|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Opaski, kardiganów, leginsów, balerin, kokardek :)
nieaktualne
Potrzebuję naprawdę mało do szczęścia.. lecz bardzo konkretnie ![]() 1. Kardiganów kolory różne raczej grzeczne ![]() bardzo ważne: z takim wycięciem pod szyją jak ten w panterkę, nigdy w życiu w szpic ;P Rozmiar: XS, S 2. Opasek do włosów -zwykłe kolory: stonowane jak wyżej ![]() -z kokardkami kolory: czarne białe turkus róż 3. Legginsy imitujące jeans takie naprawdę przypominające jeans... ![]() Rozmiar: S 4. Balerin czarnych rozmiar: 38 mogą być używane lecz nadające się do noszenia ![]() jeśli będą nowe nie obrażę się ![]() proste 5. Bluzek czarno białych z wizerunkami pań, panów, zwierząt ![]() Rozmiar: S 6. Bluzek z śmiesznymi napisami po angielsku w każdej ilości ![]() Rozmiar: S Wszystko. ![]() Zapraszam do moich wątków. Jeśli coś co mi zaproponujesz bardzo mi się spodoba (tylko wtedy, nic na siłę) jestem w stanie poszperać w mojej szafie Pozdrawiam
Edytowane przez awunia Czas edycji: 2009-09-28 o 10:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Opaski, kardiganów, leginsów, balerin, kokardek :)
mam legginsy imitujące dżins dokladnie takie jakich szukasz i opaskę czarną materiałową
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.