|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Biżuteria - Korale, bransoletki perłowe i długie czarne/fioletowe korale, torebkę
hej
![]() PILNIE SZUKAM: - korale długie fioletowe lub czarne z drobnymi koralikami (kulki), takimi do max 1cm ;P - szklane korale 'perły' (kulki) (oczywiście sztuczne ) długie lub krótkie na 1 nawinięcie na szyję, odcień biały, beżowy, może być wpadający w lekką poświatę różu, czarne - bransoletka jak korale 'perły' (kulki) jak wyżej ![]() TYLKO korale, bransoletki Z KULECZEK ! Załączam zdjęcia jakich szukam korali, chcę właśnie tego typu czarne, białe 'perłowe', fioletowe Niekoniecznie aż tak dlugie ![]() - torebki średniej/dużej : czarnej/brązowej/ciemno turkusowej/ciemno fioletowej - paska szerokiego brązowego/czarnego na wymianę w zamian mam kosmetyki i swoją biżuterię (linki w podpisie) Edytowane przez Sakh Czas edycji: 2009-08-16 o 00:15 |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biżuteria - Korale, bransoletki perłowe i długie czarne/fioletowe korale
hej, ja mam trochę korali, może Ci sie spodobają
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Mam fioletowe korale i czarne kulkowe bronsoletki. Zapraszam
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Może chodzi ci o coś z tego(na pewno z ostatniego zdjęcia-mam jeszcze takie identyczne ale białe)
Edytowane przez Rahu Czas edycji: 2009-08-15 o 19:31 |
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam tego trochę, jak zrobię foty to wstawię Ci tu
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:46.

) długie lub krótkie na 1 nawinięcie na szyję, odcień biały, beżowy, może być wpadający w lekką poświatę różu, czarne 

odpowiedz u mnie