|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
nashi - moje prace
cześć dziewczyny. od jakiegoś czasu was podglądam i podziwiam wasze prace. w końcu odważyłam się "wyjść do ludzi" również z moimi. wiem, że nie wybijam się jeszcze wyszukanymi technikami, ale mam nadzieję, że małymi kroczkami uda mi się tworzyć lepsze prace.
![]() ![]() Edytowane przez nash Czas edycji: 2009-09-28 o 17:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: nashi - moje prace
Prace ciekawe ale szczerze nie wszystko dokładnie obejrzałam bo sie nie da na tej wielkości zdjęciach. Zmniejsz je. Będzie się lepiej oglądało.
Z tego co byłam w stanie zobaczyć. Podoba mi się ostatni naszyjnik oraz piątka (biało czarna) bransoletka. Fajnie byłoby gdybyś dała jej zdjęcie na nadgarstku - ciekawa może być ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Mnie się podoba naszyjnik czarno biały. Na niektórych zdjęciach nie widać szczegółów, bo w tym miejscu jest bardzo rozświetlone..
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
dzięki dziewczyny
![]() ![]() w ostatnim na pewno mam do poprawy zapięcie - zrobiłam teraz bardzo prowizoryczne - rurka dystansowa plus dwie łapaczki nie wyglądają zbyt efektywnie. o czarno biały naszyjnik się obawiałam - nie wiem czy nie jest zbyt "goły"... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Świetne prace!
A jeżeli mam mieć jakieś uwagi, to do naszyjnika 1 i 4. Kuleczka na dole "dyndajków" nie układa się po środku, tylko uciekła na bok. Nie jest to oczywiście nic szczególnego, ale mi się rzuciło w oczy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Najbardziej podoba mi sie praca z 3 zdjęcia bransoleta z kulek
![]() Czy moglabys pokazać jak wyglada bransoleta bialoczarna (zdjęcie 5) na ręce, bo jakoś nie moge sobie za bardzo wyobrazic jak sie układa i prezentuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Bardzo fajne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Przyczajenie
|
Bardzo dziękuję wam za komentarze! Zdecydowanie lepiej i przyjemniej tworzy się prace wiedząc, że nie jestem jedyną osobą, której się podobają
![]() Cytat:
zdjęcie biało czarnej (5) na nadgarstku postaram się dodać jutro ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Bardzo podobają mi się kolory z 2 zdj a wzór z 4.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
zdecydowanie ten-> https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1254154229
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Mnie się strasznie podoba ostatni naszyjnik-za drapieżna forme i kolory
![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie najlepsza jest bransoletka i naszyjnik z dużym okręgiem onyksu.
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Witaj
W tych dodałabym jakieś talerzyki czy nakładki - wtedy są zamaskowane dziurki i też linka nie jest tak widoczna, koralik zyskuje wtedy oprawę ![]() w tym dałabym na końcu wisiorka mniejszy koralik, wtedy linka byłaby mniej widocza i mocniej ściągnęła tą linkę no ogólnie wszystko fajnie, a zwłaszcza że nie pokazałaś nam kolczyków, lubię naszyjniki ale bardziej robić niż nosić - szybko mi się nudzą ![]() pozdrawiam
![]() |
#16 | ||
Przyczajenie
|
Bardzo wam dziewczyny dziękuję za ciepłe przyjęcie oraz miłe (i mam nadzieję szczere
![]() ![]() hanka2501, kasiasiar: niestety, aparat chwilowo odmówił posłuszeństwa i nie jestem w stanie na razie dodać zdjęcia biało-czarnej bransoletki na nadgarstku ![]() Cytat:
Cytat:
a jeśli chodzi o kolczyki to absolutnie nie jestem do nich przekonana ![]() ![]() tymczasem dodaję kilka zdjęć prac, które jeszcze udało mi się sfotografować! Edytowane przez nash Czas edycji: 2009-09-30 o 19:28 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Zakochałam się w TYM cudeńku
![]()
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
ładniutkie te Twoje dzieła
![]() ![]()
Tito moja biżuteria- wzloty i upadki ![]() takie moje blogowanie ![]() To nie żadna sztuka kochać człowieka w nieszczęściu. Dopiero w szarym codziennym życiu miłość wystawiona jest na prawdziwą próbę.— Margit Sandemo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
najbardziej mi się podoba ten czarno-biały (lub jak kto woli biało-czarny) naszyjnik z pierwszego wrzutu
![]() taki mój klimat...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:56.