![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Givenchy, Chanel, Kenzo, Dior i inne - zapraszam!NIEAKTUALNE Nowy wątek z dokladkami ![]() Zapraszam ![]() Ubytki widoczne na fotkach. W razie niejasnosci prosze pytac! Dokladka! - Bourjois Volume Glamour Ultra Black - tusz pogrubiajacy. Zakupiony wczoraj w sephorze, uzyty raz dzis, czyli nowka ![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=20641 - Chanel Mat Lumiere kompakt 30 aurore. Jest welur. Zuzycie mysle, ze okolo polowy, moze troche mniej. - Estee Lauder Platinum Illuminator, rozswietlacz, zuzycie ok. 5% (mam kartonik) - Borghese Cura Naturale Dual Effetto Powder Make Up SPF8 kolor IVORIO 01- puder w kamieniu, dostalam z wymiany nowy, uzylam 1 raz. Ubytek niewidoczny. Jest kartonik. - Dior 5 Color Eyeshadow 270 Myriad - zuzycie na zdjeciu. Dwa gorne cienie praktycznie bez ubytku, srodkowy mininalny, dolne ubytek ok. 15% - Guerlain Eclat Duo&Liner 380 L'Heure Fumee - ubytek cieni jakies 15%, linera kolo 10%. Mam kartonik. Za cos powalajacego. - Guerlain Ombre Eclat 4 Shades 461 Violette Du Soir - uzyte kilka razy. Mam kartonik.Tylko za cos super. ZAPACHY: - Diesel Fuel For Life edt, ok 12/30ml - Burberry Weekend edp 50ml w kartoniku, kilka testowych psikow - Kenzo Flower miniatura EDP 4ml + krzemowe mleczko do ciala 75ml + firmowa sakiewka NOWE - Givenchy Ange ou Demon - balsam perfumowany, zostalo ok. 30ml Moge zrobic odlewki z flakonow: - JPG Classique - Max Mara - Max Mara Silk Touch - Bronze Goddess - Gwen Stefani L.A.M.B. - Euphoria CK KOLORÓWKA: - Lancome Color Ideal Hydra Compact, podklad w kompakcie, swietnie nawilzajacy, kolor 036 - Dior 855, podwojne cienie, jeden test, z wymianki z Kamisio. - Lancome Color Focus Duo, 204 Body&Soul - Guerlain Ombre Eclat 4 Shades Fleur De Feu 400 -limitowanka, za cos b. super ![]() - Dior 1 Coleur, 065 Silver Dust, znikomy ubytek, jest welur i kartonik, z wymianki z Chloestic - Dior Diorshow Powder 003 Catwalk Pink, roz, zostala ok.1/3 - Pupa Polvere Di Luce, bialy iskrzacy i rozowy cien sypki - Demacol 212. przetestowany. waznosc do 2011r. - Smashbox blyszczyk, kolor Pout. Z wymiany z Nulka, ubytek minimalny. WŁOSY: - szampon L'oreal Professionnel Shine Curl 250ml NOWY - odzywka L'oreal Professionnel Shine Curl 250ml NOWA POSZUKIWANE: - rozne pieknosci MACa ![]() - Mugler Alien (wszystkei odmiany) - Guerlain L'instant - Guerlain L'instant Magic - Dior Addict klasyczny - Faberlic Chocolate Story - Aqua Allegoria Mandarine Basilic - Issey Miyake Summer 2009 (meskie) - Davidoff Adventure meskie - blyszczyk dior lip maximizer nowy lub tylko testowany - kosmetyki (stylizacja) do wlosow kreconych + nadajace objetosci (rene furterer, mop, toni&guy) - pat&rub - roznosci wymienione: - Dior Bronze Poudre De Soleil 010 Healthy Look, welur, pedzel, katronik - Fairlight - JPG Classique edp 30/100ml z wymiany z Kissek - rezerwacja dla Dagwoj - Estee Lauder Double Wear Pale Almond - ubytek minimalny, w kartoniku - Siek - Lancome kredka czarna z drobinkami (16cm) z wymianki z Chloe- Itaka - L'oreal True Match Minerals N6 Beige Eclat/Honey Glow, ubytek ok 1/5 pojemnosci. Peknieta zatyczka ale trzyma sie bez problemu. - Itaka - Chanel Coco Mademoiselle 35/50 edp, kartonik - Itaka - Chanel Chance Eau Fraiche, ok 25/50ml, mam kartonik z wymiany z Ragutka - Itaka - Chanel 77 Influences, czworki, zapewne po terminie, ale nie wplywa to na nie niekorzystnie - roux666 - Rimmel Lasting Finish 001 Transparent - za drobiazg - roux666 - Bourjois Effet Lumiere Les Roses, potrojne cienie, byc moze po terminie, znikomy ubytek - Baza kryolan fioletowa - roux666 - roux666 Edytowane przez m-habibi Czas edycji: 2009-09-25 o 14:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Givenchy, Chanel, Kenzo, Dior i inne - zapraszam!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Czekam na Ragnarok
|
Hej. Interesuje mnie to:
-Tusz GIVENCHY PHENOMEN'EYES, czarny. Uzylam kilka razy ale niestety jednak nie moj. Zakupiony w sephorze. Mam kartonik. - Dior Bronze Poudre De Soleil 010 Healthy Look, welur, pedzel, katronik |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Za Flower chciałabyś może 10 ml L'eau d'issey w ładnej buteleczce z atomizerem?
Lub zestaw firmowych próbek z atomizerem: euphoria blosson 2 ml, eau de Star Mugler 1,5 ml, beyond paradise Lauder 1,2 ml, Blush Jacobs 2 ml, Joop Femme 1,2 ml, Par amour toujours 1,5 ml, 24 faubourg 1,2 ml Baby Jeans Versace 1,5 ml, Historie d'eau amethyste 1,2 ml, pure poison 1 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Tusz GIVENCHY PHENOMEN'EYES, czarny. Uzylam kilka razy ale niestety jednak nie moj.
odzywka L'oreal Professionnel Shine Curl 250ml NOWA Smashbox blyszczyk, kolor Pout. cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za Dior bronze i Lancome compact? Poza skromnym wątkiem mam jeszcze- Loreal profesional absolu- szampon 750ml( została połowa)
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Guerlain Ombre Eclat 4 Shades Fleur De Feu 400 -limitowanka, za cos b. super ![]() Zapraszam do obu wątków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
hej
znajdziesz cos za tusz givenchy i szampon loreal? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=364630 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No coz, zatem miracle bedzie Ci zawalac szuflade ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
perfumove love
|
Bejb
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
witam , potrzebuje komapktu
![]() Lancome Color Ideal Hydra Compact, podklad w kompakcie, swietnie nawilzajacy, kolor 036 w watku mam malo kosmetykow, ale zagladnij") mam lakier opi oraz pianke do kreconych wlosow ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Chanel Chance
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
wiesz, georgia to taki bardziej rozświetlacz,niby w odcieniu pomaranczy,ale on jest taki chłodnawy,nie intensywny-jakby blady?
paletka zawiera dalla-zdecydowanie chłodny, rożswietlacz danndelon-chłodny,jasny róż,a bronzer hoola brązowy-tutaj jest to czysty odcien brązu-raczej ciepła tonacja-ale dla mnie cudny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.lancome.ca/_en/_ca/makeup...k_apricot.aspx http://www.lancome.co.uk/_en/_gb/mak...rique=F1_Eyes& http://www.snobka.pl/artykul/2474/l_...ection_lancome http://iamfashion.blogspot.com/2008/...come-luci.html Milej lektury ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A cos sklonna oddac za chanelka? ![]() ![]() Nad Toba mysle ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
...a co najbardziej chcesz zabrac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Najbardziej chce code, pigmencik i... zelik...?
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Abar kurczaki mam mieszane odczucia i musze obadac namacalnie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
O Tyyyyy
![]() ![]() Edytowane przez m-habibi Czas edycji: 2009-09-07 o 13:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=m-habibi;14117214]
Tompolu podoba mi sie kilka rzeczy z kosmetycznego ale nie za te cienie ![]() ![]() Ooo Ty niedobra ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ...code, pigmenciki+... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:47.