, abyś nie była stratna na wymianie. Próbki Il Profvmo nie liczę w ogóle. Traktowałabym ja raczej jako gratis uprzyjemniający atmosferę wymiany ![]() Jeśli chodzi o Magnetism, to obawiam sie, że muszę wycofać swoje nim zainteresowanie. Nie doczytałam, że flakonik ma poluzowany korek. Wiem, że może to kogoś dziwić, ale dla mnie w przypadku pachnideł ważny jest nie tylko zapach, ale i flakonik. Swoje zapachy przechowuję bardzo starannie, w oryginalnych kartonikach, flakoniki są zadbane, nie porysowane. To taka moja mania. Prosze o zrozumienie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś za L'INSTANT MAGIC GUERLAIN- poj. wyj. 30ml
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Basiulku niestety nic
![]() Mała Króweczko u Ciebie podoba mi się korektor vichy - jaki to odcień? i lakier do poznokci Diora. Co byś chciała ode mnie? Anastazjo niestety nic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
A może zainteresowałyby Cię żółte LES BELLES NINY RICCI ? (30 ml)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
korektor nie ma konkretnego nr, jest to odcien naturalny
[moze byc ciupke za ciemny dla biadolicych] podoba mi sie ultraviolet i krem dior'a. co moglabym ci ew dorzucic do lakieru i korektora ![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...light=gosia197
Zerknij do mnie.Mam podkład Shiseido i kilka zapachów.Interesuje mnie L'Instant. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
Anastazjo nie znam Les Belles. Ciekawa jestem Penhaigons, ale go nie znam
![]() Gosiu z Twoich zapachów żaden nie jest mój, a odcień podkładu widoczny na zdjęciu troszkę mnie przeraża ![]() Mała Króweczko za ultraviolet wolałabym inny zapach. Lakier nie jest mi niezbedny, gdyż mam jeden czerwony niedawno kupiony. Korektor zaś bardzo chętnie bym przyjela ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
mam na wymiane Insolence, może za L'Instant ?
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie u Ciebie:
- L'INSTANT MAGIC GUERLAIN - poj. wyj. 30ml Mam: 1- Cerutti 1881 - 30 ml, nowe z kartonikiem - ospbiście kupowałam, brak 3 psików 2- Lancome - Miracle - 30 ml , nowe z kartonikiem, brak 2-3 ml, osobiście kupowałam 3. Maska profesjonalna MATRIX Biolage - silnie nawilżająca i odżywiająca - opakowanie 1000 ml - jest 1/3 opakowania 4. VAX- do ciemmnych - 2 razy użyty 5. Farouk - FRUIT COCTAIL - maska odżywcza, witaminowa - 1/3 opakowania (muszę dokładnie sprawdzić) 6. FAROUK - czysty jedwab 7. FAROUK - Reconstructor - maska silnie regenerująca - 1/3 opakowania, ale dokładnie musiałabym jeszcze sprawdzić 8. HEGRON - szampon i HEGRON odżywka - 2 litry 9. ALFAPARF - SEMI DI LINO - kryształki- trochę mniej niż połowa została. Mam też 50 ml Shalimar ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:05.