|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Amerykańskie gazety o robieniu biżu a Empik
Gdzieś na internecie natknęłam się na stronę wydawnictwa, które wydaje gazetę amerykańskie o robieniu biżuterii. Była to gazeta Bead&Button. Pogrzebalam jeszcze trochę w googlach, gazet tego typu jest więcej! Bead&Button, Beadwork, Art Jewelry, Simply Beads, Bead Style... Wszędzie na stronach można było zamówić ich prenumeratę... Ale wtedy wychodziło od 10-17zł/numer gazety (zależy, o którą chodzi), nie mówiąc już o niebotycznych kosztach wysyłki... Zastanawia mnie, czy tych gazet nie ma w Empiku. Nie mam jako takiego dostępu do porządnego Empiku, jeden mam w Tarnowie ale tam jest asortyment można określić w skali poniżej nędznego.
Czy któraś wizażanka z jakiegoś większego miasta orientuje się, czy w jakimś Empiku można nabyć te gazety? Patrzyłam na Allegro, nie ma tych gazet ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Amerykańskie gazety o robieniu biżu a Empik
Ja w Krakowie nie widziałam, też myślałam że może mają, to przynajmniej popatrzę
![]() Zresztą gdyby sprzedawali w empiku to na pewno byłyby jeszcze droższe niż wychodzi Ci z ich strony (nawet z przesyłką). Tam przecież zwykłe babskie gazety anglojęzyczne i inne nie po polsku kosztują kilkanaście, dwadzieścia-kilka złotych.
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Znam te tytuły, są obłędne w porównaniu z tym co nam oferują krajowe wydawnictwa. Też szukałam w empikach i na allegro bez rezultatu. W końcu ciotka mi z Kanady kilka numerów przysłała parę lat temu. Na stronie B&B można trochę za free podpatrzeć, ale najlepsze i tak "w numerze"
![]() Ale zastanawiam się, bo w sumie dawno tam nie zaglądałam, czy może w końcu niektóre z wymienionych nie mają wersji elektronicznych do zaprenumerowania, wtedy przynajmniej koszty wysyłki by odpadły. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Bead&Button i Bead Style mają w krakowskim Empiku przy Rynku, oczywiście jeszcze droższe (coś pod 40 zł jeśli dobrze pamiętam). Czasem pojawia się jeszcze coś z wydań specjalnych Kalambacha, ale szczegółów nie znam, bo rzadko tam zaglądam...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
przepraszam ale są dostępne w Polsce , np: http://www.europress.pl/produkt/bead_style.php lub http://www.europress.pl/produkt/art_jewelry-1.php po takich cenach że auaicia... za takie ceny to ja bym wolałą tą kasę na półfabrykaty wydać.....
![]()
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
też się natknęłam na nie w empiku, cichaczem robiłam zdjęcia komórką stron które mnie interesowały i migiem do domu :P
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
No więc nie wiem czy was zainteresują ale zajrzyjcie... poszukam i jak znajdę na komputerze to dorzucę ... bo gdzieś mam beds&button
od moderatora: linki usunięte-łamanie praw autorskich! Edytowane przez joanna_k Czas edycji: 2009-08-16 o 13:57 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
majakorn - spryciula z ciebie
![]() jiffy007 - bardzo ciekawe slajdy, dzięki, przejrzałam już jeden album, można się sporo poduczyć . Edytowane przez LadyArgerich Czas edycji: 2009-08-16 o 14:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
jiffy007, ja Cię chyba czcić zacznę...
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
ale o wire-wrappingu to ja tu nic nie widzę
![]() ale i tak świetne slajdy i dziewczynom się baaaardzo przydadzą ![]()
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
a ja radzę popatrzeć na ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠, tam czasem bardzo fajne gazetki można znaleźć - nie tylko amerykańskie, ale i japońskie, i rosyjskie, i wszelkie możliwe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:16.