![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Axunioooowa wymianka :) wejdź! Zapraszam.NIE AKTUALNE!!!! Witam kochane. 1) Rzeczy zanim wyślę piorę i prasuję.Zakładam nowy wątek z racji tego, że w tamtym nie było już z czego wybierać ![]() 2) Proszę o odpowiedzi w moim wątku. 3) Nie odmieniam się. Poszukuję: Rurek, kolorowych t-shirtów ( chętnie z nadrukami śmiesznymi), Ciekawych bluzek na długi rękaw, bluz na zamek, stroju kąpielowego, jednokolorowej chusty, ładnych lakierów do paznokci, tusz do rzęs, błyszczyku ![]() Zapraszam do wymianki ![]() 1. Strój kąpielowy brązowy. Rozmiar bokserek M, góra uniwersalna. 2. T-shirt żółty z fioletowymi paskami. roz. L/XL 3. T-shirt w paski. Esprit. S/M 4. Brązowa bluzka na długi rękaw. roz. L 5. Kurtka jesienno-zimowa. Krótka ze ściągaczem. 6. Zielona bluzeczka na krótki rękawek. Rozm. L ( bez paska! ) 7. Sweterek krótki, różowy na krótki rękawek. Rozm. S
Każdego dnia dziękuję Bogu, za to że Cię mam... <3 Edytowane przez Axunia Czas edycji: 2009-09-19 o 11:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Axunioooowa wymianka :) wejdź! Zapraszam.
6. Czarna bluzeczka na długi rękaw roz. 34
7. Bokserka Vero Moda w żółto-szare paski rozm. S/M 8. Szara bluzka na krótki rękawek z Tweetym ![]() ![]() 9. Zielona bluzeczka 3/4 materiał rozciągliwy. Bardzo opinająca z dużym dekoldem ![]() 10. Proste jeansy rozm. 28 . Takie biodrówki. długość nogawki : 99 cm. 11. Beżowe eleganckie spodnie rom. 42
Każdego dnia dziękuję Bogu, za to że Cię mam... <3 Edytowane przez Axunia Czas edycji: 2009-09-06 o 13:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
PASKI :
nr. 1 - czarny szyty jakby na lewą stronę. nr 2 - kremowo-brązowy. nr 3 - biały, lakierkowy. nr 4 - zwykły czarny. nr 5 - mocno srebrny ( nie to co na zdjęciu :P ) nr 6 - brązowy ze skóry ze złotą klamrą ( trochę już zszedł ten złoty ) nr 7 - cieniutki czarny. nr 8 - szary z białą nitką. nr 9 - biały, mniej lakierowany z plastikową klamrą. nr 10 - cieniutki szary. Przeplatany : zielony, złoty, srebrny. materiałowy,cienki : różowy, żółty. różowy z cekinkami wystającymi.
Każdego dnia dziękuję Bogu, za to że Cię mam... <3 Edytowane przez Axunia Czas edycji: 2009-08-22 o 12:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Czerwone pudełeczko na branosletkę/pierścionek
Białe pudełeczko na pierścionek. Biały cień ze srebrnym brokatem. Żel przeciwko wypryskom clearskin Avon prawie cały ! ( data ważności upłynęła w 2008 roku ale żel działa tak samo ). Próbki. Obecnie mam : * zel do mycia twarzy antytradzikowy Perfecta Spa arbuz (3 ml) * zel do mycia twarzy antytradzikowy Perfecta Spa granat (3ml) * balsam Nivea *inne Opaska granatowa i czarno-biała. NIE MA!
Każdego dnia dziękuję Bogu, za to że Cię mam... <3 Edytowane przez Axunia Czas edycji: 2009-09-06 o 13:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
1. Srebrny brokat do zdobienia paznokci. Raz używane, ale nie widać
2. Czarne koła z brokatem , kolczyki. 3 i 4 muszelkowy zestaw ( bransoletka + naszyjnik ) 5. Pomarańczowe kolczyki 6. Muszelkowa-koralikowa bransoletka. 7. Perłowy naszyjnik. 8. Biała, muszelkowa bransoletka. zdj. 2 : Pudełeczko serce + trochę płatków do kąpieli pachnących truskawkami w kształcie serduszek ( białe i różowe ) sole do kąpieli waniliowe. mydełko różane ( 50 g ) przywiezione z Bułgarii ( nie mój zapach :P ) bransoletka z Tunezji ![]() Sensual - oliwka łagodzaca podrażnienia ( było 10 ml teraz może 9? ) 10 metalowych kolorowych bransoletek. Pozłacane, ciężki kolczyki ( bez wkrętek ) zdj. 3 : skarbonka serduszko ( idealne na prezent ) zdj. 4: 4 kosmetyczki ![]()
Każdego dnia dziękuję Bogu, za to że Cię mam... <3 Edytowane przez Axunia Czas edycji: 2009-09-06 o 13:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
KSIĄŻKI : 1. Podręcznik do j. angielskiego (gimnazjum) SHINE wyd. Macmillan 2. "Jak pisać? " ( ciekawe wypracowania,opowiadania, rozprawki,recenzje, listy, życiorysy, podania ) gimnazjum. 3. Fizyka. Podręcznik do 2 klasy gimnazjum wyd. Wsip B. Gładyszewska, F. Jaśkowski 4. Zeszyt muzyczny klasa 3 gimnazjum. wyd. Gawa E.Wachowiak 5. Wiedza o Społeczeństwie klasa 3 gimnazjum. ( cz. I ) wyd. Żak I. Kuczałek, D. Ura 6. Pytania i odpowiedzi. Język Polski klasa 8 ( 2 gimnazjum) 7. Desery i napoje w naszej kuchni. 8. Najlepsze ciasta z blachy. 9. Znachorka. Córy Życia 1 - May Grethe Lerum 10. Wiedźma. Saga o królestwie Światła 7. - Margit Sandemo 11. Uwiedziona. Roza znad fiordów 1 - Benthe Pedersen ( autorka serii Raija) 12. Dla każdego coś smacznego.
Każdego dnia dziękuję Bogu, za to że Cię mam... <3 Edytowane przez Axunia Czas edycji: 2009-08-22 o 12:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
mała dokładeczka
![]() 1. Delikatna paletka 6 cieni. 2. Kosmetyczka Rexona 3. Maskotka biedrona idealna na prezent ![]() 4. Odżywka do paznokci. Tyle ile na zdjęciu. 5. etui różowe na okulary. 6. cienie 3 7. zielona klamra do włosów.
Każdego dnia dziękuję Bogu, za to że Cię mam... <3 Edytowane przez Axunia Czas edycji: 2009-09-06 o 13:09 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
dokładka:
1.Kolczyki gwiazdki metalowe 2. kolczyki niebieskie wkrętki. ( bez zatyczek) 3. 5 świeczek i koraliki. 4. Różowa bokserka trochę sprana z napisem Totaly Sexy roz. S/M 5. Czarne półbuty na obcasie nr 38-39 (wysokość obcasa: 9cm, szerokość obcasa 3cm, grubość obcasa 1 cm) [tylko za inne buty!] 6. Weselne sandałki z zakrytymi palcami, kremowe rozm. pisze 36 ale to zdecydowanie 38/ byłam w nich 2-3 razy na weselu, normalne ślady chodzenia.
Każdego dnia dziękuję Bogu, za to że Cię mam... <3 Edytowane przez Axunia Czas edycji: 2009-09-06 o 13:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
dwwwww zapraszam!!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za dzinsy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
rozmiar 40stka
tylko ja te dżinsy musiałabym na Tobie zobaczyc-bo nie kazde spodnie ładnie leżą. i poznać wymiary
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
No ja po prostu z ciuszków u Ciebie nic nie mogę znaleźć, bo masz raczej większe rozmiary - ja noszę XS/S...czasem jakieś wybitnie małe M
![]() ![]() ![]()
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
jestem wybredna bo nie wiem czy chcę się pozbyć żółtych gaci
![]() hmm a zdjęcia bym prosiła żeby było widać nogawki jak się ukłądają :P bo poucinane na wszystkich zdjęciach ![]() a ja daje zdjecia żółtych na mnie
![]() Edytowane przez koszyk Czas edycji: 2011-05-07 o 11:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
przepraszam że Cię tak wstrzymuję
ale muszę się zastanowić bo ostatnio przytyłam i w sumie te żółte spodnie teraz na mnie fajnie lezą :P kurka wodna twardy orzech do zgryzienia przepraszam raz jeszcze i nie gniewaj się jakbym się rozmyśliła
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
nic nie zanlazlam za torebeczke..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
niestety narazie nic nie znalazłam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Niestety tunikę prawdopodobnie wymieniam a za sweterek nic nie wybrałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
Przekupka: 10 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za Tweet'iego?
![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się opaska do włosów http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1250033063
znajdziesz coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
spodnie S/małe M
![]() ![]() Edytowane przez blacklady666 Czas edycji: 2009-08-12 o 19:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
Przekupka: 10 pkt / 100% pozyt.
|
oprocz koszulki znalazlam jeszcze srebrny cien i srebrny brokat ale to wciaz za malo
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:38.