|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Kto chce prostownico - karbownicę ? :) Rowenta :P
Jak w temacie
![]() Funkcje: -prostowanie włosów -karbowanie włosów -wytwarzanie pary Dane techniczne: Moc 30 W 120-240 V 50/60 Hz - 2 wymienne płytki (do prostowania i do karbowania/falowania włosów), -płytki są ze specjalnego, szybko nagrzewającego się aluminium,specjalnie gładko zakończone krawędzie płytek dają lepszy efekt stylizacji, -rozmiar płytki grzejnej(cm): 4X9, - zimna obudowa, - temperatura nagrzewania do 210stopni, -czas nagrzewania 3-4 minuty, -zdejmowany grzebień ułatwiający uzyskanie pożądanego efektu, -zbiorniczek na wodę,dzięki jego zastosowaniu zapobiegamy przesuszaniu się włosów podczas prostowania, -ergonomiczna obudowa zapewnia wysoki komfort pracy, -gumowa rączka antypoślizgowa, -uchwyt do podwieszania, -kabel o długości 1,8 m, jest on zamontowany do korpusu urządzenia na specjalnym elastycznym łączu, - dioda kontrolna informująca o stanie pracy. A na co wymienię? Może jedwab do włosków, może na coś innego Na pewno na coś co wpadnie mi w oczki Oczywiście do prostownicy mam gwarancję (już po terminie), a także paragon z kwotą 123 zł Zdjątka nie są mojego autorstwa, zapożyczone z innego serwisu, ale urządzenie wygląda identycznie
Jem mniej, bramy raju są wąskie ![]() Edytowane przez Tereskaa Czas edycji: 2008-09-06 o 19:32 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kto chce prostownico - karbownicę ? :) Rowenta :P
Niestety nic nie znalazłam Princesko. Pozdrawiam cieplutko
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Może u mnie coś?
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Anitko u Ciebie interesuje mnie:
4. Avon, odżywczy krem do stóp z kofeiną, poj. 100ml., zużycie ok. 25%, ważność 12/2009 2. Loreal, True Match, puder mineralny kryjący, W4 golden beige, zużycie ok. 1/3, ważność 04/2010 2. Loreal Holographic, 505 Crown Jewel, zużycie na fotce 1. Stoppot, specyfik na pocące się stopy, zabieg jednorazowy, mogę oddać połowę 2. Antypot, zasypka przeciwpotliwa do stóp, poj. 30 g, użyta kilka razy, ważność 02/2008 5. Inglot, lakier do paznokci, poj. 16 ml, zużycie ok. 1/4, ważność 03/09
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
A więc tak 1. Stoppot, specyfik na pocące się stopy, zabieg jednorazowy, mogę oddać połowę
juz nie aktualny oddalam kolezance i zapomnialam zaznaczyc w watku.Raczej ciężko mi będzie oddać Loreal, True Match, puder mineralny kryjący, W4 golden beige, zużycie ok. 1/3, ważność 04/2010 bo chcialam go wymienić na jakiś inny puder
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
No pudru raczej nie oddam chyba, że masz może Ty jakiś na wymiankę może być oczywiście tańszy ale jasniejszy.
A pomyślę też czy mam coś po za wątkiem. |
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Mam jeden jaśniejszy puderek w kamieniu, nie wiem kto go produkuje bo kupiłam go wraz z gazetą "Pani", nie ma jakichś specjalnych właściwości ale dość dobrze matuje i jako puder się sprawdza. Wkleję Ci jego fotki:
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Wolałabym jednak jakiś puder znanej mi firmy, np. Bell.
A ciuszki Cię interesują? Bo planuje niedługo jakąś dokładkę. |
|
|
|
|
#14 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wybór należy do Ciebie
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wiem, że warto tylko, że ja mam dobrą prostownicę tylko czasami przydała by mi się karbownica i dlatego tak mi cięzko oddać puder.
A jeszcze mam pytanie te płytki do karbowania dają mocny efekt, tzn. kiedyś miałam dwa rodzaje tych płytek i jedne delikatnie falowały włosy, a drugie właśnie ładnie karbowały. A te jakie są? |
|
|
|
|
#16 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odpowiadając na Twoje pytanie co do płytek karbujących. Karbują one włosy bardziej niż te płytki o małym karbie ale mniej niż te o dużym karbie. Więc karbowanie jest gdzieś pośrodku płytek z dużym i małym karbem Ale myślę, że wiesz o co chodzi Pozdrawiam cieplutko
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Jednak rezygnuje
![]() Chyba, że znajdziesz u mnie coś innego niż ten puder mineralny to daj mi znać. |
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm... nie mam swojego watku wymiankowego, ale mysle, ze mialabym kilka rzeczy do zaoferowania
![]() jezeli dzisiaj nie zaloze watku, to moge Ci napisac co moge dac w zamian |
|
|
|
|
#22 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety nic nie znalazłam
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
tak wiec:
wax do ciemnych wlosow (teoretycznie :P ) opakowanie 240g, zostalo jakies 200g, biosilk - szampon do wlosow 50 ml, zostala 1/3 opakowania oraz odzywka, jej jest troszke mniej bo okolo 1/5 , oliwka w zelu johnsona, uzyta 1 raz wiec jest prawie cale opakowanie, nivea visage young be beautiful - lekki podklad 75ml uzyty kilka razy... woda toaletowa Chantal 50 ml i to chyba poki co wszystko, co moge zaoferowac |
|
|
|
|
#24 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, jak coś znajdziesz to chętnie rozważę Twoją propozycję
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:06.

oddalam kolezance i zapomnialam zaznaczyc w watku.