![]() |
#1 |
BAN stały
|
miu closetWITAM W MOIM NOWYM WĄTKU od razu piszę że będę wybredna bo mam bardzo dużo ciuchów i nie mam gdzie ich trzymać kilka zasad: ~WYMIENIAM SIĘ ZA RZECZY Z WISHLISTY!! ~zawsze wysyłam przesyłkę listem poleconym, by mieć dowód nadania ~nie ukrywam stanu ciuchów ~interesują mnie szybkie wymiany ~nie robię dokładniejszych zdjęć, ponieważ nie mam na to czasu i mam zepsuty aparat TEGO SAMEGO OCZEKUJĘ OD DRUGIEJ STRONY wishlista: PILNE!!!!! http://www.wizaz.pl/forum/showthread...8#post134665 78 ♥czarny melonik ♥kapelusz ♥nowe lakiery do paznokci (nie z perłowym połykiem, metaliczne) ♥długie, bawełniane leginsy ♥duże, czyste koszulki od M-ki do XXXL-ki ♥białe longi,bokserki ♥rzymianki\gladiatorki r38 ♥platformy r38 ♥botki r38 ♥czarne, wiązane tenisówki r38 ♥ćwieki(każda ilość) ♥aviatorki\okulary policyjne ♥płyt Marylina Mansona, mogą być też koszulki ♥rzeczy w czarnym kolorze ♥nowych plastrów\wosków(takich specjalnych do maszynki) ♥koszulek z superbohaterami ♥okularów typu nerd czarne! ♥naprasowanek, farb, mazaków do ubrań
♥ leginsów z wężowym wzorem Edytowane przez miu_miunia Czas edycji: 2009-09-03 o 19:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: miu closet
♥biżuteria 1 NOWE sarenki 2 NOWE fioletowe w zeberkę brak 3 NOWE różowe w zeberkę 4 NOWE niebieskie kulki brak 5 NOWE białe w serduszka 6 NOWE długie, fioletowe piórka 7 tęcza hand made 8 I <3 NY hand made 9 okulary (broszka, wisiorek) 10 wisiorek pistolet 11 NOWYTROLL 12 atomówka bajka brak 13 tęcza H&M 14 bumbox H&M 15 przypinka 16 przypinka 17 broszka 18 klipsy 19 pierścionek bijou brigitte 20 pierścionek 21 pierścionek ♥okulary: ~serduszka atmosphere ~NOWE żółte nerdy brak ~ kocie brak ~ czarne oldschoolowe Edytowane przez miu_miunia Czas edycji: 2009-08-25 o 13:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
♥torebki: ~ zielona kopertówka z kokardką, posiada także łańcuszek PRINCIPLES brak ~ kopertówka, posiada chowany pasek ~Minnie mouse H&M ~ ATMOSPHERE kopertówka, ma chowany łańcuszek ~ATMOSPHERE czerwona z kokardką ~czarna do ręki z kokardą Edytowane przez miu_miunia Czas edycji: 2009-08-25 o 13:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
♥buty: ~szare peep toe z kokardkami ( ubrane 2 razy) r38 ~ NOWE GEORGE (mają delikatne zagniecenia na 1 z obcasów) r39 ale to 38 ~ platformy ubrane 2 razy r38 ~NOWE platformy r38 ~saszki r39 ~różowe peep toe r38 Edytowane przez miu_miunia Czas edycji: 2009-08-24 o 14:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
♥koszulki: ~TOPSHOP r34 brak ~ ENE DUE RIKE FAKE r xs-s-m ~z bufkami dorothy perkins r xs-s ~biała z kokardką ATMOSPHERE r XS-S ~z twarzą kobiety DENIM CO ~z piorunem CLOCK HOUSE rS ~ripped GEORGE rS brak ~smerfetka NEW LOOK rS brak ~NEW LOOK tall z żabotem rS brak ~czerwona terranova rS (kolor intensywna czerwień) Edytowane przez miu_miunia Czas edycji: 2009-08-28 o 10:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
♥bokserki ~w serduszka rS ~fuksjowa REPORTER rS ~marynarska PILOT rS ~z kotwicami rXS-S brak ~różowa rS ~czarna z cekinami rS LOVE FROM TRACEY BOYD Edytowane przez miu_miunia Czas edycji: 2009-08-25 o 10:19 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
BAN stały
|
gvbngvn
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
♥sweterki: ~indygo QUED rS ~ATMOSPHERE rL brak ~panterka NEW LOOK rS Edytowane przez miu_miunia Czas edycji: 2009-08-28 o 10:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
♥spódnice: ~bombka terranova rS brak ~z zamkiem ATMOSPHERE rS ~ołówkowa z wysokim stanem rS ~bombka z wysokim stanem i z zamkiem z tyłu ATMOSPHERE rS Edytowane przez miu_miunia Czas edycji: 2009-08-27 o 10:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
♥suszarko-lokówka Edytowane przez miu_miunia Czas edycji: 2009-08-24 o 16:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
BAN stały
|
♥ kosmetyki: ~kamuflaż LAURA MERCIER ~błyszczyki REVLON ~błyszczyk czerwony H&M ~błyszczyk HELLO KITTY H&M ~podkład ASTOR ~lakier do paznokci golden rose ~pigmenty MAC Edytowane przez miu_miunia Czas edycji: 2009-08-24 o 16:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:30.