|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
kosmetyki, kolorówka, dodatki
Nie wymieniam na ubrania.
DOKŁADKA Givenchy Ange ou Demon -5ml miniaturka, pełna kod 8N01 próbki: Thierry Mugler Angel ok. -1ml z atomizerem firmowa próbka Givenchy Ange ou Demon -5ml miniaturka Givenchy Ange ou Demon - saszetka 1ml 4szt Givenchy Amargie Mariage - saszetka 1ml 3szt Givenchy Very Irresistible sensual edp - 1ml saszetka Prada Woman 3ml firmowe fiolki - po ok 1ml 3 szt bez atomozera Armani Code ok 2ml firmowe fiolki z atomozerem za to za kosmetyki do pielęgnacji i próbki lub odlewki perfum oddam: 1. ELSEVE odżywka ekspresowa nutri blask, świeża zawartość 3/4 ze 150ml 2. Joanna naturia truskawkowy peeling, świeży, zawartość 3/4 ze 100ml agatka661 3. Eva Natura krem pod oczy i na powieki z ekstraktem z ziela świetlika, jak nowy, świeży, raz użyty. 4. PASKI: czekoladowy pasek z eko skóry długość z klamrą 102 cm 5. szyfonowy pasek panterka długość z klamrą 107cm agatka661 6. musztardowy pasek new look nowy one size 7. Chusta z włoch polyester 87cm/90cm stan idealny 8. Versace tester świeza, jak nowa, raz użyta nr. V2027-C agatka661 9. Loreal Color riche star secrets nr. 710, świeża, jak nowa, raz użyta agatka661 10. GOSH - nr.134 nieststy po terminie agatka661 11. Rimmel nr. 193 niesety po terminie 12. łańcuch w kolorze srebra, nie wiem czy jest posrebrzany, z plastikowymi przywieszkami 13. MAC glitter brillants ok. 1/2 pojemniczka oryginalny agatka661 14. EYE LINER wibo, świeży, raz użyty 15. czarne szklane kuleczki + srebro (całość) długość z zapięciem ok 6cm 16. jasnooliwkowe szklane kuleczki + srebro (całość) długość z zapięciem ok 6,5cm, troche wieksze kulki niż czarne 17. perełka z kokardką posrebrzane długość ok 3 cm 18. chabrowo czarne posrebrzane długość ok 7cm 19. Satynowa nowa beżowa opaska w kropki 20. Drewniana spinka do włosów NOWA 21. Gumki kostki do włosów DOKŁADKA 1. Nowe szorty H&M z elastycznej siateczki r. 42 nie maja metki 2. Nowe jedwabne (93% silk) stringi rozmiar do wyboru 40, 42, 44
* Edytowane przez Axami Czas edycji: 2009-09-04 o 18:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: kosmetyki, kolorówka, dodatki
Kolczyki
ręcznie robione, nowe, do kazdej pary dodaje silikonowe zatyczki zapobiegające wypadaniu Długie korale pomarańczowe drewniane szare plastikowe
* Edytowane przez Axami Czas edycji: 2009-11-12 o 05:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
5. szyfonowy pasek panterka długość z klamrą 107cm
13. MAC glitter brillants ok. 1/2 pojemniczka oryginalny 19. Satynowa nowa beżowa opaska w kropki 20. Drewniana spinka do włosów NOWA 21. Gumki kostki do włosów 1. ELSEVE odżywka ekspresowa nutri blask, świeża zawartość 3/4 ze 150ml 2. Joanna naturia truskawkowy peeling, świeży, zawartość 3/4 ze 100ml cos u mnie?
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Hej,
- musztardowy pasek new look nowy one size - szminki 2 i 4 od lewej- po terminie - MAC glitter brillants ok. 1/2 pojemniczka oryginalny to jest cień do powiek>?? - EYE LINER wibo, świeży, raz użyty - to jest czarny kolor?? Coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
A jaki zapach Cie interesuje? Za pasek, przeterminowane szminki i eyeliner mogłabym dać c-thru black diamond, znasz ten zapach?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
dalej Cie interesuje ange ou demon?
interesuje mnie pomadka 1i 2 4,gitter mac i moze peeling ![]() 15 mlmoge Ci odlac. pa ![]() jesli dodasz pasek panterke cos sobie wybierzesz u mnie lub oddam cala odlewke jaka mam ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/n59yx1hp79isyitx.png" Leos ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/ckaiebkmv17sjqus.png Fosolka ![]() Edytowane przez agatka661 Czas edycji: 2009-09-01 o 22:02 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Czekam na paczuszke i pozdrawiam:::
![]() i zaznaczylas, ze czarna pomadka do mnie leci, wiec chyba poylka ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Może chciałabyś moje próbki perfum za szorty H&M i stringi z dokładki?
---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Rozumiem.Mając jednak próbki niszowców łatwiej jest wymienić się na inne próbki perfum bardziej poszukiwane,ponieważ mało osób chce wymieniać perfumy za ubrania.A odlewki wysokopółkowego kremu pod oczy Clinique z wątku nie chciałbyś za te szorty i stringi? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
To wymieniłabym się na ten pasek musztardowy i podobają mi się kolczyki z różowymi kokardkami, czerwone z granatowymi kokardkami i czarne z białymi kokardami. Napisz czy byłabyś w stanie wszystkie 4 rzeczy wymienić?
---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ---------- To samo napisałam u siebie, ale nie wiem gdzie prędzej zajrzysz, nie ustaliłyśmy gdzie będziemy pisać o wymianie. Nikomu jeszcze nie odlewałam więc jest cały czas ponad połowa flakonu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Odlewka 6ml w mojej fiolce by Cie satysfakcjonowała? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
mała dokładka
![]()
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
za pasek i 3 pary kolczyków 6ml to trochę mało
![]() wiem, że może wg wartości tak wychodzi, ale muszę sie jeszcze zastanowić ![]() No takiej pojemności mam fiolke i cenowo też właśnie wychodzi podobnie. Przemyśl proszę sprawę, mogę do tej odlewki coś dorzucić jakiś drobiazg. Może napisz co cie jeszcze ode mnie interesuje albo co by cie interesowałao może coś znajdę poza wątkiem ![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Pasek, 4pary kolczyków(wypatrzyłam jeszcze jedne ![]() Edytowane przez metamorfoza Czas edycji: 2009-09-03 o 11:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Cos u mnie za te kolczyki?
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1251968653 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Odpisalam u mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
coś za pasek z klamrą i w panterkę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Witaj coś za kolczyki kulki z kokardką, i jedwabne stringi? prosze odp u mnie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Szukasz nadal próbek,bo jeśli tak to mam po mniej więcej połowie z fiolek sephorowych każdego z wymienionych :
-Alien edp -Addict klasyczny -Addict 2 Fiolka sephorowa ma pojemność ok 1.2 lub 1.5 ml(dla pewności mogę podać wymiary ale to jutro wieczorem jak wrócę z pracy).A interesują mnie stringi i szorty H&M. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
A nie chcesz jeszcze tego Addict 2?To zupełnie inny zapach jak klasyczny.I może coś jeszcze z wątku wybierzesz bo nie ukrywam,że podobają mi się jedne i drugie?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Nic z kolorówki nie mam bo uzywam tylko pomadek.Chyba ,ze chciałabyś nowy(raz wypróbowany) błyszczyk do ust,chyba bezfirmowy bo nie ma na nim żadnych napisów a dostałam go w prezencie.Kolorek to ładny róż z delikatnymi drobinkami.Jeśli nie to czy za te dwie wybrane próbki po około połowie fioleczek oddasz więc szorty H&M rozm 42?Jutro mogę rano zrobić fotki próbek.
---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Chetnie dodam te próbeczki kremów.Błyszczyka nie chcesz bo nie wiem czy zdążyłaś przeczytać przed czy po edycji mojego posta(trochę to trwało zanim edytowałam ,ponieważ w międzyczasie małolat rozciął palec i musiałam udzielać pomocy bo bardzo zbladł,jak to facet ![]() Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2009-09-17 o 21:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
Thierry Mugler Angel ok. -1ml z atomizerem firmowa próbka
Armani Code ok 2ml firmowe fiolki z atomozerem ELSEVE odżywka ekspresowa nutri blask, świeża zawartość 3/4 ze 150ml http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143551 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Interesuje mnie:
Givenchy Ange ou Demon -5ml miniaturka Givenchy Amargie Mariage - saszetka 1ml 3szt Givenchy Very Irresistible sensual edp - 1ml saszetka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:44.