![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Firmowe ubrania M-L
Dopiero zaczynam swoją przygodę na Targowisku, wiec proszę o wyrozumiałość
![]() Zasady 1. Wysyłam pierwsza, bo nie mam przekupek, później osoba z mniejszą ich ilością ![]() 2. Ubrania wysyłam zawsze listem poleconym 3. Ubrania są pogniecione, bo były ułożone w szafie, przed wysłaniem każde zostanie jeszcze raz wyprane, mogę też wyprasować, chociaż pewnie i tak się pogniecie ![]() 4. Nie ukrywam żadnych wad ciuchów, o jakichkolwiek defektach piszę od razu 5. Tego wszystkiego wymagam też od drugiej osoby ![]() 6. Będę odpisywała w wątku osoby, która zadała pytanie Tego szukam: * ciuchów młodzieżowych, w bardzo ogólnym znaczeniu ![]() ![]() - longów, najlepiej z krótkim rękawem - tunik * ogólnie co mi przypadnie do gustu ![]() * chętnie wymienię też ciuchy na kosmetyki lub książki * nie szukam pasków, nie interesują mnie ozdoby ![]() to na tyle, jak coś mi się przypomni, to dopiszę ![]() nie mierzyłam wszystkich rzeczy, na życzenie podam dokładne wymiary, tak samo dodatkowe zdjęcia ![]() piszcie od razu, czym jesteście zainteresowane ![]() większość ubrań wystawiam z tego powodu, że schudłam i są na mnie za duże, sama już mam sporo mniejszy rozmiar niż prezentowane ubrania ![]() na szaro - nie ma DOKŁADKA ZAPRASZAM
![]() Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-04-25 o 17:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Firmowe ubrania M-L
1. biała spódnica do kolan w prążki
rozmiar duże 38 2. sztruksowa beżowa spódnica przed kolano BIG STONE nie ma podanego rozmiaru, wg mnie to M/L prawie nie noszona, założona może 3-4 razy 3. sukienka REPORTER miła w dotyku, dopasowuje się do ciała rozmiar M |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
4. zgniłozielona spódnica do kolan HOUSE-->iffonka1989
L, założona kilka razy szerokość w pasie - 43,5cm szerokość u dołu - 54 cm długość mierzona pośrodku - 56 cm 5. szarobrązowe spodnie ESPRIT rozmiar duże 38 (nie rozumiem, za bardzo co jest na tej metce ![]() sporo kosztowały, będę wybredna ![]() na prawej nogawce leciutkie przetarcie - zbliżenie Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-02-16 o 15:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
6. brązowe spodnie EDC by ESPRIT
rozmiar 36, ale wg mnie bardzo zaniżone ![]() 7. szare spodnie H&M rozmiar 40 przetarcie na dole prawej nogawki - zbliżenie ![]() szerokość a pasie - 44 cm stan (przód/tył) - 25 cm/38 cm długość nogawki - 82 cm szerokość nogawki - 21 cm Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-03-15 o 19:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
8. rybaczki GRAWIK beżowe -->mikidziuba
na metce 29, ale wg mnie to duże L 9. krótkie spodenki DEEP beżowe rozmiar M, ale wg mnie to duże L ![]() Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-03-13 o 21:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
10. krótkie jasnobeżowe sportowe spodenki ADIDAS
rozmiar 40 11. czarna bluzka AMIISU z dekoltem opadającym na ramiona rozmiar duże L 12. różowa bluzka BERSHKA rozmiar L |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
13. bluzka BERSHKA kolor chabrowy, jak na 2 zdjęciu -->iffonka1989
rozmiar L szerokość pod pachami - 36 cm szerokość u dołu - 41 cm długość z boku 44 cm długość rękawa (po wewnętrznej) - 55 cm nie jestem do końca pewna, czy chcę wymienić ![]() 14. różowa bluzka H&M rozmiar M, według mnie bardziej L 15. czarna bluzka REPORTER rozmiar L Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-02-16 o 15:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
16. zgniłozielona bluzka REPORTER
rozmiar L 17. czerwona bluzka ADIDAS rozmiar duże 38 tylko za coś naprawdę fajnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
18.niebieska bluzka THERAPY
rozmiar L, wg mnie bardziej małe M 19. nowa biała bluzka, nigdy nie noszona, może lekko prześwitywać nie ma rozmiaru, wg mnie małe M |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
20. biała bluzka ORSAY z wyszywanymi kwiatkami, śliczna
![]() rozmiar M, tylko kilka razy założona 21. zielona bokserka VERTUS rozmiar L, kolor jak na pierwszym zdjęciu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
22. szara bokserka CLOCKHOUSE
małe L szerokość pod pachami - 38 cm szerokość u dołu - 42 cm długość mierzona z boku - 34,5 cm 23.”podwójny” top BIG STAR, szaro-brązowy rozmiar XL, wg mnie M-L, założony może ze 2 razy 24. elegancka biała bluzka BIG STONE rozmiar XL, wg mnie duże L, założona 2-3 razy szerokość pod pachami - 49 cm szerokość u dołu - 45 cm długość - 35,5 cm Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-02-07 o 19:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
25. pomarańczowa bluzka THERAPY
rozmiar z metki XL ![]() 26. jasnoróżowa bluzka HOUSE rozmiar małe L 27. różowa bluzka NIKE z wbudowanym stanikiem -->houserka XL, założona raz lub dwa szerokość pod pachami - 44 cm szerokość na dole - 44 długość mierzona z boku na szwie - 36,5 Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-02-16 o 15:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
28. fioletowe saszki--->vanesia1
rozmiar 38 dwa razy założone kolor jak na trzecim zdjęciu Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-02-28 o 21:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
30. JOANNA Styling Effect Jedwab do włosów
zużycie jak na zdjęciu 31. GARNIER Czysta skóra 3w1 Głębokie oczyszczanie zużycie zaznaczone na zdjęciu 32. GARNIER Czysta skóra A Żel na noc z powodu konsystencji nie widać zużycia, ale użyłam go ok 4-5 razy Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-03-21 o 17:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
znajdzieszu mnie coś za elegancka biała bluzka BIG STONE
rozmiar XL, wg mnie duże L, założona 2-3 razy czarna bluzka AMIISU z dekoltem opadającym na ramiona rozmiar duże L???
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
cos za szara bokserke????
zapraszam do siebie ,ciuszki na 1 i 2 stronie
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za saszki?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
znajdziesz coś u mnie?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post10474289 DOKŁADKA str. 2 str. 1 post #6 #7 #14 #16 Nowa Dokładka post. #2 #4 #7 #11 #12 #14 Moja Wish! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post10621789 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
cos za różową bluzke nike?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1233342537 coś za nią ? Jakie ma wymiary ?
Torebka trolla w wątku mieści a4 ( tlyko wtedy klips się nie zapina bo jest dość głęboko) a poza tym mam poza wątkiem torebę diverse w stanie db + z powodu przetarć ( a raczej starcia się nieco gdzienigdzie nadruku - oczywiście nie mam na myśli żadnych dziur - "szczelnosc" torby jest zachowana ![]() gdyby ci się która spodobała to mogłaby coś dorzucić ![]() ![]()
Edytowane przez eyo Czas edycji: 2009-01-30 o 23:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
hej...cos u mnie za fioletowe saszki r.38???
![]()
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
tak spodenki dieasel są na wymianę, chetnie wymienie je na bluzeczke nike (jakie są jej dokładne wymiary i z jakiego jest materiału?)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
podaje wymiary oktore prosilas:
zielony long fishbone: szerokosc od pachy do pachy:40 długosc -61 szara i zielona tuniczka: szerokosc-39 długosc-58
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:14.