|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
szybko: punk/goth -M... next 44 ... sukienka 42
Zestawy oddam za jakieś kosmetyki do pielęgnacji ciała o ładny zapachu
![]() ubrania nie są prane, wyciągnełam je z szafy tak jak tam były, więc mogą byc przymierzone, plam nie mają. Nie piorę ich, gdyż uważam, że każdy i tak kupując ubrania je pierze ![]() ubrania niektóre noszone wiecej, niektóre mniej lub wcale, oddam tylko całe zestawy, a nie chcę za nie dużo ![]() zestaw punk/goth (czerń ok, tylko aparat nawala ![]() I rząd od lewej: - bluzeczka M, ma ślad po naklejce przy szpicu dekoltu, ja nosiłam w tym miejscu broszkę, można coś naszyć -bluzeczka z poradnika domowego lekko sprana -czarna elastyczna bluzeczka M, czerń idealna, prawie nie noszona -H&M Divided stan bdb-, niewiele noszona II rząd od lewej: -bluzeczka czarna 36, stan db -koronkowa bluzeczka stan bdb- (noszona trochę, ale brak jakichkolwiek wad) -bluzeczka zakładana na szyję M, przy szwie po lewej stronie, przy max naciągnięciu małe dziurki, jak się nosi nie napiętą to nie widać -bluzeczka kupiona w sklepie "ECHO", stan idealny tylko przymierzona III rząd: czarna bluzeczka z bawełną i dodatkiem elastanu zestaw drugi, M/L: I rząd: -biała chłopka (przyda jej się odświeżenie koloru) -fioletowa elastyczna bluzeczka z sexy dekoltem niewiele noszona -gratatowy top w kwiatki, elastyczny M -śliczny sweterek liliowy z sexy "dziurkami", przyda mu się odświeżenie II rząd: -zwiewna bluzeczka na ramiączkach regulowanych, stan dbd -niebieska koszula OLSEN r38, ślicznie profilowana zaszewkami, bardzo kobieca, stan bdb -niebieska elastyczna bluzeczka na ramiaczkach z ramiączkami krzyżującymi się na plecach, podwójna wartwa materiału w okolicach biustu -czerwony golfik z elastanem stan db -zielony golfik, stan db zdjęcie zrobiłam na lewej stronie.. ![]() III rząd: -niebieski top z atłasową lamówka przy dekolcie, - vero moda bluzeczka elastyczna w kolorze capuccino -czerwona elastyczna bluzeczka z dekoltem łódka, podwójna wartswa materiału na piersiach -bluzeczka bawełniana z żółwikiem i napisem whizzy ![]() sukienka z "misia", elastyczna, rozmiar z metki 42, moim zdaniem 40/42, z lekko rozszerzenymi rękawami i "piórkami" przy mankietach, które można bardzo łatwo odpruć, (zszyte w kliku miejscach nicia). Kilka razy mierzona, nigdy nie noszona (nie oddam za "byle co" tak jak zestawy, ale też nie będę bardzo wybredna) spodnie NEXT 44 bojówki atłasowe nowe z metkami!!!!! idealne na lato, świetne! (za nie mogę być trochę wybredna, ale też zależy mi by je wymienić) do bojówek dodam gratis koszulke nocną i bluzeczkę 44 z "misia" w kolorze ślicznej śliwki, stan db+ ![]() Edytowane przez Marei Czas edycji: 2009-08-23 o 12:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: szybko: punk/goth -M... next 44 ... sukienka 42
spodnie NEXT 44 bojówki atłasowe nowe z metkami!!!!! idealne na lato, świetne! (za nie mogę być trochę wybredna, ale też zależy mi by je wymienić) do bojówek dodam gratis koszulke nocną i bluzeczkę 44 z "misi" w kolorze ślicznej śliwki, stan db+
cos u mnie?
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
spodnie NEXT 44 bojówki atłasowe nowe z metkami!!!!! idealne na lato, świetne! (za nie mogę być trochę wybredna, ale też zależy mi by je wymienić) do bojówek dodam gratis koszulke nocną i bluzeczkę 44 z "misi" w kolorze ślicznej śliwki, stan db+
![]() coś u mnie?? ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
upup
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
kurcze ze sppodni jednak zrezygnuje:/
a czy znalalzłbys cos za - Oriflame, peeling gruboziarnisty kwit wisni i granat, nowy, 200ml, pięknie pachnie - Oriflame, Balance cooling scrub, 75ml, nowy, peeling z glinka dla cery mieszanej i tłustej - Oriflame, łagodzący żel do higieny intymnej, nowy - Oriflame, Pure Skin, krem SOS na wypryski, 30ml, nowy - Oriflame, Baza pod podkład w tubce, nowa, EX0710
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
kremik za zestaw m/l?
![]() ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- jasne, dorzuce ![]() tak sie zastanawiam - i tak golfow nosic nie moge (bo wygladam jak chodzaca gora lodowa, najpierw kroczy moj biust, potem ja :P), wiec i bym je wystawiala na wymianke natychmiast - ale moze bys mi te golfy podmienila na ta falbaniasta czarna lub 'peace' bluzeczke z pierwszego zestawu? ^.^ <slodki usmiech dzisiaj-mam-urodziny-kociaka ![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- to jak, co ty na mala podmianke? ![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- nie mam freyi o.O ? nie ma jej na liscie. choc gabriela wyglada intrygujaco! czyli w zestawie 2gim (m/l) podmieniamy dwa golfy na ta falbaniasta bluzeczke z pierwszego zestawu (1 zdjecie, 1 rzad), niebieska zakosila twoja rodzicielka, a ja w zamian wysylam lawende na twarz i truskawke na stope? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:20.