|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Kosmetyki do ciała, paznokci, makijażu
Szukam: odlewek "stożka" Issey Miyake, Shalimar
Nowa dokładka w tym kolorze Aktualizacja - [wymienione / oddane - zostały usunięte] Uwaga! Oddałam małe odsypki z mineralnych sampli i zmieniła się ilośc proszku w pudełeczkach (zaznaczone obok tym kolorem). Sample na wymianę nadal są w oryginalnych słoiczkach z sitkiem (zdjęłam folie - już podczas testw) Stan, w jakim są kosmetyki i daty ważności wymieniłam obok. Przy kosmetykach mineralnych podałam informacje o formulach i kategoriach kolorystycznych. Żeby się nie pogubić: Odpowiadam w wątku, w którym zaczęła się rozmowa! Wyślę pierwsza tym, ktorzy są tu dłużej ode mnie, ale ale, jak zaznaczylam na dole, proszę o cierpliwość! Nie zawsze mogę zareagować od razu. Gdybym dlugo się nie odzywaa - napiszcie na PW, że ktoś gdzieś odpowiedział - i dajcie znać, gdzie ![]() Do włosów: FUDGE - Skrewd - żel podkreślający skręt włosów, data ważności - 12 m-cy od pierwszego użycia, kupiłam w lecie, ale nie używałam, bo miałam (i nadal mam ) poprzednie opakowanie (jest nieziemsko wydajny) - oddam za coś fajnego. ;P Nivea Straight And Easy - też nie widzę daty ważności, zostało ok 60%.[/COLOR] Do ciała: żel Lipido End Dermedic - nowy, w firmowo zaklejonym pudełku - data ważności 02.2010 Do makijażu: Max Factor Pan Stick - kolor True Beige - nowy, użyty tylko do sprawdzenia koloru (nie widzę daty produkcji, ważność 60 m-cy, kupiony latem) Do pazurków: Inglot Smudge Fixer - użyty raz Lakiery Inglota - użyte 1-2 razy - ok 90% butelki - po prostu nie moje kolory się okazały i nie będe używać... nr 875 - perłowy beż nr 706 - bardzo ciemna śliwka Perfumy: Mogę zrobić odlewki w atomizerkach 5 ml: Elizabeth Arden Sunflowers Elizabeth Arden Green Tea Spiced YR The Vert YR Bambou Aqua Alegoria Herba Fresca (- to tylko za odlewkę :Guerlain Shalimar EDP, Dune, Habanity lub innej Aqua Alegorii - z wyjątkiem Pampeluny) Kosmetyki mineralne: EDM: Winged Butter - formula Original Glo (sample, otwarty, raz użyty - do sprawdzenia koloru na ręce, kategoria: Golden) Golden Fawn - formula matte - (sample - zostało ok. 90% - przetestowałam na twarzy) Olive Fair - formula intensive (sample - zostało ok. 60-70% ) Mogę zrobić odsypki wielkości sampla EDM: - Sunlight Kaolin Powder - Puder bambusowy BU Uwaga! Często wyjeżdżam, a wtedy na ogół nie mam dostępu do internetu, nie wspominając o możliwości wysłania paczki - dlatego nie gwarantuję wysyłki na drugi dzień czy w ciągu dwóch dni. Postaram się reagować w ciągu 5 dni, chyba, że wyjeżdżam na dłużej - zaznaczę to w podpisie. Jeśli zależy Ci na szybkiej transakcji wymiennej i wysyłce - wymień się z inną osobą. Edytowane przez Plurabellle Czas edycji: 2010-05-02 o 20:59 Powód: aktualizacja |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki do ciała, paznokci, makijażu
coś u mnie za:
żel Lipido End Dermedic - nowy, w firmowo zaklejonym pudełku - data ważności 02.2010 Yves Rocher - balsam |
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za panstik?
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
witam, coś u mnie za żel Lipido End Dermedic - nowy, w firmowo zaklejonym pudełku - data ważności 02.2010
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Gothic_Daisy - ciekawią mnie 3 Twoje próbki, ale jeszcze poczytam o tych zapachach i odezwę się!
dabhdGARGAMELOWAdhbnhaskj - niestety nic nie znalazłam madziorek25 - zgodnie z prośbą odpiszę u Ciebie, gdy zapoznam się z Twoją wymianką.
Czytadła na wakacje szukają nowych domków! Edytowane przez Plurabellle Czas edycji: 2009-10-04 o 18:55 |
|
|
|
|
#6 |
|
BAN stały
|
żel Lipido End Dermedic - nowy, w firmowo zaklejonym pudełku - data ważności 02.2010
Yves Rocher - balsam do ciała o zapachu malinowym (Lait Veloute por le corps a la Framboise) z serii Les Plaisirs Nature - nowy, data ważności 12.2010 (Uwaga! dostałam go od innej osoby, nie wiem, cos u mnie? |
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
fanusia92 - Niestety, wszystko, co najlepsze mialaś już rozdane
))
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za zel Dermedic?? zapraszam
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
Gothic_Daisy, odpowiedziałam u Ciebie!
*Nulko* - dam znać, gdy dostanę odp. osób wcześniej zainteresowanych!
Czytadła na wakacje szukają nowych domków! Edytowane przez Plurabellle Czas edycji: 2009-10-05 o 00:09 |
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
Interesują mnie :żel Lipido End Dermedic - nowy, w firmowo zaklejonym pudełku - Yves Rocher - balsam do ciała o zapachu malinowym - nowy, data Max Factor Pan Stick - kolor True Beige - nowy- czy on jest jasnej karacji??? Zapraszam, zajrzyj do obu wątków
Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-10-05 o 09:44 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pan Stick - to był chyba najaśniejszy odcień, z tych, które były w Douglasie (2 albo3) niestety jak dla mnie okazał się "za różowy". Na spodzie ma opis "True Beige - 12". W Twoich wątkach jest wiele rzeczy, przejrzę dokładnie i się odezwę
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, to czekam na konkrety
Własciwie to najbardziej zależało mi na balsamach..Nie przewidujesz dokładek lub może posiadasz coś z mojej listy (post 2) ? )
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Rozumiem
Niestety ja rezygnuję. Pozdrawiam serdecznie!
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 37 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
znajdziesz coś u mnie za Winged Butter - formula Original Glo (sample, otwarty, raz użyty - do sprawdzenia koloru na ręce, kategoria: Golden)?
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
Goldiko, zamorduj, dopiero teraz zajrzałam. Pewnie już masz ten kolorek, prawda?
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Winged Butter - formula Original Glo (sample, otwarty, raz użyty - do sprawdzenia koloru na ręce, kategoria: Golden
Golden Fawn - formula matte - (sample - zostało ok. 90% - przetestowałam na twarzy) coś u mnie? |
|
|
|
|
#21 |
|
Zadomowienie
|
Niestety nic ;(
|
|
#22 |
|
Rozeznanie
|
hej,znajdziesz coś u mnie za Max Factor Pan Stick - kolor True Beige - nowy, użyty tylko do sprawdzenia koloru (nie widzę daty produkcji, ważność 60 m-cy, kupiony latem)?
|
|
#23 |
|
Rozeznanie
|
zaglądaj
|
|
#24 |
|
Zadomowienie
|
Aktualizacja: dorzuciłam mineralne primery oraz lakiery Inglota, który okazały się być w nie-moich kolorach.
|
|
#25 |
|
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
coś za: Olive Fair - formula intensive (sample - zostało ok. 60-70% ) Winged Butter - formula Original Glo - Sunlight Kaolin Powder - Puder bambusowy BU |
|
|
|
|
#27 |
|
Zadomowienie
|
Ceith odpisałam u Ciebie w wątku.
moniar83 na Winged Butter pierwsze wpisała się Ceith, ale jeśli wymianka z nią nie dojdzie do skutku - odezwe się do Ciebie
|
|
#28 |
|
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Jaipura wolałabym wymienić na inną miniaturę
![]() 1 ml Kenzo + 3ml BLV co byś mogła za to oddać?
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zadomowienie
|
Ceith, odpowiedziałam u Ciebie (przepraszam, że dopiero teraz!)
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:29.

))