![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Letnie porządki. Zapraszam!!
Witam
Mam kilka rzeczy do wymiany, na każdym zdjęciu jest jest zaznaczone jakie jest zuzycie. PILNIE SZUKAM KRÓTKICH SPODENEK I BLUZEK NA RAMIACZKACH LUB NA SZYJE poza tym wszystko chetnie zobacze 1. kolczyki bezowoczarne 2. broszka agrafka z grafitowymi koralikami 3. kolczyki cieliste 4. czarna opaska 5. fioletowe koraliki 6. podklad max factor colour adapt. Jest go gdzies polowa. poleciało do Admirable 7. podklad REVLON colour stay kolor ivory raz uzywany. . poleciało do Admirable 8. podklad Maybelline kolor opal. Jest go mniejsza polowa. poleciało do Admirable 9. przyspieszacz opalania Soraya, jest go mniejsze pol 10. Johnsons holiday skin do normalnej i ciemnej karnacji. Ray uzyty. poleciało do Admirable 11. Perfecta extra slim. Balsam do modelowania biustu. Uzyty kilka razy. 12. Perfecta extra slim. Balsam do modelowania brzucha ud i posladkow. poleciało do Admirable 13. krem ZIAJA maslo kakaowe, uzyty raz. 14. Krem zmiękczający stopy, Oriflame uzyty dwa razy.poleciało do Admirablepoleciało do Admirable 15. Krem do rak pudding ryzowy Oriflame. Nowy poleciało do Admirable 16. Matujacy fluid do twarzy. Oriflame. Polowa opakowania poleciało do Admirable 17. Matujacy krem nawilzajacy na dzien Soraya. Uzyty dwa razy. poleciało do Admirable 18. Plyn przeciw poceniu stop. Uzyty kilkakrotnie 19. Antyperspirant Oriflame. Mniejsze pol 20. Spray zabijajacy brzydki zapach. Oriflame. Nie uzywany 21. Błyszczyk WIBO r witaminami, uzyty kilka razy. Edytowane przez kajasia222 Czas edycji: 2009-07-30 o 17:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Letnie porządki. Zapraszam!!
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Lady of Harley-Davidson
|
9. przyspieszacz opalania Soraya, jest go mniejsze pol
12. Perfecta extra slim. Balsam do modelowania brzucha ud i posladkow. 15. Krem do rak pudding ryzowy Oriflame. Nowy cos u mnie?
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za fluid matujący oriflame?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za podklad REVLON colour stay kolor ivory raz uzywany, Antidral i spray oriflame do stóp?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() coś za: podklad max factor colour adapt. Jest go gdzies polowa. krem do rak pudding ryzowy Oriflame. Nowy Spray zabijajacy brzydki zapach. Oriflame. Nie uzywany
![]() |
#7 | ||||
Zadomowienie
|
Jedynie to mi wpadło w oko: Astor - puder Anti Shine Supermatte Powder nr. 005 (kolor jak na zdjęciu, jasny, transparentny, na pudrze widac malusienkie drobinki, których absolutnie nie widać na twarzy, nakładałam go wyłącznie pędzlem)
---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- Cytat:
rimmel recover, rozświetlający podkład, odc 201 classic beige happy strawberry, lipgloss by H&M, ok 4/4,5g, brak daty i kodu ASTOR - Anti Stress & lift, compact cream make up, odc 002, do wszystkich typow cery ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
cos u mnie:
10. Johnsons holiday skin do normalnej i ciemnej karnacji. Ray uzyty. 11. Perfecta extra slim. Balsam do modelowania biustu. Uzyty kilka razy. 12. Perfecta extra slim. Balsam do modelowania brzucha ud i posladkow. 13. krem ZIAJA maslo kakaowe, uzyty raz. 15. Krem do rak pudding ryzowy Oriflame. Nowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1247086234 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
dla mnie ok, mogę jeszcze coś małego dorzucić. Czy Tobie odpowiada taka wymiana?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
coś za revlon?
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
u Ciebie podoba mi się
Perfecta extra slim. Balsam do modelowania biustu. Uzyty kilka razy. 12. Perfecta extra slim. Balsam do modelowania brzucha ud i posladkow. 14. Krem zmiękczający stopy, Oriflame uzyty dwa razy. może u mnie coś za któryś z nich?????????????? -kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php...1#post12 854866 ubrania https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...ni%EA+wioseeny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
* bransoletka czerwona z drobnych koralików-na szczupłą rękę *balsam utrzymujący osłabiające odrastające po depilacji włoski-AVON-NOWY *Peeling do ciała truskawkowy JOANNA-100ml zużycie widoczne na zdjęciu-ważny do 06. 2010 *woda toaletowa PERCEIVE-AVON-zuzycie na zdjęciu A czy ten krem z sholla i tarka tez jest do wymian? czy tarka jest nowa? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
witaj, niestety kolczykow nie oddam za fluid, gdyz kosztowaly wiecej niz nowy taki fluid.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
niestety większość z tych rzeczy jest juz wymieniona. w op[isach jest to uwazględnione. Na chwile obecna mam tylko ten peeling truskawkowy i tarkę do stóp-nieuzywaną. Jesli nadal jesteś czyms zainteresowana to zapraszam pozdraiwam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za Krem do rak pudding ryzowy Oriflame i/lub Błyszczyk WIBO ? Bardzo prosze o odpowiedz u mnie w watku.
Edytowane przez trynosz Czas edycji: 2009-07-21 o 19:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Rozmiar to 38. Tylko te rzeczy co wymienilam to troszke malo za nia ;p. Jak znajdziesz cos u siebie z moje wishlisty to moze sie dogadamy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
nic
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
Niestety nic. Chyba, że masz coś z mojej wish
Wredna [?] być może [!] Bezczelna... na pewno [!] Oryginał... w 100% DOKŁADKA 6 VIII strona 1 moja szafa wymiankowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=314995 ksiązki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=317911 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
czy mi sie cos u Ciebie podobalo? bo chyba cos przeoczylam... nie zauwazylam abys miala watek wymiankowy...?
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Hej znajdziesz coś u mnie za:
11. Perfecta extra slim. Balsam do modelowania biustu. Uzyty kilka razy. 12. Perfecta extra slim. Balsam do modelowania brzucha ud i posladkow. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś za:
6.podklad max factor colour adapt. Jest go gdzies polowa. 7. podklad REVLON colour stay kolor ivory raz uzywany 8. podklad Maybelline kolor opal. Jest go mniejsza polowa. 10. Johnsons holiday skin do normalnej i ciemnej karnacji. Ray uzyty. 14. Krem zmiękczający stopy, Oriflame uzyty dwa razy. 15. Krem do rak pudding ryzowy Oriflame. Nowy 17. Matujacy krem nawilzajacy na dzien Soraya. Uzyty dwa razy. ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
sweterek: https://wizaz.pl/forum/attachment.php...4&d=1247580195 bluzki: https://wizaz.pl/forum/attachment.php...2&d=1248794556 https://wizaz.pl/forum/attachment.php...8&d=1248097913 narzutka: https://wizaz.pl/forum/attachment.php...3&d=1246901450 tylko kremu tegoi do stóp nie mam ale mam z tej samej serii antyperspiracyjny i zmiekczający stopy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
pasowałaby CI wyminka tych rzeczy które wysłałam wczesniej, z tym, że chciałabym wymienić podkład mayballine na balsam slim do modelowania brzucha, oraz chciałabym żebyś dorzuciła mi do tego podkład orifalme (mogłabyś podać jego odcień i znalezc jakiegos linka do niego, bo nie wiem o ktory chodzi).
jeśli chodzi o krem do stóp to może być ten o którym pisałam. Pasuje CI taka wymianka? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A mogłabym jeszcze nieśmiało prosić o komplet drewniany ten ciemnobrązowy?? Edytowane przez kajasia222 Czas edycji: 2009-07-29 o 18:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:26.