![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam! Clarins, IsaDora, Aquolina, Matrix, Loreal, Inglot, MAC,Lancome, MaxFactor
NIEAKTUALNE
Witam w kolejnym wątku ![]() Miałam już zakończyć karierę na targowisku, ale jako, że wzięłam się za robienie biżuterii to przy okazji chętnie też będę pozbywać się kosmetyków ![]() Na początek Wish Lista: przede wszystkim Kerastase Ciment, Kerastase Oleo Relax i Oleo Curl , ale inne kosmetyki tej firmy też baaardzo mile widziane; -Farouk Keratin Mist, farouk seria do loków oraz wszelkie inne kosmetyki tej firmy; -kolczyki lody ze sklepu Clarie's; -nowa torba ze Stradivariusa w panterkę; -Cat Deluxe w każdych ilościach; -chętnie próbeczka/końcówka Baby Doll; -Aquolina- ze względów higienicznych tylko nowe lub prawie nowe rzeczy, najlepiej z serii Pink Sugar oraz balsamy/żele pod prysznic czekoladowe, biała czekolada i inne słodkości; -pryzmy Soft White lub inne jasne odcienie, nowe lub prawie nowe; -ciekawe tuniki XS-S , tylko nowe, z marszczeniami, koronkami, kokardkami, falbankami; -torebki typu worek , duże i też chętnie z kokardami; -mgiełka do włosów z Avonu; -seria Foot Works z Avonu; -bardzo chętnie różności do stópek, granatowy i błękitny lakier do paznokci ; -meteoryty; -produkty Under Twenty, Nivea Visage Young i Ziaja Nuno tylko NOWE, do cery mieszanej/tłustej , wszelkie pianki, toniki, żele itp. Absolutnie nie szukam: używanych rzeczy do twarzy oraz żadnych kosmetyków do tłustych włosów ani nic przeciwzmarszczkowego itp jako nastolatka potrzebuję produktów dla nastolatek, a nie starszych kobiet ![]() Zapraszam konsultantki Avonu, tam zawsze coś dla siebie znajdę więc jeśli mogłybyście coś dla mnie zamówić, ja zrobię dla Was biżuterię lub oddam kosmetyki ![]() A teraz ogólny spis wszystkiego: 1. Mini Love , taki zapaszek z Rossmana bodajże, słodki i całkiem fajny; 3. Olimpia 45/50ml ; 4. próbka NOWA Roxy, zapakowana oryginalnie; 5. Kompozycja zapachowa - truskawka, taki olejek chyba, zapach śliczny Do włosów: ZAKRĘĆ! 5. Matrix spray-żel do loków , zostało prawie 2/3 czy jakoś tak, nie oddam łatwo; 6. pianka do loków Got2b. (pęknięty dozownik); 7. Sunsilk krem do loków, zielony , ponad połowa; 8. spray Loreal Paris Studio Hot Curl , technologia termo-elastyczność, termo-ochrona, do stosowania z lokówką i suszarką , mały ubytek; WYGŁADŹ! 10. krem do prostowania Sunsilk ,,Efekt żelazka"; UTRWAL! 14. Garnier Fructis Style Hard Glue, ekstremalne utrwalenie 1/3-1/2 15. wosk do włosów Wella Shockwaves, świetnie przygładza odstające kosmyki i ogólnie niesforne włosy; 16. żel do włosów bezbarwny Natura, nieużywany; PIELĘGNUJ! 17. ew maseczka Joanny Sekret Pereł 10ml; 18.1.. nawilżające mleczko w sprayu Avon , bez spłukiwania do włosów suchych i zniszczonych; 18.2. krem koloryzujący włosy na różowo! Piękny, mocny róż, zmywalny po 1-2 myciach, raz użyty; 18.3. miniaturka NOWA szamponu Nivea odbudowującego do włosów suchych i zniszczonych; Pielęgnacja: BALSAMY: 17. masełko do ciała waniliowe Ziaja , kilka razy użyte, nie oddam łatwo; 18. masełko do ciała H&M pięknie pachnie; 19. Rose hand&body lotion , NOWY; (do zestawu- żel pod prysznic,2 musujące tablety do kąpieli); 20. brązująco- ujędrniający balsam do ciała Dr Irena Eris, również nawilża i wygładza; o ile dobrze rozszyfrowałam kod, był ważny do 12.07r; ŻELE POD PRYSZNIC: 23. żel pod prysznic Rose , Bath & Shower cream, połowa (do zestawu balsam i musująca tableta do kąpieli); 24. 2 musujące tablety do kąpieli Rose (do zestawu balsam i żel pod prysznic)NOWE oczywiście + peeling Aquolina Poziomkowy, NOWY, miniatura 50ml bodajże; oraz próbki Aquoliny; Kolorówka: ŚLEPKA: 24. Bell cień w musie, kilka razy pacnięty, minimalny ubytek, prawie niewidoczny, cień jest niesamowicie wydajny; 25. odsypki pigmentów Inglota; 26. odsypki pigmentów Mac: Sweet Blue i Pink Opal; 27. cienie Oriflame, nie wiem do kiedy ważne, urwana przykrywka, z lusterkiem; oddam jako gratis; 28. cień sypki nowy różowy; 29. cień sypki nowy biały; 30. fioletowy cień wet&dry Manhattan, pacnięty palcem, ważność 03. 08r ; 33. mascara Maybelline, tylko testowana więc praktycznie NOWA Volume Express Turbo Boost; 38. kredka szara, Miss Sporty, kolor 015, , użyta parę razy i zatemperowana; 40. kredka czarna bezfirmowa NOWA; USTECZKA: 40. kredka do ust, jasno różowa Avon, tylko testowana, więc właściwie NOWA; 41. balsam walentynkowy Avon, pięknie pachnie, tylko testowany, więc praktycznie NOWY; 42. szminka w płynie Maybelline, mocna czerwień, użyta 2 razy, czyli praktycznie NOWA; 43. Clarins szminka NOWA , tylko testowana kolor nr 708; 44. Clarins konturówka tylko testowana, z pędzelkiem, kolor jasno czerwony; TWARZYCZKA: 47. korektor Pierre Rene jaśniutki z aplikatorem, tylko testowany, więc praktycznie NOWY; 48. korektor IsaDora odcień 02, Medium, w sztyfcie, niewiele używany; 49. róż kilka razy użyty Manhattan, ciemny róż; 50. podkład Rimmel 01. Ivory w płynie, do cery tłustej i mieszanej , została gdzieś jeszcze z połowa, jasny; 51. puder brązujący Sephora, taka szachownica, delikatne zgrubienie na pudrze (taki trochę twardy kawałek) , jednak jest on od początku, niewiele używany; 52. podkład w musie Rimmel , Cool Matte Mousse; odcień 201, końcówka na wypróbowanie 2-3 razy, 53. puder sypki -Max Factor z małą domieszką Joko , do bardzo jasnej i jasnej karnacji idealny; siateczka dołączona do niego nie pasowała do niego i wypadała, więc oddaję już bez niej; 54. puder w płynie Under Twenty , trudno ocenić zużycie, ale jest na pewno ponad połowa; 55. puder Joko rozświetlający, tylko pacnięty palcem; + dwa pędzle- Loreal do różu lub pudru i malutki Lancome do różu; Biżuteria: BRANSOLETKI: -szklana czerwona, piękna; -szklana zielona, też piękna; --------------------------------------------------- -mnóstwo drewnianych koralików, do wyboru do koloru , większość NOWYCH 66. metalowy, posrebrzany naszyjnik z kolcami, ulubiony, ale może ktoś mnie czymś zainteresuje ----------------------------------------------------- KOLCZYKI:: 67. czarno białe kółka, plastykowe; 68. śliczne, miedziane okręgi z ciekawymi wzorami 69. wiszące, dość długie koloru miedzianego z niebieskimi kryształkami; 70. miedziane koła , szerokie dość, NOWE, łatwo nie oddam; + Cała biżuteria z mojego drugiego wątku, sama robię biżuterię z modeliny i muliny, wątek w podpisie, gorąco zapraszam!!! 71. metalowy pierścionek z metalowymi kuleczkami, nieużywany, przepiękny Pozostałe: 72. prostownica z kilkoma wymiennymi wkładami , Solac, malutko używana, w świetnym stanie; PASKI: 75. złoty pasek z cekinami NOWY; 76. pasek pomarańczowy , na zapięciu ciemno pomarańczowe kryształki NOWY; 77. pasek pleciony bordowo-brązowy, śliczny i w świetnym stanie; 78. srebrna zalotka z H&M; portfel 79. jeden w paski fioletowo-biało-błękitne; portfel w żyrafkę ; -2 ramki NICI- 84. żyrafka i 85. jakiś lampart albo coś takiego ; portfel z czachą; 3 różne frotki: czarna, czarna z czachą i żółto czerwono zielona; 86. czarna plastykowa opaska; 87. pokrowiec na płyty NOWY; 88. gra SIMS Deluxe Edition; 90. piżamka satynowa, NOWA, ecruie- XL; 91. kolejne nowe okulary ![]() tatuaże naklejane, brak jednego; -świeczka niebieska z motywem statku; -świeczka pomarańczowa, mała; -świecznik niebieski, szklany; Niestety nie wszystkie rzeczy są na zdjęciach (większość jednak jest) , na życzenie oczywiście zrobię danej rzeczy i wstawię ![]() Edytowane przez Basiulek Czas edycji: 2009-03-05 o 22:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
ZAKRĘĆ!
5. Matrix spray-żel do loków , zostało prawie 2/3 czy jakoś tak, nie oddam łatwo; 6. pianka do loków Got2b. (pęknięty dozownik); 7. Sunsilk krem do loków, zielony , ponad połowa; 8. spray Loreal Paris Studio Hot Curl , technologia termo-elastyczność, termo-ochrona, do stosowania z lokówką i suszarką , mały ubytek; WYGŁADŹ! 10. krem do prostowania Sunsilk ,,Efekt żelazka"; UTRWAL! 14. Garnier Fructis Style Hard Glue, ekstremalne utrwalenie 1/3-1/2 15. wosk do włosów Wella Shockwaves, świetnie przygładza odstające kosmyki i ogólnie niesforne włosy; 16. żel do włosów bezbarwny Natura, nieużywany; PIELĘGNUJ! 17. ew maseczka Joanny Sekret Pereł 10ml; 18.1.. nawilżające mleczko w sprayu Avon , bez spłukiwania do włosów suchych i zniszczonych; 18.2. krem koloryzujący włosy na różowo! Piękny, mocny róż, zmywalny po 1-2 myciach, raz użyty; 18.3. miniaturka NOWA szamponu Nivea odbudowującego do włosów suchych i zniszczonych; Pielęgnacja: BALSAMY: 17. masełko do ciała waniliowe Ziaja , kilka razy użyte, nie oddam łatwo; 18. masełko do ciała H&M pięknie pachnie; 19. Rose hand&body lotion , NOWY; (do zestawu- żel pod prysznic% balsam i musująca tableta do kąpieli); 24. 2 musujące tablety do kąpieli Rose (do zestawu balsam i żel pod prysznic)NOWE oczywiście + peeling Aquolina Poziomkowy, NOWY, miniatura 50ml bodajże; oraz próbki Aquoliny; Edytowane przez Basiulek Czas edycji: 2008-05-27 o 16:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapraszam! Clarins, IsaDora, Aquolina, Matrix, Loreal, Inglot, MAC,Lancome, Max
Zdjęcia 2
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapraszam! Clarins, IsaDora, Aquolina, Matrix, Loreal, Inglot, MAC,Lancome, Max
Zdjęcia 3
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Zdjęcia 4
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Zdjęcia 5
Edytowane przez Basiulek Czas edycji: 2008-05-27 o 14:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Zdjęcia 6
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Zdjęcia 7
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Oficjalnie Otwieram Wątek
![]() ![]() Edytowane przez Basiulek Czas edycji: 2008-05-27 o 14:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
19. Rose hand&body lotion , NOWY; (
23. żel pod prysznic Rose , Bath & Shower cream, połowa 24. 2 musujące tablety do kąpieli Rose + peeling Aquolina Poziomkowy, NOWY, miniatura 50ml bodajże; oraz próbki Aquoliny; cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Odpisane u Was
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Mają po 20ml
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
no trudno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
podoba mi się water shine elixir i pudrowy róż manhattan, co do cienia w musie bell - jaki to odcień? bo nie wiem, czy już takiego nie mam
![]() co Ci się u mnie podoba? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Odpisane u Ciebie
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
|
MOZE COS MNIE Z PERFUM ? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=256469
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
moze cos z perfum u mnie? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=256469
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
jolanda_vega - oki, jak chcesz, nie ma sprawy
![]() słonik - spodobał mi się spray Avonu i świeczka Oriflame, jednak wolę większe wymianki. Może masz coś z mojej listy lub jesteś konsultantką Avonu i mogłabyś coś zamówić? ![]() thabaka - niestety, ale nic nie znalazłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
O to też bardzo chętnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
może coś u mnie za: Sunsilk krem do loków i szachownicę Sephory?
odpowiedz w swoim wątku bo nie mogę wpisać linku do swojego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
ych niestety...myslalam o clarinsie...ale nie mam nic o rownej wartosci, skoro nic nie znalazlas. Dziekuje za odwiedziny
![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
. spray Loreal Paris Studio Hot Curl , technologia termo-elastyczność, termo-ochrona, do stosowania z lokówką i suszarką , mały ubytek;
55. puder Joko rozświetlający, tylko pacnięty palcem; 26. odsypki pigmentów Mac: Sweet Blue 78. srebrna zalotka z H&M; + peeling Aquolina Poziomkowy, NOWY, miniatura 50ml bodajże; oraz próbki Aquoliny; Coś u mnie??
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:58.