![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wymiana - ciuszki S-XL! Zapraszam :)Witam serdecznie wszystkie wizażanki!
![]() Ciuszki będę systematycznie dodawać, bardzo proszę o odpisywanie u mnie, nie mam nic przeciwko, żebym wysłała pierwsza (ze względu, że nie mam tu jeszcze doświadczenia), jestem też za wysyłką równoczesną z obu stron, nie odmieniam się, ciuszki staram się wysyłać jak najszybciej, śmiało możecie pytać, czy prosić o więcej zdjęć ciuszków, odpowiem z przyjemnością ![]() Czego szukam i za co bardzo chętnie się wymienię: - jeansowe bermudy! - pas na talię - ładne balerinki -jeansy rurki -małe, słodkie torebeczki -perfumy Avon Treselle -czarna farba do włosów, najlepiej Garniera -kolorowe plastikowe bransoletki (grube) -duże kolczyki, takie plastikowe, kolorowe -legginsy -panterkowa chusta/apaszka/szal - wielka paleta cieni -dobry czarny tusz do rzęs -jasnoróżowa szminka -ładny portfel -długie sweterki - coś co mi ewent. wpadnie w oko, najlepiej w kolorze wrzosowym/turkusowym ;D Na pierwszy ogień idą: 1. Bladoróżowa bluzeczka Amisu, rękawki 3/4, ciekawy dekolcik, rozmiar z metki (XL) zawyżony, pasuje spokojnie na M, elastyczna, stan bdb ![]() 2. Kremowo-bordowa bawełniana bluzeczka z napisami, rozmiarek z metki L, wygodna, stan bdb. 3. Bordowa bluzeczka z kremowym wykończeniem przy dekolcie i brokatowym napisem. Stan bdb, mało używana, rozmiarek uniwersalny, ale to okolice M, nie więcej, (może nawet małe M). 4. Intensywnie czerwona bluzeczka wiązana na przodzie sznureczkiem, marszczenia przy rękawkach, stan bdb, rozmiarowo to ok. M, nie więcej. Zainteresowanym podam wymiary ciuszków, pozdrawiam ![]() Edytowane przez crrrazyangel Czas edycji: 2009-09-21 o 17:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wymiana - ciuszki S-XL! Zapraszam :)
moze cos u mnie za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1249222162
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Kolejna porcja ciuszków
![]() 5. Wygodna granatowo-czerwona bluzeczka z napisami ![]() Stan -bdb (granat jest troszkę mniej 'intensywny' niż pierwotnie). 6. Śliczny biały topik, z uroczą błyszczącą aplikacją. ![]() Bluzeczka ma podwójne ramiączka, czerwone i czarne, bardzo fajnie wygląda to na osobie. ![]() ![]() 7. Świetna czarna bluzeczka a`la gorsecik, z półokrągłym dekoltem, przeplatana czarną wstążeczką, zawiązywaną na kokardkę - można ją wplatać wg uznania, uzyskując ładniejsze, efektowniejsze sploty. ![]() 8. Uroczy błękitny komplecik firmy Sabra: topik + bolerko zawiązywane sznureczkiem. Cienki materiał, w sam raz na lato ![]() ![]() 9. Kolorowy, barwny topik z wiązaniem z tyłu. ![]() Rozmiar to coś w okolicach M, materiał rozciągliwy, stan bdb. Edytowane przez crrrazyangel Czas edycji: 2009-09-21 o 17:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
10. Śliczny topik na jedno ramię w paseczki.
Ze złotą nitką. Stan bdb. Rozmiarek uniwersalny. 11. Śliczny biały topik z napisami, niektóre brokatowe (brokat w bdb stanie, nie sprany). Wiązany na szyi, dekolt w serek, pięknie podkreśla opaleniznę w lecie. ![]() ![]() 12. Piękna piżamka firmy Morgan Taylor z materiału imitującego satynę, a więc jest "śliska" i delikatna, błękitna w niebieskie róże. Pięknie wykonana koszulka na guziki, z kołnierzykiem i kieszeniami oraz długie spodnie na gumce. Bardzo wygodna. Stan -bdb (możliwe zaciągnięcia w niektórych miejscach). 13. Świetna dłuższa granatowa bluza z kapturem, wygodna. Rozmiar ok. M-L, bardzo elastyczna. Stan -bdb. 14. Oryginalna, francuska bluzeczka o wzorze przedstawionym na zdjęciu. Elastyczna, więc rozmiarek M, L a może i większy. Ciekawy krój i wzór, dobry materiał, wygodna. ![]() Edytowane przez crrrazyangel Czas edycji: 2009-09-09 o 23:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
15. Soczyście czerwona bluzeczka z brokatowymi napisami
(tekst brokatowy w idealnym stanie) , cała bluzeczka w stanie bdb, prawie w ogóle nie używana. ![]() ![]() 16. Różowa bluzeczka z brokatowymi napisami (tekst brokatowy w idealnym stanie) , cała bluzeczka w stanie bdb ![]() 17. Śliczna i ciekawa bluzeczka w paski firmy Vero Moda. ![]() Biało-czerwone paseczki są na ukos. Bardzo ciekawy dekolt w łódkę! W sumie można go dowolnie ułożyć ![]() 18. Wygodne, sportowe czerwone spodnie. ![]() Baardzo mało używane, stan bdb. Na dole możliwość ściągnięcia nogawki dzięki gumkom, tak samo jak w pasie-dzięki czemu można nieco zmniejszyć rozmiar spodni ![]() 19. Błękitna bluzeczka z marszczonymi rękawkami i ślicznymi złotymi aplikacjami! Bardzo wygodna i twarzowa, o pięknym kroju i wzorze. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1249249332 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1249249332 Zapraszam do obu wątków ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-08-03 o 07:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
Przekupka: 10 pkt / 100% pozyt.
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1249249332 ten gorsecik mi sie podoba tylko niewiem czy sie zmieszcze, nosze 42, jak myslisz?;]
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
coś za nr 7 i 8?
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Kolejna dokładka ![]() 20. Ładna niebieska torebka/kosmetyczka ![]() Stan bdb. 21. Piękna i gustowna bordowo-beżowa torebeczka/kosmetyczka w idealnym stanie. 22. Urocza i fajna jasnoróżowa torba w bdb stanie ![]() Dodatkowo przy torebeczce słodki brelok - "kryształkowy" miś. ![]() 23. Wygodne białe, letnie spodnie, zapinane na zamek, klamerkę wewnątrz i sznureczek, dzięki czemu można zmniejszyć nieco rozmiar spodni. ![]() 24. Świetny pasek czerwony w białe groszki ![]() Idealnie nadaje się do tunik, bluzeczek, na talię. ![]() ![]()
![]() Edytowane przez crrrazyangel Czas edycji: 2009-08-03 o 23:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
25. Barwna, letnia sukienka w bdb stanie. Rozciągliwy materiał. Wejdzie w nią Pani o rozmiarze M, L a może i większym, dzięki rozciągliwości materiału. ![]() 26. Ciekawa i urocza sukienka z bardzo rozciągliwego materiału. Pasuje zarówno na M, L, może i większe rozmiary, dzięki elastyczności. ![]() ![]() 27. Piękny czarno-srebrny szal! Świetny dodatek do różnych strojów. ![]() ![]() 28. Czarna (z szarymi nitkami) trójkątna chusta z frędzlami, z prześwitującego materiału, coś jakby koronka. ![]() 29. Uroczy i słodki wrzosowy golfik z kokardkami, które stanowią zakończenie wplecionych w golf niteczek. ![]() 30. Super bluzeczka Nike! Biała z różowymi , lekko poszerzanymi ku końcowi rękawkami ![]() ![]() 31. Elegancka, zwiewna, czarna spódniczka składająca się z dwóch warstw cienkiego materiału. Rozmiar 40-42, na gumce, więc dosyć elastyczna jeśli chodzi o rozmiary. Idealna na wiele okazji. Stan bdb.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
niestety bokserki już nie ma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
Przekupka: 9 pkt / 100% pozyt.
|
niestety, ale nic
![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=336008 Mój wątek wymiankowy ![]() ![]() "Nieprawdopodobne przywiązanie Do magii z żywą ziemską istotą Niewiarygodne, niesamowite doznanie Prawdopodobnie ukryte przesłanie." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
oddam Ci go z chęcia za coś z wish
![]()
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
32. Słodka biała bluza z uroczą aplikacją
![]() Stan -bdb, rozmiar z metki to L, ale będzie też na XL. 33. Świetna jeansowa kurteczka z fabrycznymi przetarciami ![]() Stan -bdb - brak ostatniego guziczka, na samym dole, ale z łatwością można go po prostu przyszyć. Poza tym kurteczka nie ma wad. ![]() 34. Seksowna czarna koszulka nocna. Wykonana z delikatnego materiału, na cieniutkich ramiączkach, z przodu na biuście można zawiązać kokardkę, koszulka jest "podwójna", wierzchnia warstwa materiału "rozchyla" się na boki. Materiał na biuście jest bardziej błyszczący, a`la satynka. Stan bdb, rozmiarowo M, L. 35. Słodka mała torebeczka, czarna w brokatowe-srebrne kropeczki. ![]() ![]() 36. Bladoróżowa, słodka bluza z kapturem ozdobiona uroczym kwiatuszkiem z lewej strony. ![]() ![]() ![]() 37.Młodzieżowa, sportowa, modna biała bluza z kapturem i niebieskimi napisami. ![]()
![]() Edytowane przez crrrazyangel Czas edycji: 2009-08-14 o 21:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Cos u mnie?
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
a masz może coś jeszcze z poza wątku?
---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- to poczekam na dokladke
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
chyba ze bys cos jeszcze zaproponowala, bo w watku pozatym nic nie widze, niewiem w sumie co masz po za tym i co bys mogla dodac
![]()
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
38. Śliczna czarna nieco dłuższa bluzeczka z dekoltem w serek.
Na dole po bokach marszczenia. ![]() 39. Piękna, przewiewna, wygodna i zarazem elegancka biała spódniczka ozdobiona cyrkoniami! Spódniczka jest poszerzana ku dołowi, ma śliczną delikatną falbaneczkę na dole. Jest na gumie, powinna pasować na Panie noszące M i L. ![]() 40. Świetna czarna bluza-kangurek z napisami i kapturkiem. ![]() Modna i wygodna. Stan -bdb. Rozmiar jest uniwersalny, ale oscyluje w granicach S-M. 41. Piękna brązowa bluzeczka efektownie ozdobiona. Elastyczna, podkreśla kobiece kształty, idealnie dopasowując się do figury. Dosyć widoczny dekolt. Rozmiarek M. Stan db ze względu na zmechacenia w niektórych miejscach. 42. Piękna, urocza i romantyczna biało-dżinsowa bluzeczka. ![]() "Pomięty materiał", ozdobne rękawki zakończone malutką koroneczką, sznureczek przepleciony z przodu, wiązany na kokardkę. Rozmiarek uniwersalny, okolice M, dzięki regulacji sznureczkiem może być i L. Stan -bdb. 43. Super czarna bluzeczka z napisami. Rozmiarek uniwersalny, okolice M. Dosyć ciepła. Stan -bdb.
![]() Edytowane przez crrrazyangel Czas edycji: 2009-09-21 o 17:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() ![]() ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-08-04 o 16:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
BAN stały
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1249384565 cos za bluzę? słodka jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Czy znalazłabyś coś u mnie w zamian za małą torebeczkę? I proszę odpisz U MNIE, nawet jeśli nic Ci się nie spodoba. Mój wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=347553 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Dobrze
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Coś u mnie? ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1249384565 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1249384565 Bardzo mi zależy ![]()
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
44. Piękne kolczyki w kolorze bursztynu z paseczkami ![]() ![]() 45. Kolczyki czerwone kwiatuszki, mienią się brokatowo, w środku "cyrkonia". 46. Kolczyki czarno-białe gwiazdki. Hand made. 47. Kolczyki srebrno-przeźroczyste. Do wszystkiego pasują. ![]() 48. 3 różne fioletowe bransoletki. 49. Małe różowe "kryształki". (Na jednym z nich z tyłu troszkę zszedł srebrny lakier, ale nie stanowi to większego ubytku ![]() 50. Piękny "srebrny" pierścionek, błyszczący. 51. Kolejny "srebrny" pierścionek, tym razem inny wzór, błyszczący. 52. Kolia z czarnymi ozdobami. ![]() 53. Nowa ramka na zdjęcie, zafoliowana. ![]()
![]() Edytowane przez crrrazyangel Czas edycji: 2009-09-05 o 23:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Ta tuniczka jest taka ciemno-zielona
![]() Wymiary spodenek - szerokość na górze - 42cm szerokość na wysokości kroku ok. 50cm szerokość nogawki na wysokości kroku 27,5 28cm szerokość nogawki na dole 22cm długość 50cm Kończą się dosłownie przed samym kolanem ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:07.