![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
EL, RoC, Chanel, Dior, Avon, CK, Inglot i inne :)
Wątek zamknięty
- Czwórki Chanel n'78 Blu Notes, z wymiany, myśle że po dacie ale wypalanym cieniom to nie szkodzi, w dobrym stanie są ![]() Nie dawno kupiłem inne czwórki, więc jest nowy welur, plastikowa wkładka i aplikatorki - uzunia - Avon Anew program brązująco-nawilżający z linii Rejuvanate, nowy w folii, będę wybredny ![]() - Brilliant Shimmer EL n'02 Rose Quartz, piekny kolor brudnego różu, daje efekt tafli, z wymianki Chloestic ![]() - Pojedyńczy cień Dior n'095 Smoking Black, matowa kryjąca czerń, tester w ochronnym etui, nowy - Mleczko i tonik RoC do skóry normalnej i mieszanej, każde po 200ml, nowe. - Avon podkład w kompakcie Ideal Shade kolor Nude, tylko przetestowany, za coś ciekawego ![]() - Cień pojedyńczy Calvin Klein CK, nie dotsępny w polsce, kolor 133 Golden Violet, piękny wrzosowośliwkowy, średniociemny z lekkim złotym połyskiem, piękny oddaj tylko dlatego że mam podobyny w paletcie MAC, tylko przetestowany, jest aplikator, bez kartonika. - podwójny cień mineralny Bronze Twist, nowy - odsypki pigmentów Inglot nr 61 brudny róż metaliczny i 63 mocno iskrzący miedziany - ogórdek monsunowy Hermes, odlewki do 50ml - linery Extreme Art Gosh, każdy ubytek maksymalnie 10%, swieże w kolorach: 04 blada zółtawa pistacja, 08 błękitny pełowy, 11 intensywny turkus, świetne oceny na KWC - cień pojedyńczy Chanel Ombre Essentielle kolor n'58 Lavande (jasne lila), tester z plastikowa pokrywką, raz musniety pędzelkiem - Estee Lauder Amber Bronze Cool Bronze Loose Powder spf8, unikat, koloekcja lato 2004, bardzo dobre oceny na KWC - http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=8029 - Lancome cienie z kolekcji L.U.C.I numer 03, zestaw ten sam co na zdjęciu, w opakowaniu w kształcie muszli. Biel opalizująca na różowo i morela ze starym złotem, ubytek 10-15% - Diorskin Nude podkład w płynie kolor 032 - tester z dozownikiem zostało 15ml z 20ml - Paleta linerów w kamieniu Cake Liner Kryolan, tylko przetestowana, kolory czarny, szary, brązowy, zielony i fioletowy - bardzo dobre opinie - Inglot Duraline - utrwalacz do cieni i płyn to robienia kresek - MAC pigment Dark Soul, została 1/4 opakowania - mascara Hypnose Lancone w kolorze szarego fioletu (niezbyt ciemnego), niestety nie pamietam numeru koloru a kartonik wyrzuciłem, po dacie wązności, kod CA240, użyta 3-4 razy, konsytencja w porządku, spokojnie jeszcze posłuzy, oczywiście ze względu na termin wązności do oddania za cos o mnniejszej wartości - tester różu DiorBlush Glowing Color n' 829 Rose Dragee / A touch of blush, nowy, nie testowany w plastikowym ochraniaczu - MAC pigment Vanilla - ilosć do ustalenia, odsypki albo z opakowaniem - Chanel cień pojedyńczy, Ombre Essentielle kolor numer 71 Tigre, tylko testowany, jest pacynka i welur, nie ma kartonika Będą dokładki Można kusić różnymi rzeczami ale tylko z kosmetyków ![]()
![]() Edytowane przez KNK Czas edycji: 2009-09-22 o 20:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: EL, RoC, Chanel, Dior, Avon, CK, Inglot i inne :)
Hej znajdziesz cos u mnie za ...
Cień pojedyńczy Calvin Klein CK, nie dotsępny w polsce, kolor 133 Golden Violet, piękny wrzosowośliwkowy, średniociemny z lekkim złotym połyskiem, piękny oddaj tylko dlatego że mam podobyny w paletcie MAC, tylko przetestowany, jest aplikator, bez kartonika. zapraszam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
to zalezy czego szukasz....??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
ogólnie ciekawej kolorówki, nie mam szczególnych potrzeb, można kusić, podkłady do skór mieszanych i tłustych, rożswitlacze, błyszczyki
chętnie MAC, Chanel, YSL, Gurlain, Revlon ale naprawde jestem otwarty na kosmetyki ![]() poza kolorówka, l'Occitane, TBS, szukam ogródka monsunowego, zapachów CdG, witaminy C z LRP, i kremów z Nuxe ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
szkoda
![]() poza wątkiem mam błyszczyki Clarins, Vichy, Juicy Tubes przed chwilą z wymiany dotarł Dior Iconic czarny mam też miniatury tuszy Estee Lauder pełnowymiarowy korektor Clinique pod oczy w odcieniu 01 mały DiorShow puder z gąbeczka w odcieniu Catwalk Pink mam jeszcze ta resztkę Grosseliny mam trochę pielęgnacji aptecznej pamiętaj o mnie, jakby nikt inny Cię nie skusił ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() musze go przetestować, ale chyba za brązowy będzie
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Dot.: EL, RoC, Chanel, DioCor, Avon, CK, Inglot i inne :)
Coś u mnie za czwórki Chanel?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
cos u mnie za Chanel
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post13435421 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zadomowienie
|
niestety nic
niestety nic Cytat:
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Jednak raczej nic nie znajde...moze innym razem ...pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
dzięki za info
![]() czwórki chanel i podklad biotherm wpadł mi w oko
![]() |
#19 |
BAN stały
|
wiec moze interesuje cie 2 x 10ml NOWE (czyli razem 20ml) za shimmer EL??
---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- masz gdzies moze foto cienia CK? nie moge nigdzie znalezc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za odlewkę ogródka?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
fotkę cienia postaram sie dodac pózniej, poszukaj w necie penie znajdziesz ten kolor chętnie Palisander CdG, i próbki Liscia figowego Demter, ogródka śródziemnomorskiego, Avignon CdG jeżeli mozesz nalpisz cos o tym rozświetlaczu do ciała essence
![]() Edytowane przez KNK Czas edycji: 2009-07-27 o 22:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
to niestety muszę podziękować
niestety nic ![]()
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
XA079 to data produkcji marzec 2004, czyli juz troszke po dacie są jeżeli przyjąć by 3 letnia ważnośc od produkcji
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
jestem pewien, pracowałem kiedys dla L'oreal
![]()
![]() |
#30 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:24.