![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Coś dla cery, oczu, ust! różności
ZNÓW AKTUALNE - dokładka !!!
Oddam: To co na czerwono - już wymienione! ![]() Na zielono - rezerwacja Oddam – pielęgnacja włosów: - farba profesjonalna granatowa czerń 2.10 Richesse de Diacolor L'Oreal Professionnel, nowa, zaplombowana. - Palette Color Shampoo (żółta seria) do 24myć kolor 221 Średni brąz. Nowa, zaplombowana. Oddam zapachy: - Oddam kolorówkę – twarz: - Oddam kolorówkę – oczy i usta: - Oddam – pielęgnacja: - Oddam - Inne: Kosmetyczka Sephora- mała, czarna do torebki, jak nowa Chętnie przygarnę (na chwilę obecną): Z zapachów : Próbkę, odlewkę resztkę lub używany Quelques Fleures Houbigant – baaardzo chętnie ![]() Agent Provocateur – również baaardzo chętnie ![]() Champs Elysees - Guerlain L'Instant - Guerlain Le Parfum - Lalique Do ciała: - Do włosów: - farba Majirel nr 8.31 Herbaciany, lub 8.34 Cynamon Do twarzy: Podkład Oriflame Urban Shield – Porcelain Przepraszam, ale nie wymieniam się na ciuchy, biżuterię (chyba, że w "starym" stylu) oraz akcesoria. Edytowane przez CocoPoznan Czas edycji: 2010-02-03 o 14:12 Powód: Ponowienie wymianki - dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Coś dla cery, oczu, ust! różności
Ja po Pure Poison i pytanie ile zostało ?
![]() ![]()
![]() |
#6 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Witaj
![]() jestem z Poznania, gdyby Ci się cos spodobało możemy wymienić się osobiście ![]() Escape Calvin Klein 50ml- zostało 1/3; Kylie Minogue Sexy Darling – 15ml - zużyte 1/5 Maska L’Oreal Elseve Re-Nutrition włosy suche/przesuszone – raz użyta Serum na końcówki Avon Advance Techniques– zielone – raz użyte Spray nabłyszczający Avon Advance Techniques– zielony – raz użyty Mleczko po słońcu Kerastase Apres-Soleil z Ceramidami – ile zostało?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Witam, może w zamian za Pure Poison zainteresuje Cię Flower by Kenzo 15/30 ml, edp, kartonik?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
cos u mnie za:
Serum na końcówki Avon Advance Techniques– zielone – raz użyte Cień Inglot duży, okrągły, pojedynczy NF Double Sparcle 461 – chłodny brąz – zużycie minimalne Podkład Rimmel Recover 103 True Ivory – zużyte ¼ i ew podklad soraya? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
![]()
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
znajdziesz cos u mnie za
Serum na końcówki Avon Advance Techniques– zielone – raz użyte Spray nabłyszczający Avon Advance Techniques– zielony – raz użyty
![]() |
#15 | |
Rozeznanie
|
Balbi - nie ma linku do twojego wątku - dodaj go proszę albo napisz co masz
![]() ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Cytat:
Zainteresowało mnie "Objawienie" i "ABC dobrego wychowania". Co Ty na to?
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
hej
podoba mi się jeszcze u ciebie Nike Up or Down Woman 25 ml – ubytek 5ml szampon Syoss
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Escape Calvin Klein 50ml- zostało 1/3
Nike Up or Down Woman 25 ml – ubytek 5ml coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dior Pure Poison 30ml – zostało 1/2 Kylie Minogue Sexy Darling – 15ml - zużyte 1/5 Victoria Bekham Signature – 15ml – zużyte 1/5 Tusz Avon SuperShock – Fall Plum śliwkowy - dwa razy użyty, jak nowy Szampon Syoss Color Protect – raz użyty moze cos u mnie?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Lady of Harley-Davidson
|
Spray nabłyszczający Avon Advance Techniques– zielony – raz użyty
Mleczko po słońcu Kerastase Apres-Soleil z Ceramidami – zostało 1/2 co u mnie?
![]() |
#21 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
- podkład REVLON Age Defying kolor 01 Fresh Ivory została połowa - Muminki -Małe trolle i duża powódz Tove Jansson NOWA - Muminki w listopadzie NOWA ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Niestety, przykro mi Donka, ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
Pomadka L’Oreal Made for Me Naturals 232 Cashmere – prawie cała Pomadka L’Oreal Made for Me Naturals 242 Rose Gold – zużyte 1/4
![]() |
#23 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dior Miss Dior Cherie (odlewka 7ml)
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
aktualnie jest do zaoferowania jedynie 5ml
![]() |
#25 |
leśny stwór
|
może znajdziesz coś u mnie za:
Tusz Yves Rocher ExtremiCils pogrubiający czarny – dwa razy użyty Tusz Maybelline Define-a-Lash Volume, czarny- dwa razy użyty https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=374580 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Cytat:
- Lasting Finish Minerals Rimmel (sypki podkład), 100 Ivory, ok 70% z 6,5g. Czy jest bardzo jasny?
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
to co
pykniemy wymiane, wpierw posylajac sobie zdjecia flakonow? poprosze rowniez ciebie o wysylke jako pierwsza, dobrze? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jutro robię fotkę!
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie
ta Serum na końcówki Avon Advance Techniques– zielone – raz użyte ?? ![]() daj znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.