|
|||||||
| Notka |
|
| Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
nashi - moje prace
cześć dziewczyny. od jakiegoś czasu was podglądam i podziwiam wasze prace. w końcu odważyłam się "wyjść do ludzi" również z moimi. wiem, że nie wybijam się jeszcze wyszukanymi technikami, ale mam nadzieję, że małymi kroczkami uda mi się tworzyć lepsze prace.
narazie pokazuję swoje ostatnie "dzieła" i czekam ze zniecierpliwieniem na wasze komentarze dotyczące pomysłów i wykonania!!
Edytowane przez nash Czas edycji: 2009-09-28 o 18:10 |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: nashi - moje prace
Prace ciekawe ale szczerze nie wszystko dokładnie obejrzałam bo sie nie da na tej wielkości zdjęciach. Zmniejsz je. Będzie się lepiej oglądało.
Z tego co byłam w stanie zobaczyć. Podoba mi się ostatni naszyjnik oraz piątka (biało czarna) bransoletka. Fajnie byłoby gdybyś dała jej zdjęcie na nadgarstku - ciekawa może być
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się podoba naszyjnik czarno biały. Na niektórych zdjęciach nie widać szczegółów, bo w tym miejscu jest bardzo rozświetlone..
Wejście udane
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
dzięki dziewczyny
zdjęcia zmniejszyłam. mam nadzieję, że lepiej teraz się przegląda ![]() w ostatnim na pewno mam do poprawy zapięcie - zrobiłam teraz bardzo prowizoryczne - rurka dystansowa plus dwie łapaczki nie wyglądają zbyt efektywnie. o czarno biały naszyjnik się obawiałam - nie wiem czy nie jest zbyt "goły"...
|
|
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
Świetne prace!
A jeżeli mam mieć jakieś uwagi, to do naszyjnika 1 i 4. Kuleczka na dole "dyndajków" nie układa się po środku, tylko uciekła na bok. Nie jest to oczywiście nic szczególnego, ale mi się rzuciło w oczy . Taki mały drobiażdżek .
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Najbardziej podoba mi sie praca z 3 zdjęcia bransoleta z kulek
![]() Czy moglabys pokazać jak wyglada bransoleta bialoczarna (zdjęcie 5) na ręce, bo jakoś nie moge sobie za bardzo wyobrazic jak sie układa i prezentuje
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo fajne
naj, naj takie czarne koło z kuleczkami, choć i te etniczne zębiska wyglądają sympatycznie i kolorowo.
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Przyczajenie
|
Bardzo dziękuję wam za komentarze! Zdecydowanie lepiej i przyjemniej tworzy się prace wiedząc, że nie jestem jedyną osobą, której się podobają
![]() Cytat:
zdjęcie biało czarnej (5) na nadgarstku postaram się dodać jutro panowie współpracownicy skwitowali ją dziś mówiąc że 'temu zegarkowi chyba wskazówki się zgubiły', więc tym bardziej dziękuję wam za pozytywne komentarze, bo szczerze zaczęłam wątpić we wdzięk swojego dzieła )
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Rozeznanie
|
Bardzo podobają mi się kolory z 2 zdj a wzór z 4.
jest super.
|
|
|
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
zdecydowanie ten-> https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1254154229
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
Mnie się strasznie podoba ostatni naszyjnik-za drapieżna forme i kolory
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie najlepsza jest bransoletka i naszyjnik z dużym okręgiem onyksu.
|
|
#15 |
|
Rozeznanie
|
Witaj
W tych dodałabym jakieś talerzyki czy nakładki - wtedy są zamaskowane dziurki i też linka nie jest tak widoczna, koralik zyskuje wtedy oprawę ![]() w tym dałabym na końcu wisiorka mniejszy koralik, wtedy linka byłaby mniej widocza i mocniej ściągnęła tą linkę no ogólnie wszystko fajnie, a zwłaszcza że nie pokazałaś nam kolczyków, lubię naszyjniki ale bardziej robić niż nosić - szybko mi się nudzą ![]() pozdrawiam
|
|
|
#16 | ||
|
Przyczajenie
|
Bardzo wam dziewczyny dziękuję za ciepłe przyjęcie oraz miłe (i mam nadzieję szczere
) komentarze! muszę przyznać, że bardzo mnie podbudowałyście po porażkach w startowaniu do niektórych galerii. jestem w gorącej wodzie kąpana i chyba się z tym nieco pospieszyłam hanka2501, kasiasiar: niestety, aparat chwilowo odmówił posłuszeństwa i nie jestem w stanie na razie dodać zdjęcia biało-czarnej bransoletki na nadgarstku Cytat:
Cytat:
a jeśli chodzi o kolczyki to absolutnie nie jestem do nich przekonana nie lubię nosić kolczyków dlatego też nawet ich nie tworzę (a przynajmniej na obecną chwilę!) ![]() tymczasem dodaję kilka zdjęć prac, które jeszcze udało mi się sfotografować! Edytowane przez nash Czas edycji: 2009-09-30 o 20:28 |
||
|
|
|
|
#17 |
|
Wtajemniczenie
|
Zakochałam się w TYM cudeńku
|
|
#18 |
|
Rozeznanie
|
ładniutkie te Twoje dzieła
najbardziej przypadł mi do gustu duzy onyks
Tito moja biżuteria- wzloty i upadki ![]() takie moje blogowanie ![]() To nie żadna sztuka kochać człowieka w nieszczęściu. Dopiero w szarym codziennym życiu miłość wystawiona jest na prawdziwą próbę.— Margit Sandemo |
|
|
|
|
#19 |
|
Wtajemniczenie
|
najbardziej mi się podoba ten czarno-biały (lub jak kto woli biało-czarny) naszyjnik z pierwszego wrzutu
![]() taki mój klimat...
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:11.

narazie pokazuję swoje ostatnie "dzieła" i czekam ze zniecierpliwieniem na wasze komentarze dotyczące pomysłów i wykonania!! 

Wejście udane
jestem również

Miałam dokładnie takie same skojarzenie - zegarek
jest super.