![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Moje kosmetyki
WItaj w moim najnowszym wątku.
+ Zainteresowanym wszystko dokładnie opiszę. W miarę możliwości dodam też więcej zdjęć. Ciebie także proszę o rzetelne informacje o wymienianej rzeczy. +Wszystkie rzeczy wysyłam czyste i w miarę możliwości doprowadzone do porządku i tego samego oczekiwałabym od Was. +Wysyłam zawsze conajmniej listem poleconym ekonomicznym. Do uzgodnienia pozostaje wysyłka paczką lub przesyłką priorytetową. Jeśli dostanę przesyłkę listem zwykłym to niestety nie wystawię pozytywnej Przekupki. + Wizażanki, które mają mniej niż 5 Przekupek, proszę ,by wysłały paczkę jako pierwsze. + Jeśli umówimy się na konkretny termin wysyłki i przesunie Ci się on o 2-3 dni to nie ma sprawy.Prosiłabym jednak o poinformowanie mnie o tym. Jeśli jednak spóźniasz się z wysyłką ponad tydzień bez żadnej informacji - uważam,że to już przesada. +Nie wycofuję się z wymian po wymianie adresów. Tego samego oczekuję od drugiej strony. + Odpisuję w Twoim wątku i proszę, byś Ty odpisywała w moim. ![]() ZAPACHY: 1. Elizabeth Arden Green Tea Scent Spray zostało ok 25 z 30 ml, w oryginalnym kartoniku PIELĘGNACJA: 1. L'Oreal Solar expertise Fluid matujący UVA+++ UVB SPF 50+ Używany przez tydzień na twarz codziennie,więc myślę,że ok. 40 z 50 ml. 2. krem Perfecta cera mieszana Mikro perły matujące. Krem dotleniający z Energią Q10. Użyty parenaście razy, więc została zdecydowana większość z 50 ml (conajmniej 3/4). Bardzo ładnie pachnie!!! https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ergia-q10.html 3. Avon Planet Spa Śródziemnomorska nawilżająca maseczka do twarzy z oliwką. Trudno ocenić zużycie, bo nawet pod światło tubka nie prześwituje,ale myślę,że zostało przynajmniej 1/3 z 75 ml, a może więcej. 4. Vitella Krem dla skóy podrażnionej 3% ichtiol, 10% tlenek cynku została zdecydowana mniejszość z 30 g, ale do punktowego stosowania wystarczy jeszcze na conajmniej kilkanaście razy. Dodam do czegoś. 5. Clinique All about eyes, prawie cały, kupio. Wymienię tylko za podkład wysokopółkowy lub inny wysokopółkowy krem w okolice oczu.No ewentualnie za coś co mnie powali na kolana. 6. Maść tranowa 20 g - ubytek ok. 5 g. W przypadku odleżyn, odmrożeń, trudno gojących się ran , jako środek przyspieszający ziarninowanie, zmniejszający łuszczenie naskórka. 7. Tormentiol maść - tubka 20 g ma niewielkie pęknięcie i ubytek ok. 5 g. OPIS DZIAŁANIA Preparat o skojarzonym działaniu: ściągającym, bakteriostatycznym i przeciwzapalnym. Działa wysuszająco na skórę, przyspiesza ziarninowanie i gojenie się ran. WSKAZANIA Stosuje się w leczeniu trudno gojących się ran, zmian ropnych na skórze, owrzodzeń żylakowatych podudzi, zmian zapalnych skóry. 8. Mydło z Alep http://www.biolander.com/index.php?m...roducts_id=262 Mam tak olbrzymią kostkę,że chyba przez całe życie jej nie zużyję przy takiej wydajności tego mydełka, więc chętnie oddam pół kostki. 9. Eveline Slim Extreme 3D, Termoaktywne serum wyszczuplające ok. 1/2 z 250 ml WŁOSY: 1. Rossmann Blondspray * Rozjaśnia włosy pod wpływem słońca lub suszarki. ok. 3/4 z 200 ml 2.nowy nieużywany Avon Advance Techniques Power Styling, Super Straight Smoothing Balm (Wygładzający balsam do prostowania włosów) KOLORÓWKA : 1.odsypka brzoskwiniowego różu do policzków z avonu (nie jest aż tak pomarańczowy jak na zdjęciu) 2.Bell.Krem perłowy do makijażu oczu,ust,policzków,ciała. Delikatny. Aksamitny w dotyku. Nadaje lekki perłowy blask i delikatny kolor.Nietłusty. Kolor to taki miedziany brąz. Zużycie widać na zdjęciu. 3. Avon puder w kompakcie z różą, jasny kolor PORCELAIN. Zużycie niewielkie,natomiast opakowanie zniszczone tzn.: starte napisy i zesputy "zawias" wieczka. 4. Podkład Bourjois Le Nu Vous Va Si Bien 30 ml SPF 12 kolor 52 (jaśniutki) mam z wymiany, została przynajmniej połowa,ale myślę,że więcej. Trudno ocenić zużycie - ja użyłam kilka razy. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...n-podklad.html 5. pojedyńcze cienie Inglot : brązowy i pomarańczowy, oba z drobinkami opalizującymi, zużycie znikome 6. paletka fioletów Inglot, zużycie niewielkie 7. białosrebrny migoczący cień sypki z pędzelkiem, zostało 2/3. 8. podkład Maybelline Pure Liquid Mineral SPF 15, Light Beige 005, użyty kilka razy Zapewnia pełny, nieskazitelny makijaż. Pozwala skóze oddychać, dając zdrowo wyglądające wykończenie, które stapia się z odcieniem skóry. Nie zatyka porów. Bez talku. Bez olejków. Bezzapachowy. 9. Podkład L'OREAL infallible, kolor 200 golden sand, raz użyty. AKCESORIA: 1. nieużywany pędzel do różu Avon 2. grzebyk i szczoteczka do rzęs Avon. 3. Średniej wielkości czarna, aksamitna kosmetyczka na zameczek z błyszczącą aplikacją 4. Prostownica do włosów firmy CLATRONIC. Z nakładką karbującą. Stan bdb. Taka jak ta: http://www.clatronic.de/product_info...t61df8okg04mh3 ZAPRASZAM DO WYMIANY Edytowane przez gonialola Czas edycji: 2009-05-11 o 23:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Moje kosmetyki
miejsce na dokładkę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
2.Loreal Demaq expert Żel- krem musujący intensywny demakijaż ZOstało ok. 1/2 ze 150 ml *Oczyszcza jak żel, usuwa makijaż jak mleczko Aksamitna czystość Twarz, usta, oczy 3.błyszczyk powiększający usta Eveline 3D kolor wściekle różowy z drobinkami,ale na ustach transparentny,lekko mieniący się. Prawie cały ok.90%. zapraszam ![]()
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
dołożyłam prostownicę. ZAPRASZAM!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Goniu, znajdziesz coś u mnie? Mogę jeszcze dorzucić Nowe mleczko+tonik YR (rumiankowe).
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
goniu, daj mi czas do jutra - wstępnie rozmawialam z jedną wizażanką o demeterce, ale myślę, że nic nie wyjdzie z tamtej wymiany, więc wówczas bylabym chętna.
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
goniu, ja jestem za naszą wymianką - jak rozumiem Tobie też odpowiada, więc czekam na PW z adresem
![]()
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
znajdziesz cos za
2. nieużywany wysuwany pędzel do różu/pudru Rossman 4. Średniej wielkości czarna, aksamitna kosmetyczka na zameczek z błyszczącą aplikacją |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
nikt nic nie chce?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
cosik za kosmetyczkę?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
hej. tusz kupiłam jakieś 2 tygodnie temu. nadal jest mokry . co do żelu pod oczy,to on tylko łagodzi obrzęki i sińce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Hej czy znajdziesz cos u mnie za:
1. Emporio Armani Diamonds EDP ok. 1/2 z 30ml brak kartonika i lekko podniszczone na atomizerze od noszenia w torbie, ale ręczę za oryginalność - kupowane w Douglasie. .......... please ![]() ![]() 3.błyszczyk powiększający usta Eveline 3D kolor wściekle różowy z drobinkami,ale na ustach transparentny,lekko mieniący się. Prawie cały ok.90%.
![]() |
#17 |
BAN stały
|
Hej dioshowa juz nie ma ale reszta jest
ja bylam zainteresowana perfumami baza roswietlajaca i mleczkiem do demakijazu zastanawialam sie tez nad jakimis stanikami od ciebie spodnie biale sa ale rozwazam wymiane z innaa wizarzystka (ale jeszcze sie nie dogadalysmy) koronkowe body jest bluzeczka rowniez jest z torebek narazie mam dostepne 2 w paseczki bialo niebieskie z kokarda oraz biala snow white z koronka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za to :
Emporio Armani Diamonds EDP ok. 1/2 z 30ml ? odp w moim watku, prosze ![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
No a co bys chciala ode mnie za:
1. Emporio Armani Diamonds EDP ok. 1/2 z 30ml brak kartonika i lekko podniszczone na atomizerze od noszenia w torbie, ale ręczę za oryginalność - kupowane w Douglasie. 3.błyszczyk powiększający usta Eveline 3D kolor wściekle różowy z drobinkami,ale na ustach transparentny,lekko mieniący się. Prawie cały ok.90%.
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
cos u mnie :P?
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Nierozumiem,nie ma mnie ciagle na wizazu wiec nie moge caly czas Ci odpisywac.Spodobała Ci sie u mnie woda yr jezynowa i próbka olejku nuxe.
Oddasz mi za to armaniego?? pewnie nie wiec pytalam coi jeszcze Ci sie podoba...
![]() |
#25 |
BAN stały
|
Hej spodnie sa firmy sexy tyle moge narazie wyczytac nie wiem co to za firma szczerze mowiac ale chyba jakas angielska bo spodnie dostalam.(Jesli chcesz moge ci powiedziec dokladniej ale musialabym spojrzec na metke)
odzyke nie wymienie na baze Odzyka napewno jest ze splukiwaniem, nie kupuje odzywek bez spolukiwania bo za bardzo obciazaja wlosy zazwyczaj. EL moge ci odlac tak ok 1ml czy dozucilabys mi nieużywany pędzel do różu Avon |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
hej, cos za Clinique All about eyes??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
zapraszam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Witam,
interesowalby mnie krem All About Eyes. w zamian proponuje podklad: Clarins: podkład True Radiance Foundation - Light Reflecting Oil Free (Teint Eclat Lissant Autofocus), kolor nr 11 hazelnut, poj. 30 ml, zużycie bardzo niewielkie - jakieś 3-5 ml http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=6564 lub cos innego co Ci sie u mnie spodoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
cmok ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
hopelek
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:00.