![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Zapachy i kolorówkaNieaktualne! Witam ![]() w nowym i uporządkowanym wątku ![]() Nie mam sprecyzowanych życzeń ![]() Zawsze można mnie kusic pólproduktami z Mazidel,ZSK i inne oraz gotowcami z BU Chetnie przygarne pielegnacje dla cer naczynkowych,wrazliwych, atopowych. Blyszczyki(niewielki ubytek badz tylko testowane),perfumy (min.decanty) Kosmetyki do wlosow-wspomagajace skret,nadające objetosci. Szukam Niezmydlalnej frakcji oleju sojowego oraz EDM Blush Soft Bronzer Wymiana----->TYLKO przesylka rejestrowana! Osoby z mala ilościa Przekupek badz zaczynajace przygode z Targowiskiem bede prosila o wyslanie przesylek w pierwszej kolejnosci. Odpowiadam TYLKO w swoim watku,nie musze chyba tlumaczyc dlaczego ![]() Moje propozycje do wymiany: Paula Dorf Prism 3g piekny odcien chlodnego odcienia lawendy z drobinkami-kilka razy uzyte,minimalny ubytek ArtDeco magnetyczny cien nr 43 ubytek ok.15% Mary Kay błyszczyk Sugarberry poj.7,75,wazny 09/10-nowy ale wyrzucilam kartonik ![]() Avon Brilliant Shine Gleaming Berry po.15ml,użyty kilka razy pędzelkiem Vipera Creation Nail Design nr 22 po.10ml wazny 02/11-użyty raz ZAPACHY Vivienne Westwood Boudoir decant w fiolce 2ml L’occitane The Blanc decant w fiolce ok.1,5ml Etro Royal Pavillon decant w fiolce 2ml Diptyque L’ombre Dans L’eau decant w fiolce ok.1ml Annick Goutal Quel Amour!EDT fiolka ok.1,5ml Keiko Mecheri-Loukhoum fiolka ok.1ml T.Mugler Innocent Rock decant w atomizerze ok.8ml ************************* ***************** Yves Rocher Neonatura Seve ,pierwotna poj.50ml-zostalo tyle ile widac na zdjęciu ok.20 ml Trussardi Jeans Woman,pierwotna po.75ml-zostało tyle ile widać na zdjęciu ************************* ********************* Victoria Secret Dreams Angel Heavenly ,decant mgielki w atomizerze 10ml ************************* ************************* ** Fragonard Belle de Nuit -ekstrakt 5ml CSP, Sultan Safran, odlewka w szklanym atomizerze-10/ 7ml Fragonard, Figuier fleur, odlewka w szklanym atomizerze-10/6ml CSP, Le Roi Santal, odlewka w szklanym atomizerze -10/ 8ml Pielegnacja: Yves Rocher Maseczka nawilzajaca z winogron wyjsciowa poj.50ml,zostalo 2/3 pojemnosci data waznosci 05/11 The Body Shop Tea Tree Oil Face Mask,wyjsciowa pojemnosc 100ml,zostalo 2/3 opakowania,nie widze wybitej daty waznosci jedynie kod 0276EA,zostal kupiona w kwietniu. Bielenda Ideal Skin Maska Algowa Żurawinowa,zostalo ok.1/2 moze nawet wiecej.wazna do 08/11 _________________________ _________________________ _________________________ ____
Edytowane przez Hexxana Czas edycji: 2009-09-05 o 23:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapachy i kolorówka
Zdjecia
![]()
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
coś za Yves Rocher Neonatura Seve?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Baaaardzo interesuje mnie The Body Shop White Musk EDT,wyjściowa poj.30ml-zostało tyle ile widać na zdjęciu,
poza wątkiem mam: mazidłową próbkę 5 ml oleju z nasion jabłka (nowość, śliczny zapach), 8 ml hydrolatu z róży damasceńskiej, 5 ml oleju z nasion czarnej maliny, 5 ml oleju złotego jojoba, 8 ml oleju z pestek arbuza z NP ![]() mam też keratynę hydrolizowaną, próbkę Pink Sugar Aquoliny ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Nicole Czas edycji: 2009-06-06 o 13:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Przejrze Wasze watki na spokojnie i najpozniej w niedziele dam znac
![]() Pozdrawiam cieplo ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Paula Dorf Prism 3g
piekny odcien chlodnego odcienia lawendy z drobinkami-kilka razy uzyte,minimalny ubytek ArtDeco magnetyczny cien nr 43 ubytek ok.15% Znajdziesz coś? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety nic ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 | ||
Zakorzenienie
|
Przydalaby mi sie pianka Kadusa
![]() U Ciebie podoba mi sie : Avon - I'm perfect EDT 100ml (nie tknięte opakowanie z pudełkiem) Cytat:
Cytat:
![]() Perfumowane balsamy do ciala odpadaja bo ja nie moge takowych uzywac ![]() Olej z nasion jablka kusi ale wolalabym wieksza pojemnosc,hydrolatami jestem zachomikowana a rozane to jedne z moich ulubionych ![]() Chyba,ze masz cos jeszcze poza watkiem?
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A White Musk miałam okazję raz powąchać i zakochałam się, boski zapach... ![]() No nic, trudno, gdybyś jednak się zdecydowała to daj znać ![]()
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Nicole Czas edycji: 2009-06-07 o 10:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie
Vichy Dermablend Korektor 10 Light tubeczka 5ml-użyty kilka razy,zostalo ok.3/4 zawartości Victoria Secret Dreams Angel Heavenly ,decant mgielki w atomizerze 10ml daj znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
oj niestety nie oddam pianki za te rzeczy, biorąc pod uwagę również wartość wysyłki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Pozdrawiam ![]() Cytat:
Tak wlasnie myslalam ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
hmmm....niby cenowo tak wychodzi, ale jakoś tak ciężko oddawać pełną 100ml flaszkę za 20ml....muszę pomyśleć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Mleczko jedwabne mogłabym oddać tyle ile mam - całą buteleczkę biochemiową z atomizerem 50 ml
![]() ![]()
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przepraszam Cie ale musze zdjac WM z oferty-jezeli reflektujesz to moge Ci zrobic decant 10ml do atomizera w ramach Wizazowej sympatii ![]()
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jezeli lubisz pizmo to moge zrobic Ci jeszcze probasy mgielki do ciala White Musk TBS i kilku innych pizmowych perfum ![]()
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak najbardziej jestem chętna na piżmowe próbeczki ![]()
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
to moze 35-40 ml, w buteleczce z atomizerkiem z BU, co Ty na to? a Ty do ilości tego mleczka dopasujesz wielkość próbeczek
![]()
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
40ml przygarne z checia ![]() Mam fiolki o poj.4 ml ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Dobrze, olej z nasion jabłka próbka i 40 ml mleczka jedwabnego są Twoje
![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Up
![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
W gore
![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
W gore
![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
W gore
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:59.