|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Oddam litlle black dress avon i tusz eveline
mam do wymiany wódę perfumowana Avon Little black dress 30 ml (brakuje 3 psików czyli jakiś 0,5-1ml i nie mam kartonika) oraz tusz do rzęs Eveline Fiberlast wydłużający-podkręcający(tylko raz spróbowałam).oba kosmetyki maja długa ważność.
Chętnie przyjmę: owocowe słodkie wody toaletowe typu orfilame Sun, Escada, itp... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Dot.: Oddam litlle black dress avon i tusz eveline
hmmz twojego starego wątku podoba mi się jeszcze
krem przeciwko wypadaniu włosów Himalaya hair loss cream używany kilka razy zostało na pewno więcej niż połowę ważny do 2012 roku oddychający"lakier do paznokci Inglot nr 633 -brudny róż, wpadający w fiolet, użyty dwa razy nie widać zużycia, mam do niego kartonowe oryginalne pudełeczko Nail Expert -odzywka przyspieszająca wzrost paznokci z witaminami , użyta dwa razy nie widać zużycia a tusz jaki ma kolor?? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos za oba?
---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- divine jest czerwone ![]() ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- a masz jeszcze to zeby dorzucic perfumetka Sephora chocolatte toffe zostało połowę buteleczki czyli 5ml? divine jest czerwone, na zdjeciu widac, i ubytek tez widac widzialas prawda? ![]()
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
hmm to ja bym chciała
perfumy, odżywkę do paznokci, to do włosów i tusz za naturelle i sobie coś dobierzesz??, to jak PW? Edytowane przez sarhara17 Czas edycji: 2011-01-09 o 16:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
a powiedz mi jaka szczoteczke ma tusz? silikonowa?
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za obydwie rzeczy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
ogłoszenie już nieaktualne, wymieniłam się z koleżanką claudus00
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:51.