|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
oriflame, rimmel, ziaja, joanna + biżuteria
Nie aktualne
Witam Jest to mój pierwszy wątek wymiankowy. Na początek wstawiam tylko kilka rzeczy. Wszystko dokładnie opisuję poniżej. Szukam przede wszystkim lakierów i wszystkiego do paznokci. Może być rownież tusz z oriflame wonder. Zresztą na różne rzeczy moge się skusić Oto moje rzeczy do wymiany: 1-2. Podkład oriflame, matte control foundation, 30ml. Uzyty raz, kolor mi nie odpowiada. Ponieważ na opakowaniu nie ma napisanego koloru, drugie zdjęcie to jego próbka. 3. Podkład matujący stay matte, 30ml, 001 ivory. Użyty raz, może dwa. 4-5. Maslo kakaowe, ziaja, poprawia koloryt skory. Genialnie pachnie. użyty kilka razy, co widać na drugim zdjęciu. 6. Jedwab do wlosów, joanna, 30ml. Uzyty kilka razy.
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20140802580114.html Edytowane przez lexie42 Czas edycji: 2009-09-26 o 23:06 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: oriflame, rimmel, ziaja, joanna + biżuteria
Biżuteria:
1. kolczyki, w rzeczywistości wykończenie mają złote, a te kamyczki są bardziej żółte. Chyba nawet ich nigdy nie załozyłam. 2. Długie kolczyki, dlugość ok 12cm licząc od samego początku. Również nie noszone. 3. Komplet kolczyki+ naszyjnik. Noszone kilka razy. 4-5. Bransoletka, kolor bardziej intensywny niż na zdjęciu.
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
cos za jedwab i podkład rimmel?
po za wątkiem mam kilka lakierów ale używanych, niewiem czy cię interesują i jakie kolorki? ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- moze znalazłabym z 2-3 lakiery, ale wymianka samych lakierów się nie opłaca... pozdrawiam
|
|
|
|
|
#5 |
|
BAN stały
|
cos u mnie:
4-5. Maslo kakaowe, ziaja, poprawia koloryt skory. Genialnie pachnie. użyty kilka razy, co widać na drugim zdjęciu. 6. Jedwab do wlosów, joanna, 30ml. Uzyty kilka razy. |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
hey
cos u mnie za-2. Podkład oriflame, matte control foundation, 30ml. Uzyty raz, kolor mi nie odpowiada. Ponieważ na opakowaniu nie ma napisanego koloru, drugie zdjęcie to jego próbka. 3. Podkład matujący stay matte, 30ml, 001 ivory. Użyty raz, może dwa. 4-5. Maslo
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
zalezy, jakie to ksiazki - jaki poziom i wydawnictwa?
bizu chetnie obejrze
|
|
|
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
z angielskiego nie bardzo - chyba ze ten oxford jest jakis konkretny. jaki tytul?
z bizu - im wiecej, tym lepiej xD jedyne co mnie NIE interesuje to kolczyki do dziwnych (pozausznych) miejsc
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
dokładka
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:58.