![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() moja wish, pomożesz?**** . Saszki,botki, . Okulary - muchy, . Firmowe spodnie, . Czarne długie dresy, . Ciekawe nietoperze, . Szerokie bransolety, . Wisiory w stylu h&m, . Zegarek z dużą tarczą, . Koszule w stylu japan, . Kardigany wszelkiej maści, . Baleriny najchętniej gładkie, . Leginsy chętnie z zapiętkami, . Krótkie spodenki bawełniane, . Kryjące rajstopy +/- 100 den, . Ciekawe zimowe czapki i szaliki, . Czarna lub jeansowa kamizelka, . Długie jednokolorowe bokserki, . Szorty tweedowe na jesień/zimę, . Rękawiczki ze skórki i bawełniane, . Chusty i apaszki w różnych kolorach, . Tuniki/sukienki dzianinowe,sweterkowe, . Duża szara, czarna, biała lub karmelowa torebka, . Podkład i puder raczej do jasnej karnacji matujący, . Czarny płaszczyk lub brązowa/karmelowa, granatowa eko skóra, **** Noszę rozmiar M-L zależnie od wymiarów, buty - typowe 39 gdzie wkładka ma 25cm i proszę nie proponujcie mi mniejszych rzeczy. Za te rzeczy gotowa jestem oddać złote góry jeśli coś mi się naprawdę spodoba, więc jeśli masz coś z tej listy - pisz a ja ewentualnie poszukam czegoś poza wątkiem. ![]() Edytowane przez alleyezonme Czas edycji: 2009-10-25 o 15:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dot.: moja wish, pomożesz?
zegarek;]
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
u mnie legginsy i spodnie lee
![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
ja mam nietoperze i czarna plastikową bransoletę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
. Szerokie bransolety,
. Kardigany wszelkiej maści, . Długie jednokolorowe bokserki, . Chusty i apaszki w różnych kolorach, To znajdziesz u mnie, zapraszam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
to nie to
![]() up,up! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
u mnie dużo spodni
![]()
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
hm gdybys znalazła jeszcze cos zezłota (typowego żółtego) bo zbieramdo przetopienia na bransoletkę wlasnego projektu to moglybysmy sie dogadac z ta eco...bo z taka mała wymianka to szkoda zachodu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
u mnie wisior H&M i okulary
![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
mam płaszczyk M/L
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:04.