|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() torebka chanel brązowa mała
a więc: hej dziewczyny!
![]() ostatnio moja mama znalazła na strychu gdzieś tam zakopaną pod stertą rzeczy torebkę chanel, przywiezioną kieeeeeeeeeeeedyś dawno temu przez moją ciocię z Francji; i tak leżała sobie ta torebka przez lat ładnych kilka, aż w końcu została odnaleziona, jednak ani mi ani mamie się ona nie podoba, w związku z tym może któraś z Was byłaby zainteresowana? w razie 'W' pytać o cokolwiek, jakieś dodatkowe foto też mogę zamieścić. nie ma w niej żadnych metek niestety, ani tłoczeń :| tylko na zatrzasku jest znak firmowy, mimo to torebka jest bardzo solidnie wykonana ze skóry i szyta. są na niejtakie wypukłe lekko ciapki, taki model ![]() zachęcam do oglądania no i do wymianki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: torebka chanel brązowa mała
może cos u mnie?
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
może u mnie coś znajdziesz?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie ??????
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie
![]()
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
może coś u mnie?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
więc wishlista ![]()
Jeśli macie coś z listy piszcie, jeśli nie, to szkoda naszego czasu
![]() Edytowane przez alexandra578 Czas edycji: 2009-08-14 o 14:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
czy ona ma dlugi pasek? taki, zeby ja mozna bylo przelozyc przez ramie?? moze u mnie cos znajdziesz za nia?? duza jest? pomiesci maly zeszyt ? bo a4 to pewnie nie ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
przez ramię się jej nie przełoży, można ją tylko na nim powiesić, lub schować pasek do wewnątrz i mamy kopertówkę ![]() wys.: 16 cm szer.: 22 cm torebka nie pomieści ani a5 ani a4 w środku ma przegródkę i mniejszą kieszonkę na zamek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
Witaj,
to nie jest oryginalna torebka, co widac. Rozpowszechnianie produktow nieoryginalnych jako oryginały jest karalne zgodnie - w tym wypadku - z Ustawa o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji etc. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
chyba rezygnuje z wymiany, przepraszam wszystkie Wizażanki jeśli narobiłam Wam apetytu i nadziei na tą torebkę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:33.