![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
YSL, Inglot, Farmona i inne:)
NIEAKTUALNE
Witam i zapraszam serdecznie do wymiany ![]() Każdemu odpowiadam, nigdy nikogo nie ignoruję więc jeśli nie odpisuję przypomnij się, zapewne przeoczyłam Twoje pytanie! *Jako pierwsza paczkę wysyła ta Wizażanka, która ma mniejszą ilość przekupek. * Zawsze polasze sie na kolorowe tusze do rzęs/ kredki do oczu w intewnsywnych kolorach(fiolety, zielenie itp.), oleje, hydrolaty itp z Mazidel, BU, mineraly poza tym przygarne wszystko co wpadnie mi w oko ![]() *Dzieczyny proszę bardzo piszcie od razu co Was konkretnie interesuje, zebym wiedziala czego mam poszukac w zamian ![]() *Jeśli wymieniłysmy się juz adresami, a Ty rezygnujesz- wystawaim negatywa. Szanujmy wzajemnie swoj czas i traktujmy sie poważnie. Na czerwono rzeczy wymienione, a na różowo zarezerwowane ![]() Dokładka 29.08 post 1 Zuzycie, o ile nie jest podane, widoczne jest na załączonych zdjęciach. -Kwas hialuronowy wielkoczasteczkowy roztwor 1% data waznosci 03-2010 (mazidła) -keratyna hydrolizowana d.w. 12.2009 (mazidla) -NMF- d.w. 07.2010(mazidla) -ekologiczny olej zuroawinowy d.w. 10.2009 (mazidla) -naturalny balsam copaiba d.w. 07.2010 (mazidla) -mocznik (mazidla) d.w. 01.2011 -spirulina d.w.07.2010 (mazidla) (zdjecie mocno rozjasnilam zeby bylo widac ile zostalo) -maseczka wulkaniczna (BU) data wykonania 15.08.2008 -d.w. 2lata od wykonania/wymieszania - z wymianki -Vichy Agualia Thermal Light 15ml-uzyty 2razy -Balsam H&M uzyty wyjsciowa pojemność 160ml 3 razy -balsam Garnier wyjsciowa pojemność 250ml -The body shop Cassis rose edt wyjsciowa pojemnosc 30ml -the body shop cassis rose body mist wyjsciowa pojemnosc 100ml -adidas energy game edt psikniety kilka razy, pojemnosc wyjsciowa 50ml -edm roz nick nack sampel , zamowiony na wspolnych zakupach, uzyty 3razy -edm rice powder fair,sampel zamowiony na wspolnych zakupach, uzyty raz lub dwa Dokładka post 77 str. 3 zdjęcia Boots, Fresh! Banana Split Body Wash 140ml otwarty, ale tylko powąchany Boots, Fresh! Raspberry Ripple Bath Milk 140ml otwarty, ale tylko powąchany The Body Shop, Cassis Rose shower gel 60ml otwarty, ale tylko powąchany Inglot, pedzel 30T , uzyty kilka razy aguska1816 Zalotka, używana trynosz Do paznokci: brokaty: nie są napełnione do końca- zaznaczyłam to na fotce fiolet ciemny niebieski -pod granat złoty i mocna zieleń 10 jabłuszek 10 kwiatuszków ( białe płatki, w środku różowe) W folijkach kolorowe gwiazdki bialo- różowe( w zależności od padania światła) serduszka niebieskie serduszka jasnozielone kwaitki różowe kwaitki różowe serduszka Dokładka 17.03.2009 *Gosh X-Ceptional Wear Long Lasting Make up ; odcień 12 natural ; trudno ocenic ile zostalo,ale mysle ze +/- 50% z 35ml; otwarty w październiku 2008 - brak foto, ale jesli ktos bylby zainteresowany oczywiscie wstawię. Zapomnialam dopisac,ze z tylu byla mala naklejka chyba ze skladem,a le jej nie ma bo ciagle sie odklejala i w koncu sie jej pozbyłam ![]() Doładka ![]() *Koszulka H&M rozmair M - nowa, tylko przymierzona *Pasek Top Secret - załozony 1 raz Odżywki: *Gliss Kur Do włosów suchych, zniszczonych - brak daty ważnosci, ale kupiona ok wrzesnia, pazdziernika- pachnie tak samo jak na poczatku, na zdjeciu widac ile pozostalo nie ma *TRESsemme Daily color lock in for color treated hair - brak daty waznosci, ale kupilam w pazdzierniku w Uk - pachnie tak jak na poczatku; na zdjeciu widac ile pozostalo *Biogal Zimnotłoczony olej z nasion ogórecznika lekarskiego data waznosci:10.10.2010; z 60kapsulek pozostaly 22. nie ma *Tusz do rzes Rimmel Glam Eyes Midnight Black - nie pamietam dokladnie kiedy kupilam, mysle ze ok 10/11.2008, mokry, trudno okreslic ile pozostalo-ale mysle ze jeszcze na troche starczy nie ma *Portfel Atmosphere- w przegródce na monety-urwalo sie zapiecie(widoczne na zdjeciu)-poza tym portfel w stanie idealnym trynosz ----------------------------------------------------------------------------------------- Do rzeczy ![]() 1. YSL- Baby Doll - uzyty kilka razy, zuzycie widoczne na zdjeciu . Oryginalna pojmenosc 30ml. - sierpniowy edit: watek zalozony byl w marcu, w tym czasie, ze wzgledu na brak zainteresowania, psiknelam sie moze ze 2 razy( i wiecej z pewnoscia tego nie powtorze ![]() ![]() 2. C- Thru Ruby ok 2/3 z 75ml 3. Inglot Tusz wydłużający i pogrubiający; otwarty w 01.2009 ; data ważności 05.2011; uzyty 1 lub 2. Oryginalna pojemność 7,5ml 4. Inglot Konturówka do powiek w żelu AMC - czarny . Oryginalna pojemność 5,5g. Uzyta kilka razy pedzelkiem do kresek- zatem widac slady uzytkowania, ale ubytek minimalny(ze wzglegu na kolor zelu i moje umiejetnosci fotograficzne na zjdeciu jest to nie widoczne ![]() 5.Neutrogena Makeup Correcting Stick 2,8g. Nowy- nieuzywany; na opakowaniu brak daty waznosci,ale kupiony zostal w 01.2009 w sklepie w UK. 6.Joanna Jedwabiste Serum wygładzające data waznosci do 11.2009 ; zuzycie ok 5/6 ze 100ml 7.AA Therapy Tradzik - Krem nawilżający na noc 9*2ml data ważności do 03.2010 trynosz 8.Der-med Liporegeneracyjna emulsja do mycia wrażliwej, suchej, swędzącej skóry. Zuzycie: ok 1/2 ze 100ml; data waznosci 10.2010 nie ma 9.DermaCos Farmona Koncentrat wzmacniający naczynka z witamina K 1% ; Nowy- nieuzywany; data ważności do 09.2010. 30ml Papiszynka Poza kosmetyczne: 1. Portfel Top Secret męski; nowy- nieuzywany, ma metke ale brak ceny(mial byc to prezent) Z metki: 100% skóra Podszewka: 70% polister 30% bawełna Moim zdaniem unisex. 2. Urządzenie masujące MSI 2571-nowe nieuzywane- tyle co sprawdzone czy dziala Z opakowania: 3 funkcje: -masaz -ogrzewanie promieniami podczerwonymi -mazaz przy uzyciu promieni podczerwonych 4końcówki masujące Zasilane prądem: 230V, 50Hz, 13W Edit: Zapomnialam o marce ![]() Zapraszam ![]() Edytowane przez nAtaL!a Czas edycji: 2009-08-29 o 20:47 Powód: dokladka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: YSL, Inglot, Farmona i inne:)
Hej! Cos za Baby doll
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...light=gosia197 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
znajdziesz coś z liner w żelu inglota?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Jestem zainteresowana baby doll
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Powiedz czego szukasz bo mnie bardzo bardzo interesuje koncentrat farmony
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Gosia197 , ennkaa , anetka_m ,kisssek niestety nic nie znalazlam
![]() Papiszynko : zawsze mile widziane kolorowe tusze do rzesz oraz kredki do oczu w intensychwnych kolorch(zielenie, fiolety itp.) ![]() ![]() ![]() ![]() Edit: Papiszynko widze u Ciebie same perfumy wiec chyba nie bedzie to dla Ciebie oplacalna wymiana. Edytowane przez nAtaL!a Czas edycji: 2009-02-26 o 19:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
cos u mnie za koncentrat farmony?
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
No watku poki co nie mam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Kisssek, edytowalam pierwszy post, poza tym to co wpadnie w oko
![]() Caroline, niestety nic. Papiszynko, zatem wstepnie rezerwuję dla Ciebie Farmone i masazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez nAtaL!a Czas edycji: 2009-02-26 o 19:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Przyznam,ze nazwy perfum nic mi nie mowia
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Witam Ciebie
![]() masażer i portfel ![]() Neutrogena Makeup Correcting Stick 2,8g. Nowy Inglot Tusz wydłużający i pogrubiający; Joanna Jedwabiste Serum wygładzające Zapraszam, zajrzyj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za:
1. YSL- Baby Doll - uzyty kilka razy, zuzycie widoczne na zdjeciu . Oryginalna pojmenosc 30ml. 6.Joanna Jedwabiste Serum wygładzające data waznosci do 11.2009 ; zuzycie ok 5/6 ze 100ml prosze odpisz w moim wątku ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=312814 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Baby Doll?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Miniatura DKNY Be delicious,
maskarę dior'a granatową mam ale za dużo jej nie zostało |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
2. C- Thru Ruby ok 2/3 z 75ml
7.AA Therapy Tradzik - Krem nawilżający na noc 9*2ml data ważności do 03.2010 cos u mnie?
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
znalazlabys cos u mnie za:
baby doll? oddam duzo :P (jesli jestes zainteresowana ciuszkami bo kosmetyki raczej nie wystarcza ![]() ruby? odpisz u mnie, pozdrawiam ![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Tompola , Gosia140 , Ukrycior, kissek,
Natalii87 , Awunia Dziewczyny niestety nic nie znalazlam. Papiszynko, nie chodzilo mi konkretnie o Diora(sama mam cala flaszke i w zyicu nie oddam, wiec rozumiem ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Kochana wybacz, ale nie dotarlam o swietle dziennym do domu
![]() Mysle ze hanae mori moglaby Ci sie spodobac, bo to piekny, cieply, otulajacy zapach ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Tak wiec wklejam foteczki tego co udalo mi sie znalezc, moze Cie cos zainteresuje
![]() ![]() ![]() Jakbys byla zainteresowana to moge pogrzebac w bizuterii ![]() Edytowane przez Papiszynka Czas edycji: 2009-02-28 o 10:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Papiszyno w takim razie bylabym zainteresowana perfumem o ktorym piszesz w poscie 24. Tylko napisz prosze jaka bylaby to odleweczka(10ml?), poniewaz nie orientuję sie w cenach, a zeby Tobie sie oplacalo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Kurcze wlasnie tez sie zastanawiam czy 10 ml nie byloby za malo, moglabym Ci odlac 15ml do 2 atomizerkow, co Ty na to?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:56.