|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Sukienkę/tunikę House nową!
Mam do wymiany sukienkę/ tunikę firmy House. Jest całkiem nowa, ale bez metek. Ubrana tylko kilka razy w domu do przymiarki, nigdy nigdzie w niej nie wychodziłam- stan jest więc idealny. Rozmiar to XS, ale pasuje na S (to mój rozmiar, a jak widać na zdjęciu jest całkiem ok
). Na życzenie podam wymiary i wkleję więcej zdjęć . Dekolt regulowany (można sznureczkami regulować jego"wysokość" ), z boku zamek, na biodrach pasek do zawiązania kokardy. W sam raz do legginsów i rurek ![]() Pytajcie, proście o zdjęcia- na pewno odpowiem ![]() edit: dodałam zdjęcie wzoru z bliska ![]() tunika niedługo poleci do KAMIKAYLA wątek nieaktualny.
2017: 22 2018: 12 Edytowane przez say-hello Czas edycji: 2009-08-16 o 00:07 |
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sukienkę/tunikę House nową!
ecrulo
Aqnieszka69 DontAsk94 niestety nic. kamikayla spodobało mi się parę rzeczy, napiszę u Ciebie w wątku
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
Kochana koszuli już nie ma niestety
Poleciała do ecrulo... , mini niestety jest mi szkoda oddać za tuniczkę ale narzutka jest wolna Co Ty na to?Przesyłam zdjęcia w narzutce. Również rozjaśnione ![]() Jeśli chodzi o tę bluzeczkę to nie mój styl... Za spódniczkę szukam czegoś wyjątkowego bo bardzo trudno mi się z nią rozstać pomimo tego, że nie mam w niej gdzie wychodzić![]() ![]()
ZNAJDŹ MNIE NA YOUTUBE ![]() <i>filmy zablokowane</i> Edytowane przez kamikayla Czas edycji: 2009-08-12 o 23:50 |
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
oddam wiele!
zapraszam
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
narzutka to rozmiar uniwersalny, jak widzisz na zdjęciu to taki luźny fason. Ja noszę xs głównie i tak właśnie na mnie leży. Myślę, że na S i M też byłaby dobra
Kosmetyki masz super ale spódniczki za nie nie oddam Wiem, że jest cudna i właśnie dlatego tak marudzę
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
znajdziesz cos u mnie??
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
koszyk
selllena justi16 niestety nic. touch of pink odpisałam u Ciebie co mi się podoba, niedługo wstawię dla Ciebie fotki w pierwszym poście.
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie? oddam co tylko sobie wybierzesz, moge poszukac poza watkiem rowniez, tylko powiedz co.
![]() odpisz u mnie.
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
DreamEater
niestety nic. One_LoVe odpisałam u Ciebie
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
coś mnie ?
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
To niestety zrezygnuje, a szkoda, bo fason ma super
![]() Przepraszam za kłopot ![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Nie podoba mi si ten wzór z bliska.. kosmetyków nie szukam
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
moge cos dorzucic, np kosmetyk.
|
#24 |
|
Wtajemniczenie
|
coś u mnie?
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
mozeu mnie cos znajdziesz
odp u mnie
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:42.

). Na życzenie podam wymiary i wkleję więcej zdjęć 

ZNAJDŹ MNIE NA YOUTUBE
Poleciała do ecrulo... , mini niestety jest mi szkoda oddać za tuniczkę ale narzutka jest wolna