![]() |
#1 |
Organizatorka
|
Tutorial na YouTube - Mineralny Smokey
Raz kozie śmierć..
Nie jest idealnie, ale skoro już kilka osób go widziało, to i tu wstawię ![]() Poniosło mnie trochę ![]() Makijaż raczej wieczorowy (w takim też celu został zrobiony) i jest to pierwszy tak ciemny smokey jaki w życiu robiłam (trzeba być niespełna rozumu, zeby robić od razu do niego stepa ![]() Nigdy wcześniej nie nosiłam czarnego smokey, bo zawsze wydawało mi się, że przy moich małych oczach, opadającej powiece i kiepskich zdolnościach, to zrobię sobie raczej krzywdę, ale o dziwo, czułam się w nim całkiem nieźle i chyba potrenuję w przyszłości tego typu makijaże, bo zdaję sobie sprawę z tego, że temu tutaj do perfekcji daleko... Lista kosmetyków: - Podkład Everyday Minerals Golden Light (wersja prasowana) - Róż Everyday Minerals Salon Fun - rozświetlacz Everyday Minerals Champagne - cienie - EDM Smokey, LaurEss Stunning, Silk Naturals Vanilla - Coastal Scents Gel Liner Black - tusz Oriflame Revelation Mascara - sztuczne rzęsy Ardell - kredka czarna Amuse - khol jako baza - konturówka do ust Avon - pomadka bezbarwna Artdeco No i tutorial dla tego makijażu na YT (zapomniałam tylko wstawić planszy z napisem, że ten sam cień, który jest pod łukiem, rozprowadzamy też leciutko w wewnętrznym kąciku ![]() ![]() Pewnie zaraz oberwę za robienie stepów nie mając o nich pojęcia, ale ... do odważnych świat należy ![]() ![]() Edytowane przez cathy Czas edycji: 2009-09-17 o 21:09 Powód: aktualizacja listy kosmetyków |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Tutorial na YouTube - Mineralny Smokey
Bosko
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Organizatorka
|
oczywiscie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Crazy turtle lady
|
Niesamowicie pieknie...
Ja sobie mysle, ze prawdziwego hmm..eksperta/wizazyste <zwał jak zwał> poznac po tym,jak robi smokey eye. (Niby nic, a czemu niewielu wychodzi perfekcyjnie i kazdy chce miec tutatorial ? )Cathy, uwazam ze jest serio mocny mejkap ![]()
Edytowane przez Ishikawa Czas edycji: 2009-09-15 o 21:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
piękny smokey!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Organizatorka
|
Cytat:
![]() Serio - ogromnie Ci dziękuję ![]() ![]() Dzięki wielkie raz jeszcze ![]() Cytat:
![]() i cieszę się ogromnie ![]() Pewnie, ze mozesz .. To najlepszy komplement jaki można przeczytać (że ktoś chce sobie fotki zapisać) ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
cathy, jak zwykle pięknie, zachwycajaco
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Organizatorka
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Pięknie i przejrzyście KAsiu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Organizatorka
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
sprobuj mi cos ponarzekac jeszcze to zabije!! pieknieeee wygladasz w takim makijazu
![]() ![]() ![]()
![]() |
#12 |
biegam dla Zabawy
|
Cathy, bosko!!! Świetny makijaż i super wytłumaczenie.
I teraz nawet ja, cieniowy laik, spróbuję potrenować z Twoim stepem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderatoreska
|
Kasiu wspaniały makijaż, fantastycznie roztarłaś cienie, wszystko pięknie i dokładnie wyjaśnione, jestem pod ogromnym wrażeniem Twojej twórczości i poproszę o więcej takich stepów
![]() I mam pytanie odnośnie czarnej bazy, nie wiem może pominęłam, ale jakiej firmy ona jest ??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pięknie Ci w nim ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Bardzo ładny (ba! idealny!) i jaka fantastyczna cera
![]()
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Wspaniały filmik! Wszystko ładnie opisane i dobre zdjęcia dodane
![]() Efekt końcowy zniewalający! Oglądałam z przyjemnością
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Organizatorka
|
Cytat:
![]() dzięki ![]() Cytat:
![]() To może jak już zmalujesz coś, to wrzucisz na minerałowe makijaże ![]() ![]() Cytat:
![]() A co do czarnej bazy - nie znalazłam do tej pory idealnej jeszcze ![]() ![]() Cytat:
![]() I dziękuję bardzo ![]() Doris Day - dziękuję ogromnie ![]() Eowina - dziękuję ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Kasiu, wspaniały dymek Ci wyszedł
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Pieknie! Ps. Ja bym chetnie Cie posluchala, moze filmik "mówiony" nastepnym razem? ![]() Edytowane przez 201804200952 Czas edycji: 2009-09-16 o 11:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
cathy.. ja juz Ci nie moge pisac wiecej komplementow.. Bo zuzylam limit na 10 lat.. (i meski limit na cale zycie
![]() Coz moge napisac.. Brzydko jest... ![]() kochana! Wygladasz olsniewajaco w tym smokey.. jest nie dosc ze bardzo udany technicznie-to jeszcze pasuje Ci i nie wygladasz na @przemalowana@. Gdzies czytalam kiedys na jakims niemieckim forum(choc Niemcy malo wiedza o kosmetykach:/) ze kobieta jest idealem urody jesli wyglada pieknie i w smokey, i w pin upie(ktory nam juz kiedys prezentowalas.) Nie wiem na ile prawdziwe to stwierdzenie, ale dla mnie jestes idealem kobiecosci, a makijazem pieknie to podkreslasz. bede sie od Ciebie uczyc(i nic teraz nie pisz!) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Kasiu nie powinnaś się niczego obawiac,bo makijaż jest perfekcyjny,piękny, a ze stepu to ja chętnie się podszkolę,też tak chcę
![]() ![]()
![]() |
#24 | ||
Zakorzenienie
|
"Makijaż raczej wieczorowy (w takim też celu został zrobiony) i jest to pierwszy tak ciemny smokey jaki w życiu robiłam (trzeba być niespełna rozumu, zeby robić od razu do niego stepa
![]() Nigdy wcześniej nie nosiłam czarnego smokey, bo zawsze wydawało mi się, że przy moich małych oczach, opadającej powiece i kiepskich zdolnościach, to zrobię sobie raczej krzywdę," CO??? Ty chyba zartujesz w tym opisie!! Chyba po prostu pozwole Candy Cie zabic, a potem Cie odkopie, reanimuje i zabije Cie 2 raz..... juz sie zastanawiam jak pozbyc sie ciała ![]() Makijaz jest po prostu perfekcyjny, step czytelny, a Ty wygladasz olsniewajaco. ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Przejrzysty, czytelny step..
![]() A makijaż jest tak bardzo perfekcyjny, że aż dech zapiera ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#27 | |
Organizatorka
|
Thorbiorga -
![]() Aga - dziękuję Ci bardzo ![]() ![]() Myszi - dziękuję bardzo ![]() Filmików "mówionych" na razie nie planuję, bo robiłam jeden już (dla dziewczyn z minerałowego) i plotę takie głupoty, że aż sama się wstydzę ![]() ![]() ![]() oLLeM - dziękuję Ci bardzo ![]() Fergusonku - ok, nie napiszę nic, ale Ty dobrze wiesz ![]() Basieńko - słońce Ty kochane, dziękuję Ci ogromnie i wciąż czekam na Twój powrót z wielkim hukiem ![]() Falubaz - dziękuję bardzo ![]() Zafascynowana - oj, jak miło mi się zrobiło ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ok, wiesz co? Ja Ci nawet na to pozwolę - pod warunkiem, że mnie później umalujesz ![]() Dzięki wielkie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
I ja nie będe orginalna.. Cudownieee
![]()
![]() |
#29 |
Organizatorka
|
Ktosia1- dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
cathy przepiękny makijaż i świetny step!
![]() z nieba mi spadłaś z tym stepem, bo właśnie dziś dostałam awizo na przesyłkę z Everynight Kit i kilka sampli z EDMu ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:03.