![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
MODNE! Ciuszki, biżuteria, dodatki.. firmówki i nie.. S, M i inne. w bdb stanie! ;*OGLĄDAJ OD POŁOWY DRUGIEJ STRONY.
TAM DLA DOBRA I WYGODY MOJEJ I WASZEJ WSZYSTKO JEST UPORZĄDKOWANE! Witaj w moim wątku wymiankowym ![]() Kilka zasad na początek: -jeśli coś Ci się podoba napisz numer rzeczy w swojej wiadomości -wysyłam rzeczy w idealnym stanie, często założone tylko raz, bez wad(chyba, że o tym napiszę) i oczekuję od Was tego samego -szukam rzeczy w rozmiarze XS, S, M, uniwersalnym -NIE chcę ubrań w złym stanie, niemodnych, brzydkich, przeterminowanych kosmetyków ![]() - nie szukam też rzeczy w rozmiarze L i XL, butów w rozmiarze większym niż 37!!! Edytowane przez UnbelievableGirl Czas edycji: 2009-08-10 o 09:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: MODNE! Ciuszki, biżuteria, dodatki.. firmówki i nie.. S, M i inne. w bdb stani
1. brązowa sukienka idealna na wesele.
brak śladów używania jest jak nowa! r.36 2. Sukienka H&M założona tylko raz brak śladów noszenia r.S 3. Legginsy jeansowe r.XS/S stan dobry (NIE TE ZE ZDJĘCIA, tylko podobne z przodu i z tyłu. dłuższe. kolor ciemnego, granatowego jeansu) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: MODNE! Ciuszki, biżuteria, dodatki.. firmówki i nie.. S, M i inne. w bdb stani
4. bluzeczka włochata
z golfikiem ciepła i urocza NOWA! rozmiar uniwersalny kolor jak w kółku 5. sweterek ażurkowy kolor jak na zdjęciu idealny do dłuższych bokserek romantyczny! rozmiar uniwersalny stan bardzo dobry brak śladów noszenia 6. sweterek z kapturem turkusowy nieco znoszony oddam za drobnostkę rozmiar XS/S |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
7. Próbuję pozbyć się męskiego zegarka.
Jest nowy, nieużywany, w pełni sprawny, bez wad. Zegarek jest piękny, na brązowym pasku, z dużą tarczą (a w niej trzy mniejsze) Nie jestem wybredna. Po prostu nie chcę stracić pieniędzy, które na niego wydałam. rozowepapucie 7A. torebeczka mieszczącą A4 jest śliczna duża kieszeń zamykana na zamek z przepięknym brelokiem z materiału specyficznego, z daleka przypomina skórę beżowa z przodu ma 2 małe kieszonki POLECAM! /zamienię tylko na inną torbę A4/ Edytowane przez UnbelievableGirl Czas edycji: 2009-09-03 o 12:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
8. bluza Zara zapinana
na lewej piersi dwie urocze sowy stan bardzo dobry brązowa r. S 9. spódniczka mini jeansowa z New Yorkera stan bardzo dobry r. 38 10. bluzeczka szara odcinana pod biustem, ozdobiona śliczną satynową kokardką w stylu baby doll z bufkami rozmiar uniwersalny idealna na rozmiar XS, S, M i małe L WYMIENIONA dla MelodyP ~~Książki~~ *przewodnik Cosmo o seksie 2009 *książki z serii literatura w spódnicy *podręczniki dla liceum(pytać, bo mam ich mnóstwo, są w stanie idealnym, kilka nowych) *podręcznik dla kierowcy kat.B Edytowane przez UnbelievableGirl Czas edycji: 2009-08-05 o 22:11 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
11. Ciemnoniebieska, chabrowa torebka Troll
Stan bardzo dobry Mieści A4 Polecam! Jest dużo ładniejsza niż na zdjęciach 12. Czerwona torebeczka cała z cekinów(kilku brakuje) zarówno do trzymania za uchwyt jak i na ramię idealna na przyjęcia, wesela, imprezy 13. Sweterek w paski brązowo-kremowe H&M stan dobry rozmiar S 14. Bluzeczka Zara stan bardzo dobry rozmiar S Edytowane przez UnbelievableGirl Czas edycji: 2009-08-06 o 08:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1249479468 i 11. Ciemnoniebieska, chabrowa torebka Troll Stan bardzo dobry Mieści A4 Polecam!
Razem od 14.09.2007 ![]() ![]() ![]() - Efekt holo Indigo - Indigo Efekt Syrenki - Zoeva Bamboo wymianka Edytowane przez nieznajoma19 Czas edycji: 2009-08-05 o 14:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
coś za 10?
![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
cos za
zegarek wlochata bluzeczke z golfikiem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
moderatorka też wizażanka
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie? Za 11. Ciemnoniebieska, chabrowa torebka Troll
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za torebkę?
![]()
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za ósemke?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za 10?
![]()
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
![]() Edytowane przez UnbelievableGirl Czas edycji: 2009-08-05 o 17:24 Powód: przeniosłam na górę strony |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za torebkę nr. 11?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
15. Balerinki czarne ze srebrną kokardką
Na nodze wyglądają bardzo ładnie, jednak w środku są powycierane i obcasik też nie jest w najlepszym stanie. rozmiar 36 16. koraliki szare, srebrny połysk bardzo długie bez wad 17. duża przywieszka piękna! błyszcząca! srebrna z niebieskimi kamieniami 18. złote serduszko H&M niestety schodzi farba, więc jest w kropki. cóż..może komuś podpasuje do jakiejś artystycznej wizji ![]() 19. duże srebrne koła z 3 brązowymi koralikami (koraliki można wyjąć i zostaną same koła) nowe! zarezerwowane dla Yakarta Edytowane przez UnbelievableGirl Czas edycji: 2009-08-07 o 20:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
Przekupka: 10 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za niebieska torebke? prosze odp u mnie;]
mam takie myśli na myśli że nawet moja podświadomość się rumieni... wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post27112875 Edytowane przez nataliaaa88 Czas edycji: 2009-08-05 o 19:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za:. sweterek ażurkowy
ewentualnie coś poza wątkiem=) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
długość - 30 cm
szerokość - ok.46/47 cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
BAN stały
|
książki z serii literatura w spódnicy
znajdziesz cos u mnie? jakie to ksiązeczki? ![]() a jak nie znajdziesz nic u mnie to powiedz czego szukasz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
Koktajl mleczny
Seks w wielkim mieście Życie po(życiu z facetem) Polowanie na męża W pogoni za Alice Imię i nazwisko zastrzeżone nie zapewniam, że wszystkie mogę wymienić. najwcześniej dostanę je za tydzień, bo pożyczyłam 'teściowej' ![]() co do wymiany zależy ile książek chcesz. wtedy można się zastanawiać co w zamian. Edytowane przez UnbelievableGirl Czas edycji: 2009-08-05 o 22:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie w wątku ciuszkowym lub kosmetycznym za :
2. Sukienka H&M założona tylko raz brak śladów noszenia r.S
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:30.