|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Kremy antycellulitowe i krostki na nogach
Witam!
Dziewczyny, proszę poradźcie mi jaki krem antycellulitowy wybrać: któryś z serii Eveline 3D czy Ziaja Rebuild? Szukałam już w KWC jakiegoś kremu, który ma zbawcze ( ) działanie, ale z tego co zauważyłam przy każdym jest mniej lub więcej wad. Zdaję sobie sprawę, że krem nie usunie nam całkowicie cellulitu, ale jakimś dobrym, ale tanim, muszę się smarować Mój cellulit nie jest może strasznie wielki, ale skóra jest widocznie nierówna, a po jej ściśnięciu kropy tłuszczu koło kropy....Oprócz tego chciałam się jeszcze dowiedzieć co poradziłybyście mi na uporczywe krostki na łydkach? Moja skóra jest chyba bardzo wrażliwa, bo mimo tego iż używam ostrej maszynki, dobrej pianki, smaruję skórę po goleniu oliwką, to choć krostki nie są zaognione, to wciąż szpecą łydki. Często pojawiają się także takie białe dość duże grudki... Wygląda to bardzo szpetnie. Co dziwne na udach nie mam tego problemu. Dlaczego? Bardzo proszę o odpowiedź na te nurtujące mnie pytania. Pozdrawiam. |
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Kremy antycellulitowe i krostki na nogach
Nikt nie potrafi mi pomóc?
|
|
|
|
#3 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapraszam tutaj: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=176739 ten zamykam. Jest rowniez wątek na kosmetycznce o krostkach i depilacji-watek na górze. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.

) działanie, ale z tego co zauważyłam przy każdym jest mniej lub więcej wad. Zdaję sobie sprawę, że krem nie usunie nam całkowicie cellulitu, ale jakimś dobrym, ale tanim, muszę się smarować
Mój cellulit nie jest może strasznie wielki, ale skóra jest widocznie nierówna, a po jej ściśnięciu kropy tłuszczu koło kropy....