|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Różne ubranka i inne :)
nieaktualny nowy--> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=368644
ZAPRASZAM Zasady wymiany takie jak u wszystkich ![]() Piorę ubranka na zyczenie bo wiem, że i tak same je pierzecie ja również nie wymagam ich prania bo też sama zawsze je piorę mogę również wyprasować na zyczenie, Ty nie musisz prasować bo jest to nie potrzebne ![]() moja lista życzeń: 1)torebeczek małych najchętniej ze skóry rózne kolorki w tym stylu torby XXL atmo ![]() 2)sweterków rozpinanych na guziczki różne kolorki w tym stylu ![]() 3)sukienek bawełnianych pasujących do balerinek ![]() 4)chciałabym wypróbować krem skinoren może ktos mógłby wymienić choć troche ??? ![]() 5)koszuli krótki rękaw w czerwono białą kratkę była kiedyś taka w trollu z kokardkami ![]() 6)rurek r38 lub 36 ciemne granatoe czarne brązowe lub ewentualnie szare 7)tunik koszul chętnie granatowe ale inne również ![]() 8)leginsy czarne lub szare 9)koszulki zwykłe bawełniane na ramiączkach lub bokserki 10)ksiazek Paulo Coelcho 11)Płyt COMA , Dżem , Linkin Park, Creed, 3Doors Down. 12)kremy nivea soft, antyperspiranty w kulce lub w sztyfcie - oczywiscie nowe ![]() 13)podkłady chętnie rimel nr 103 ![]() 14)lakierki inglota praktycznie każdy kolorek i ilosć ![]() 15)rzeczy do malowania typu farby wszelakie , węgle , kredki pastele olejne , bloki do pasteli i węgla a także do akwareli i inne. 16) Chętnie sztalugę !!!! - może być mała ale BARDZO chętnie duża ![]() 17) książek do biologii - szkoły wyższe 18)książki na temat fotografii, malowania, kaktusów itp. 19) ciekawych śmiesznych staroświeckich ubrań szczególnie sukienek nadających sie do stylizowanych zdjęc ![]() 20)gazetek i książek dotyczących wystroju wnętrz 21)BARDZO chętnie przygarnę wszelkie ilośći modeliny lub masy fimo !!!!!!! 22)karty telefoniczne 23)znaczki a poza tym wszystko co mi wpadnie "do" oka
Edytowane przez Binolka Czas edycji: 2009-09-23 o 12:45 |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Różne ubranka i inne :)
Bluzeczki
1)śliczna bluzeczka sweterkowa z koraliczkami stan idealny jak nowa noszona góra 3 razy S/M 3)bluzeczka z kwiatkami skrzyżowane ramiaczka z tyłu stan idealny S/M hm.. L 4)bluzeczka żółta z koronka stan bdb S/M 5)różowa sweterkowa bluzeczka elegancka stan idealny S/M 6)bluzeczka bokserka stan ideany S/M 7)bluzeczka stan bdb S/M Edytowane przez Binolka Czas edycji: 2009-08-12 o 11:09 |
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
1)Bluzeczka kupiona w troll stan bdb S/M
2)nowa bluzeczka XS/S 3)bluzeczka (jest czarna tylko aparat tak rozjaśnił) stan bdb S/M 4)bluzeczka w paski z tyłu biała stan idealny S/M 5)czarna stan bdb kolor jak na 2 zd M/L 6)bluzeczka biała stan idealny S/M 7)długa bokserka różowa r L/XL stan idealny na mnie za duża ;/ Edytowane przez Binolka Czas edycji: 2009-08-12 o 11:12 |
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
1)czerwona bluzeczka stan bdb ( ma małą dziurkę zaszytą nie widać ) S/M
2)bluzeczka błękitna stan idealny/bdb S/M 3)bluzeczka czerwona w białe groszki stan bdb++ ODDAM ZA COŚ EXTRA 4)kremowy long w serek stan bdb r S/M na L myslę ze tez bedzie ok 5)bluzeczka sweterkowa nowa biała r S 6)bokserka long z koronką stan bdb ++ r S/M 7)koszula z żabotem świetna nowa r L na mnie za duża ![]() 8)bluzeczka sweterkowa śliczna rS?M nie wiem czy chcę oddać stan idealny 9)kamizelka czarna r L stan bdb Edytowane przez Binolka Czas edycji: 2009-08-19 o 09:10 |
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
1)bluzeczka czarna stan bdb S/M
2)bluzeczka marcy stan db+ niewielkie meszki S/M 3)Bluzeczka kakaowa stan bdb S/M 4)czarna bluzeczka zwykła dobry materiał (aparat rozjaśnił kolor) S/M na L też ok 5)Biała zwykła stan bdb L/XL 6)bluzeczka z motywem japońskim stan db+ XS 7)bluzeczka S ( ma plamke z boku nie wiem od czego) stan db+ 8)zółta na suwaczek nowa stan idealny S/M 9)dwie w róznych kolorkach w paski stan idealny nowe M Edytowane przez Binolka Czas edycji: 2009-08-12 o 11:18 |
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
1)betty stan bdb S/M
2)atmo stan db L/XL nie ma 3)z żyrafkami założona 2 razy stan bdb bo pusciły szwy z tyłu S/M 4)criminal S/M stan idealny 5)tuba long atmo z wielkim zalem ja wymieniam nowa kupiłam na allegro kurde nie zmeściłam się w nią DOKŁADKA TUBY 1) z fioletowym kwiatem elegancka w drobinki błyszczące r XS/S/M naciaga się moze nawet na L wejdzie nowa 2)błękitna z czarno białym XS/S/M nowa 3) bluzeczka na jedno ramię kwiat na warkoczyku XL/XXL nowa z tyłu rozcięte plecy
Edytowane przez Binolka Czas edycji: 2009-09-07 o 16:18 |
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
1)sliczna z duzym dekoldem hm.. na duze pietsi
stan bdb+ (ma małą dziurjkę której nie widać) L/nawet XL rozciąga sie ![]() 2)różowa nowa XS na mnie za mała ;/ 3)nowa S/M 4)stan bdb S/M 5)stan db S/M 6)nowa stan idealny S/XS/M 7)szara M 8)taka sama czarna M Edytowane przez Binolka Czas edycji: 2009-08-12 o 11:23 |
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
1)house stan bdb S/M
2)nowa stan idealny S/M 3)stan bdb+ mam 2 małe plamki S/M ODDAM ZA COŚ EXSTRA 4)bluzeczka fioletowa w serek nowa S/M 5)biała bluzeczka stan bdb rS/M 6)sweterek błękitny onyx stan bdb+++ S 7)elegancki golfik załozyłąmgo 2 razy stan idealny Edytowane przez Binolka Czas edycji: 2009-08-19 o 09:12 |
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Koszule
1)stan idealny L 2)stan db M 3)stan idealny S/M 4)stan idealny S/M Edytowane przez Binolka Czas edycji: 2009-08-12 o 11:47 |
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Sweterki
1)stan db S/M na L też może bedzie rozciaga sie 2)stann idealny S/M 3)stan idealny S/M 4)stan idealny S/M 5)stan idealny S/M 6)smieszna marynarka L/XL/XXL ???7)świetnt oliwkowy sweterek ciepły stan bdb M za cos fajnego
Edytowane przez Binolka Czas edycji: 2009-08-22 o 09:39 |
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Ukieneczki, spódniczki...
1)nowa dzinsowa L 40 2)nowa skate L 40 3)H&M z koronką XS stan bdb 34 4)atmo stan db L 40 5)stan bdb kolor jak na 2 zd S 36 6)nowa wiazana z tyłu kremowa z falbanka 38 Edytowane przez Binolka Czas edycji: 2009-08-12 o 11:49 |
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
1)nowa S 36
2) nowa elegancka czarna w różowe paseczki z rozcięciem 40 L 3)stan bdb 38 4)nowa 38 5)nowa sukienka 38 6)sukienka/tunika stan bdb 38 Edytowane przez Binolka Czas edycji: 2009-08-12 o 11:51 |
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Spodenki
1)nowe spodenki eleganckie łososiowy kolorek r 38/40 za cos extra 2)kremowe spodenki eleganckie nowe r 40 za cos extra 3)swietne spodenki nike mało chodzone wada: suwaczki wyszły z suwaka po jednej str foto 3 r38 Edytowane przez Binolka Czas edycji: 2009-08-22 o 09:50 |
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
1)spodenki w stanie idealnym sztruks r 40
2)białe spodenki sa nowe tylko w szafie leżały i jedno kułeczko sie zabarwiło widać na zd r 40 3)sztruksowe spodenki szare nowe na mnie za duze ;( r 40 za cos extra 4)spodenki stan bdb r 38 Edytowane przez Binolka Czas edycji: 2009-08-22 o 09:47 |
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
1)swietne spodenki nowe r 38 z Włoch biodrówki za cos extra
2)spodenki stan idealny r 38 ale myślę ze 40 równiez ![]() 3)NOWE spodenki proste nogawki r 38 za cos extra Edytowane przez Binolka Czas edycji: 2009-08-22 o 09:45 |
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Butki
1) świetne skórzane kozaczki fioletowe stan bdb chodzone tylko przez jeden sezon 39 2)założone raz szpileczki skórzane kremowe stan idealny 3)założone raz szpileczki skórzane czarne stan idealny 4)balerinki atmo r 39 stan dobry niewielkie przetarcia od spodu nie ma 5)balerinki białe r39 stan bdb Edytowane przez Binolka Czas edycji: 2009-09-14 o 13:47 |
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Czapy
1)nowa!! nike 2)nowa czarna 3)stan bdb fioletowy berecik ![]() SPÓDNICZKI ODDAM ZA COŚ EXSTRA 1)biała jakby taka lniana troszkę delikatna nowa rozm 36 beneton 2) spódniczka mini only r 38 stan bdb +++ Edytowane przez Binolka Czas edycji: 2009-08-19 o 09:14 |
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Bielizna
1)dół od kostiumu 42 nowy 2)dół od kostiumu 44 nowy 3)nowy kostium 38 4)nowy stanik do sukienki bez pleców sylikonowy z tyłu 80C 5)Stringi nowe zdobione z tyłu 5)torba nici stan idealny z wymianki rezerwacja
Edytowane przez Binolka Czas edycji: 2009-09-15 o 21:20 |
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Szale, apaszki..
KOLCZYKI W STYLU LUDOWYMI RETRO ![]() za cos fajnego wymienię różne wzory ![]() ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ ZROBIENIA KOLCZYKÓW Z WASZYM WZOREM TYLKO TRZEBA TROSZKĘ POCZEKAĆ I PRZYSŁAĆ WZÓR
Edytowane przez Binolka Czas edycji: 2009-09-03 o 18:38 |
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Torby
1)czarna toraba w rezerwacjii ![]() 2)rózowa torba stan idealny 3)torba kuferek 4)czarna z włoch pęknieta raczka co jest jej jedyna wadą ZACOS EXTRA 1)śliczne nowe spodenki eleganckie w jodełkę r 38 ale jest mniejsze bo na mnie okazały sie za małe ;( 2)śliczna sukienka orsay z bufkami i kokardą na szyję stan idealny r 38 Edytowane przez Binolka Czas edycji: 2009-08-22 o 10:37 |
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Dodatki
1)srebrne rybki nie ma serc 2)serce i coś z kryształkami 3)srebrne kolczyki 4)wisiorek z kryształkami nie ma 5)broszka 6)kolczyki 7)8)wojskowe torby 1nowa 2 noszona
Edytowane przez Binolka Czas edycji: 2009-09-14 o 13:49 |
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
1)rózowy pasek serduszko
2)3)legginsy w panterkowe wzorki [COLOR="Red"] 4)leggginsy w niebieskie wzory 5)kolorek lekki róz łosos 6)w pastelowe moro wszystkie stan dobry rozmiarek od S do L na mnie sa dobre nosze 36/38 ale mogabyć też na większy rozmiarek 40.. Edytowane przez Binolka Czas edycji: 2009-08-22 o 13:49 |
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
1)szczun
2)jak uwierzyć w siebie 3)szóste códzołóż 4)sztuczki karciane 5)do angielskiego nie ma najmniejszej ![]() 6)gazety 7)kartki pocztowe połowy nie ma 8)karty telefoniczne 9)metki 10) mam płytę z płynemdo czyszczenia zd dla zaiteresowanych uzyta raz
Edytowane przez Binolka Czas edycji: 2009-08-19 o 20:41 |
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
1)Płyty IM wymienię tylko na innepłyty : COMY , Linkin Park itd...
2) płyta edyty 3) NOWE spodenki r 38 mojej siostry raz je miała na sobie i na dole mają maleńkie pzetarcie bo są na nia za długie a obcinać sie nie opłaca bo stracą fason proste nogawki za cosfajnego
Edytowane przez Binolka Czas edycji: 2009-08-22 o 09:43 |
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
1)świnka na wykałaczce nowa
2)skrawki materiałów 3)naszywki 4)smycze fubu i ups 5)spinacze drewniane nowe ŚWIETNA KOSZULA MĘSKA ORYGINALNA WILHELM- załozona góra 3 razy mojego brata ale z niej wyrósł juz ma małe plamki praktycznie nie widoczne myśle że zejdą w jakimś lepszym środku uprałana stan bdb r L Edytowane przez Binolka Czas edycji: 2009-09-03 o 18:43 |
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Kosmetyki
1)akryl wypróbowany na 2 paznokciach nie ma 2)gilotyna nowa 3)buteleczki dla kolekcjonera ![]() 4)3 maseczki nowe 5)perfumki - nie trafiony prezent zostało tyle co na zd ![]() 6)chusty stan idealny jak nowe 7)pasek skóra naturalna na pas 8)chusta w maki 9)nowa spódnicza biała S/M 10)bluzeczka troll stan dobry + 11)spodenki w kratke nie wiem czy chce wymienić stan idealny 38 Edytowane przez Binolka Czas edycji: 2009-09-18 o 12:04 |
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
TYLKO ZA COS EXTRA
[B]Dokładam świetny płaszczyk miałam go na sobie moze 4 razy jest w idealnym stanie tylko troszkę za duzy na mnie dlatego skłaniam sie do wymianki ale tylko na inny płaszczyk w idealnym stanie!!! roz 40 Świetnw rurki czarne troll rozmiar XS równiez na S - mają wade rozdarcie niestety się zaczepiłam o drut i sie rozpruły Edytowane przez Binolka Czas edycji: 2009-09-18 o 12:02 |
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1250066888
jaka pojemność i po ile zostało ?i co to jest dokładnie ? wody toaletowe dezodorant w spreyu? |
|
|
|
#29 |
|
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1250065924 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1250066061 i pomarańczową https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1250065775
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
coś za majtki?
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:37.

torby XXL atmo 

L/XL/XXL ???