![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
U Katsiastej - ubrania S-L, dodatki, torebki.
Chcę zaznaczyć, że mój wcześniejszy wątek (ten tutaj) zostaje zamknięty, ponieważ moje poprzednie konto, o tej samej nazwie, zostało nieszczęśliwie usunięte podczas ostatniej awarii strony. Trudno. Zapraszam więc tutaj.
![]() Oto rzeczy, którymi chętnie się wymienię. Zdjęcia sa troche niewyraźne, w razie potrzeby zrobie inne - wystarczy tylko poprosić. Dodatkowo pragnę zaznaczyć, że osobom, które piszą "może cos u mnie?", a nastepnie przestają się odzywać jeżeli coś mnie zainteresuje w ich wątku, mówię DZIEKUJĘ i DO WIDZENIA. Przede wszystkim zależy mi na: - grzybkach (najlepiej kolorowych, podobaja mi sie różowe) - kamizelkach - bluzkach różnego typu (zależy czy wpadnie mi w oko czy nie) - białych bokserkach - okularach typu "mucha" - belerinkach, rozm 40-41 - torbach dużych (mieszczacych A4) - torebeczkach malutkich, w stylu retro - mgiełkach, perfumach jestem jednak otwarta na wszelkie propozycję, więc proszę pisać. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: U Katsiastej - ubrania S-L, dodatki, torebki.
1. Niebieska bluza CROPP, r. M.
Stan idealny - TYLKO ZA COŚ SUPER. - NIE MA. 2. Sweter w czarno-szare paski, dł. do pół uda, r. M. Stan idealny - nigdy nie miałam go ubranego. 3. Błękitny sweter zapinany na zamek, z boku piękna aplikacja wyszywana białą nitką (na zdj. nie widać), r. M. Stan dobry. 4. Sweterek w zielono-kremowe paski, r. M-L. Stan bardzo dobry. 5. Golfik w złoto-brązowe paseczki, r. M-L. Stan bardzo dobry. 6. Sweterek w niebieskie paseczki, r. S. Stan bardzo dobry. Edytowane przez Katsiasta Czas edycji: 2008-04-04 o 18:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
7. Pomarańczowy sweterek z małymi koralikami przy szyi, r. M.
Stan bardzo dobry. 8. Sweterek w granatowo-czerwono-białe paski, r. M. Stan dobry. 9. Kremowa bluzka z białymi rękawami, FISHBONE, r. M. Stan idealny. 10. Błękitna bluzeczka z rękawami 3/4, PIMKIE, r. S-M. Stan idealny. 11. Zszywany bliźniak w paseczki, r. M. Edytowane przez Katsiasta Czas edycji: 2008-04-02 o 18:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
12. Biała bluzka, NEW YORKER, r. M-L.
Stan dobry. 13. Czarna bluzka z ciekawą aplikacją, CROPP, r. M. Stan dobry (trochę rozciągnięta na dole). 14. Krótka kamizelka, CLOCKHOUSE, r. M. Stan idealny - TYLKO ZA COŚ NAPRAWDĘ SUPER!!! - NIE MA, leci do uknow. 15. Bluzka w paski z kapturem, bufkami, zapinana na zamek, r. M. Stan idealny. 16. Koszulka w kratkę z krótkim rękawem, ONLY, r. M. Stan b. dobry. 17. Czerwna koszulka z krótkim rękawem, zapinana na zamek, r. M. Stan dobry (nieco zmiechacona). Edytowane przez Katsiasta Czas edycji: 2008-04-03 o 15:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
18. Bluzka "zebra" na ramiączkach, ORSAY, r. M.
Stan dobry. 19. Kremowa bluzeczka na ramiączkach, z wyszywanymi kwiatami przy dekolcie, r. S. Stan idealny. 20. Czarna bluzeczka na ramiączkach, r. S. Stan dobry. 21. Czarna bluzka na ramiączkach z aplikacją, r. M. Stan dobry. 22. Czarna bluzka na szyję, r. M. 23. Biała bluzka na ramiączkach ze Snoopym, H&M, rozmiar M. (z wymianki, jednak nie podpasowała mi, niestety, dł. bluzeczki) Stan bardzo dobry. Edytowane przez Katsiasta Czas edycji: 2008-04-02 o 18:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
24. Czarne body z golfem, lycra, r. M.
Stan dobry. 25. Jeansowa spódnica do kolan, TERRANOVA, r. M - L. Stan idealny.- NIE MA. 26. NOWE zielone stringi, r. L (ale na moje oko jest to małe M). Stan idealny. 27. Różowy długi szal, tzw. dupatta, z koralikami na końcach. 28. Apaszka w ciepłych odcieniach.- NIE MA. Edytowane przez Katsiasta Czas edycji: 2008-04-04 o 18:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
29. Mała brązowa torebeczka.
Stan idealny. 30. Kremowa torebka z białą aplikacją. Stan b. dobry. 31. Brązowa torebka. Stan idealny. Edytowane przez Katsiasta Czas edycji: 2008-04-02 o 18:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
32. Jeansowy gruby pasek.
33. Złoty pasek. - NIE MA. 34. Zielony pasek. 35. Pasek. ;P Edytowane przez Katsiasta Czas edycji: 2008-04-04 o 18:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
36. Komplet czerwonej indyjskiej biżuterii - naszyjnik, bransoletka i kolczyki. Można brać osobno, ale razem wygladają wspaniale, rzadko widzę u kogoś taką bizuterię.
37. Zielono-czarne korale.- NIE MA. 38. Komplet bransoletek.- NIE MA. 39. Błękitny regulowany pierścionek. Edytowane przez Katsiasta Czas edycji: 2008-04-04 o 18:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
40. HENNA CREAM, czarna, do rzęs. Całe opakowanie, jedyne otworzone i wypróbowane. - NIE MA.
41. Błyszczyk AVON, zostało jakieś 80%. - NIE MA. 42. Zbiór koralików do wyrobu biżuterii. Edytowane przez Katsiasta Czas edycji: 2008-04-04 o 20:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
DOKŁADKA 43. Czarna elegancka bluzka z bordowymi paseczkami, na guziki, ORSAY, r. M. Stan idealny. 44. Złota torebeczka. Stan idealny. Edytowane przez Katsiasta Czas edycji: 2008-04-03 o 13:32 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
45. Błękitny bezrękawnik z golfem, r. M.
Stan idealny. 46. Biustnosz koronkowy biały, 70/75 B. Stan idealny. 47. Biustonosz koronkowy czarny, 70/75 B. Stan idealny. 48. Majteczki, r. M. Stan b. dobry. 49. NOWA chusta, kolorowa. ![]() 50. Mini spódniczka plisowana, TROLL, r. M. Stan idealny, TYLKO ZA COŚ SUPER Edytowane przez Katsiasta Czas edycji: 2008-04-19 o 17:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
DOKŁADKA 51. Tuniczka z kokardą, Miss Coco, r. M-L. Stan idealny - TYLKO ZA COŚ SUPER!!! - NIE MA, leci do Czary Mary. Edytowane przez Katsiasta Czas edycji: 2008-04-09 o 19:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
DOKŁADKA 52. Różowa bluza w białe czaszki, firma New Yorker, rozmar L (wychodzi mniejszy). Stan bardzo dobry (nie noszona). 53. Kremowa lakierkowa torebka. Edytowane przez Katsiasta Czas edycji: 2008-04-11 o 18:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
A moglabym prosic o zdjecia calego blizniaka i wymiary? Bylaby mila wymianka...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Hop.
![]()
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
może coś u mnie za kamizelke
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
czesc
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7099821 i http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7099821 oraz http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7099846 znajdziesz cos u mnie?
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
cos za
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7099807 i złoty pasek? odp u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
z jakiego materiału jest kamizelka?
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
podoba mi sie
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7099812 ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:49.