![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
ZSK Mazidła i in... SZUKAM np. Cromollient z Mazideł
NIEAKTUALNE
SZUKAM * emulgatora Cromollient z Mazideł ![]() wczoraj zużyłam swoją buteleczkę a potrzebuje do robienia olejków do mycia twarzy ![]() * spódnicy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=352243 * maseczki błotnej i peel-off - Himalaya * lakieru do paznokci Velvet Rose - Rimmel Poza tym: * oleje, hydrolaty itp z BU, Mazideł, ZSK czy innych sklepów tego typu * lakiery do paznokci * chetnie wypróbuję podkłady mineralne (ale nie EDM) w chłodnym odcieniu, niezbyt ciemne i nie bardzo jasne ![]() * w sumie to rożne rzeczy moga mi wpaść w oko, ale BĘDĘ WYBREDNA bo mam juz spooooro kosmetyków 1. masło Murumuru - ZSK - 40 g, użyte kilka razy, ubytek znikomy - Sakh 2. olej sojowy - ZSK - 30 ml, użyty kilka razy do kapieli, zostało mniej więcej do poziomu wyżłobienia buteleczki (zaznaczyłam kropką) 3. oryginalna próbka peelingu aroniowego - ZSK - użyty raz - Hexxana 4. ekstrakt z banana - Mazidła - 10 g, użyty raz - Maria2215. ekstrakt z Centella Asiatica - Mazidła - 5 g, użyty raz - Maria221 6. mleczko do demakijażu - Rival de Loop Selection - ubytek ok 40 % - Sakh7. krem do stóp Korzenne Aromaty - Avon - 75 ml, użyty kilka razy 8. maseczka winogronowa - Yves Rocher - 50 ml, użyta 3 razy - Luskap 9. maseczka Marokańska Róża - Avon Planet Spa - 75 ml, została ponad połowa 10. lakier Eveline Colour Show - nr 513 Viola - matowy jasny fiolet, pomalowałam nim paznokcie jeden raz - Luskap 11. mini lakier Eveline Gold Colours - nr 389 - ciemny fiolet wpadający w bordo, pomalowałam nim paznokcie jeden raz 12. lakier Oriflame Voyage Voyage - Sunset Rose - róż, pomalowałam nim paznokcie jeden raz 13. lakier Pierre Rene Salon Use - nr 116 - bardzo ciemny fiolet, prawie czarny, w słońcu widać fioletowe i bordowe drobinki, pomalowałam nim paznokcie jeden raz - Hexxana 14. lakier z witaminami Eveline Witaminowy French Manicure - Beige - z drobinkami, pięknie błyszczą w słońcu, miałam na paznokciach 1 raz 15. lakier Bell Glam Wear - nr 410 - lila/róż z drobinkami, tylko wypróbowany na 1 paznokciu 16. lakier Bell Five Days - nr 68 - kawa z mlekiem, delikatnie perłowy, tylko wypróbowany na 1 paznokciu 17. lakier Simple Beauty Mini - matowy (bez drobinek ani perły) malinowy, tylko wypróbowany na 1 paznokciu 18. lakier Oriflame Voyage Voyage - Coral - NIEUŻYWANY!! 19. lakier Delia Flash Summer - liliowy z drobinkami, miałam na paznokciach 1 raz - Luskap 20. lakier Vipera - nr 22, ciemny fiolet, bez drobinek, miałam na paznokciach 1 raz 21. lakier Delia Flash Summer - czerwony bez drobinek, NIEUŻYWANY!! 22. lakier Revlon - Frankly Scarlet - czerwony z drobinkami, miałam na paznokciach 1 raz 23. lakier Bell Glam Wear - nr 401- rozbielony róż, miałam na paznokciach 1 raz /Wszystkie lakiery sa świeże, kupione w czerwcu/lipcu 2009/ 24. eyeliner Avon Color Trend - czarny z drobinkami użyty 2-3 razy 25. szminka Avon - Sparkling Nude - beżowa z drobinkami, stan widać na zdjęciu 26. szminka o diamentowym połysku Avon - Rhinestone Rose - roż z czerwienią, stan widać na zdjęciu 27. szminka o diamentowym połysku Avon - Jucy Gem - jasna brzoskwinia, stan widać na zdjęciu - Luskap 28. cień Deborah - jasny blady róż, perłowy, pięknie rozświetla oko, użyty kilka/kilkanaście razy (jest aplikator) - Sakh29. utrwalacz szminki Stay on Lip Fix Essence - użyty kilka razy, w płynie widać drobinki ze szminek 30. róż Avon - Cedar Rose - matowy blady beżo-róż, użyty kilka razy, ważny do kwietnia 2010 31. błyszczyk Essence z limitowanej serii Ibiza Lounge - daje chłodzący efekt, na ustach widać delikatnie połyskujące drobinki, użyty kilka razy 32. tusz Rimmel Sexy Curves - ultra black, użyty ok 10 razy <ups, przez pomyłkę jest 2 razy na zdjęciach ![]() 33. eyeliner w kremie GloMinerals - brązowy, uzyty kilka razy 34. szminka z musem Avon - Delicate Pink - użyta kilka razy (z wymiany z Luskap, niestety za jasna dla mnie
![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-10-02 o 22:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: ZSK Mazidła i in... SZUKAM np. Cromollient z Mazideł
cos u mnie:
1. masło Murumuru - ZSK - 40 g, użyte kilka razy, ubytek znikomy 2. olej sojowy - ZSK - 30 ml, użyty kilka razy do kapieli (jutro sprawdze ile go zostało) 3. oryginalna próbka peelingu aroniowego - ZSK - użyty raz 4. ekstrakt z banana - Mazidła - 10 g, użyty raz 5. ekstrakt z Centella Asiatica - Mazidła - 10g, użyty raz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Hej, ja mam niepotzrebny Cromollient SCE z Mazideł, ważny do 12/2009. Ubytek niewielki - trochę ponad 1 ml. Chętnie się wymienię na ten ekstrakt z banana. Mam też sporo innych rzeczy, może jeszcze czegoś potrzebujesz? W sumie mogłaby prosić o ę odsypkę cantelli? Może być ze 2g - mam jakieś świństwo na twarzy i muszę dzida dobić, plissss
![]() Pozdrawiam Maria
Wewnętrznie:Solgar Vm75, olej lniany/z pestek dyni, ![]() ![]() zewnętrznie: szampon/żel do mycia ciała glogg, Dermena men, Loxon 5% ![]() ![]() Wcierki na porost włosów https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=219255 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Maria: Chętnię się wymienie
![]() A co masz jeszcze ciekawego? ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-07-23 o 20:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
mogę porobić odlewki/odsypki
d-pantenolu ekstraktów z chmielu, żeń szenia, mam też trochę cococinu hydrolatu cytrynowego alantoiny kwasu HA tego najmniejszego z Mazideł bisabolol propylene glikol W sumie niedużo, ale może coś w oko Ci wpadnie.
Wewnętrznie:Solgar Vm75, olej lniany/z pestek dyni, ![]() ![]() zewnętrznie: szampon/żel do mycia ciała glogg, Dermena men, Loxon 5% ![]() ![]() Wcierki na porost włosów https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=219255 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A masz coś na zbyciu "drogeryjnego"?
![]() |
![]() |
#9 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Mam jedynie skwalan, mogę Ci przesłać, resztkę oleju z pestek malin. Mogę Ci je przesłać.
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co byś jeszcze ode mnie chciała?
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
coś za:
8. lakier do paznokci Eveline Colour Show - nr 513 Viola - matowy jasny fiolet, pomalowałam nim paznokcie jeden raz 9. mini lakier do paznokci Eveline Gold Colours - nr 389 - ciemny fiolet wpadający w bordo, pomalowałam nim paznokcie jeden raz 10. lakier do paznokci Oriflame Voyage Voyage - Sunset Rose - róż, pomalowałam nim paznokcie jeden raz 11. lakier Pierre Rene Salon Use - nr 116 - bardzo ciemny fiolet, prawie czarny, w słońcu widać fioletowe i bordowe drobinki, pomalowałam nim paznokcie jeden raz 12. lakier z witaminami Eveline Witaminowy French Manicure - Beige - z drobinkami, pięknie błyszczą w słońcu, miałam na paznokciach 1 raz 13. lakier Bell Glam Wear - nr 410 - lila/róż z drobinkami, tylko wypróbowany na 1 paznokciu 14. lakier Bell Five Days - nr 68 - kawa z mlekiem, delikatnie perłowy, tylko wypróbowany na 1 paznokciu 15. lakier Simple Beauty Mini - matowy (bez drobinek ani perły) malinowy, tylko wypróbowany na 1 paznokciu
?????????????????????
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Witaj
![]() 1. masło Murumuru - ZSK - 40 g, użyte kilka razy, ubytek znikomy 2. olej sojowy - ZSK - 30 ml, użyty kilka razy do kapieli, zostało mniej więcej do poziomu wyżłobienia buteleczki (zaznaczyłam kropką) 3. oryginalna próbka peelingu aroniowego - ZSK - użyty raz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Z checia przygarnelabym ![]() -lakier Pierre Rene Salon Use - nr 116 - bardzo ciemny fiolet, prawie czarny, w słońcu widać fioletowe i bordowe drobinki, pomalowałam nim paznokcie jeden raz -oryginalna próbka peelingu aroniowego - ZSK - użyty raz Zajrzyj,moze cos wypatrzysz u mnie a poki co przygotowalam Ci probasy mik,podkladow z EGM i tzw.primerow.
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Witaj Hosenuś!
![]() ![]() To u Ciebie interesowałoby mnie: 8. maseczka winogronowa - Yves Rocher - 50 ml, użyta 3 razy http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=20533 9. lakier Eveline Colour Show - nr 513 Viola - matowy jasny fiolet, pomalowałam nim paznokcie jeden raz ![]() ![]() aha, no i odleweczka Cleanance ![]() Pytanie tylko, czy wybierzesz coś u mnie za to? ![]()
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2009-08-13 o 19:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Właśnie wręcz za dużo mi się u Ciebie podoba
![]() - Be Kissable - żel rozświetlający pod oczy - szminka Delicate Pink - korektor PR (on jest bardzo ciemny?)
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:49.