|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Kolczykowe szaleństwo
Witam!
Robieniem kolczyków zajmuję się od bardzo niedawna. Co sądzicie o moich pracach? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kolczykowe szaleństwo
Kolorowe i radosno -wiosenne
![]() ![]() Sama jestem raczej początkująca, ale postaram się doradzić jak umiem ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
te zielone i czerwone są świetne, ale zgadzam się, że przydałyby się wieksze zdjęcia
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
W kolczykach czuć nadchodzącą pomału wiosnę. Podoba mi się zastowanie ogniwek w 1 i 2 kolczykach - wnosi to różnorodność do prac. Druty miejscami zbyt długie, tak jak pisała poprzedniczka. Zdjęcia powinny być trochę większe. Pozdrawiam i czekam na więcej.
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich,
Chciałam odświeżyć trochę moją szkatułkę z biżuterią i zakupić coś nowego. Myślałam o czymś prostym i klasycznym. Moglibyście mi coś polecić? ![]() http://www.swarovski-crystal.pl/?54,kolczyki-migdal-w-kolorze-fire-opal i czegoś takiego mniej więcej szukam, ale chciałam przejrzeć inne Wasze propozycje ![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
co za dopracowana strona sklepu na której znalazłas kolczyki!!!! Najbardziej podoba mi się to, co sie pojawia po kliknieciu w zakładkę oferta ![]() Warto zapoznac się z funkcjonowaniem forum zanim się zacznie z niego korzystać - to np jest wątek w którym ocenia się prace autorki watku. Twój post wyglada mi na próbę zareklamowania sklepu a reklama tutaj jest płatna. Kolczykiwybryki przepraszam za offtop
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny ja wlasnie jakies kilka dni w końcu zdecydowałam sie pobawic w robienie bizuterii i tak niewiele myslac zamowilam na allegro zestaw do robienia kolczyków.
Póki co oczekuję na paczkę(eh nie mogę się doczekać ![]() ,Mam nadzieję że pierwsze "wyroby" ![]() ![]() Trzymajcie kciuki za moje zdolnosci manualne ![]() kolczykiwybryki - bardzo mi się podobają Twoje prace hm... aż powiało wiosną ! Czarna biedronko: szacun dla Ciebie i Twoich prac Edytowane przez ninkaa1 Czas edycji: 2010-02-23 o 01:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Cytat:
Do rzeczy, Twoje prace na pierwszy rzut oka są pomysłowe i kolorowe, co bardzo mi się podoba ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Dziękuję za pochwały i rady
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:36.