|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Wymienię Sephora, Lancome, Guerlain, Top Shop, EDM i inne
1. Podkład Everyday Minerals, formuła intensive, Light Olive, kolor dla średniej/lekko opalonej karnacji, nowy, raz użyty, da ciemny ciutkę za ciemny, duży - 6g - wymienię na podobą pojemność podkładu - jaśniejszego
2. Givency Skin Tonic, Stretch Cream foundation, Instant Rejuventating and Lift Effect - b. jasny, kolor 505 Lift Macadamia, SPF 25 - dobry na końcówkę lata ![]() Proszę sprawdźcie kolor w perfumerii, postaram się jutro wrzucić fotki, ale wiadomo, że nie oddają one wiernie rzeczywistości. 3. Odlewka najjaśniejszego odcienia, lekkiego podkładu Lancome Photogenic kolor Ivoire z dużej butli- ilośc wg życzenia, b. jasny, krycie średnie. 4. Pas o szerokości 15 cm - naturalna skóra, Top Shop, rozmiar XXS - szerokość od 56 do 63 cm. Kosztował sporo, oddam tylko za coś naprawdę wartościowego np. nowy flakon EDP, meteorytki Guerlaina byłyby mile widziane.... 5. Baza Sephora Sublimateur de teint, luminizer, poj. 15 ml, raz użyta, kod 6xij Wymienię na minerały dla jasnej karnacji, odlewki perfum - w szczególności chętnie przygarnę Lancome Miracle, cienie do powiek, jasne pomadki lub błyszczyki - tylko wysokopółkowe kosmetyki. Proszę nie składać mi innych propozycji. Edytowane przez evitanna Czas edycji: 2009-08-31 o 10:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię Sephora, Lancome, Guerlain, Top Shop, EDM i inne
cos u mnie zapas?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
czy za mineraly nic innego nie wchodzi w gre?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
hm podoba mi sie tez:
5. Baza Sephora Sublimateur de teint, luminizer, poj. 15 ml, raz użyta, kod 6xij ![]() pomadka to chyba ten kolor -> http://www.getprice.com.au/images/up...4746380902.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Baza jest przezroczysta, ma na celu wyrównać skórę i nadać jej gładką, aksamitną w dotyku strukturę trwałość podkładowi. Składniki to siilkony.
---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Za bronzer dzięki, przejrzę jeszcze Twoje rzeczy pod kątem oddania minerałów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=evitanna;13993856]Baza jest przezroczysta, ma na celu wyrównać skórę i nadać jej gładką, aksamitną w dotyku strukturę trwałość podkładowi. Składniki to siilkony.
dzieki za odp. na kwc pisalo, ze jest kilka kolorw... mam nadzieje, ze znajdziesz cos u mnie ![]()
24.02- Jantar+pokrzywa Edytowane przez mad86 Czas edycji: 2009-08-30 o 21:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() natomiast moglabym zaproponowac: zel effaclar 50 ml uzyty ok 5 razy 4 kulki meteorytow beige chic cien l'oreal color appeal platinum - 153 metal plum pojedynczy cien sephory - ciemny brąz z rozowym połyskiem odsypke minerałow edm intensive - olive neutral - wklejam foto moglabym zrobic odsypke pudru bambusowego albo sypkiego yves rocher nr 02 transparence doree - link do KWC - http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=3626 jezeli chodzi o paletke korektorów to najwieksze zuzycie ma najciemniejszy kolor, reszta byla tylko kilka razy maznieta edit: mam jeszcze odsypke edm intensive olive golden medium, ok 3/4 pojemnosci tej na zdjeciu, ale nie wiem czy nie bedzie dla Ciebie za ciemna ![]() Edytowane przez RapCandy Czas edycji: 2009-08-30 o 22:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Mam w wątku odcień podkład Linen Intensive jaśniejszy oczywiście, duzy- 5,5 g- cały. Zapraszam, zajrzyj do obu wątków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj!
Cos u mnie???? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=360679 Mam Miracle So Magic i moge Ci zrobicodlewke 10ml ![]() Poza watkiem mam sampelwpuedleczku EDM jasniutki korektor nieuzywany ![]() A podobalaby mi sieu Ciebie baza Sephory i odlewka podkladu Lancome ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
kosmetyki z watku kosmetycznego wymieniam tylko na kosmetyki. W watku ubraniowym mam kilka drobiazgow kosmetycznych, ktore moge oddac za pas, jesli szukasz za niego tylko kosmetykow.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
Givency Skin Tonic, Stretch Cream foundation, Instant Rejuventating and Lift Effect - b. jasny, kolor 505 Lift Macadamia, SPF 25 - dobry na końcówkę lata
![]() Proszę sprawdźcie kolor w perfumerii, postaram się jutro wrzucić fotki, ale wiadomo, że nie oddają one wiernie rzeczywistości. 3. Odlewka najjaśniejszego odcienia, lekkiego podkładu Lancome Photogenic kolor Ivoire z dużej butli- ilośc wg życzenia, b. jasny, krycie średnie. cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
A co ze mną ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
COS U MNIE ZA . Podkład Everyday Minerals, formuła intensive, Light Olive, kolor dla średniej/lekko opalonej karnacji, nowy, raz użyty, da ciemny ciutkę za ciemny, duży - 6g - wymienię na podobą pojemność podkładu - jaśniejszego
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:03.