![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Super ciuszki XS,S,M- dużo nowych nieużywanych ubranek !!!!
wątek nieaktualny !
linki do stron z dokladkami: 1. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=385753&page=2 2. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=385753&page=4 2. czarne szpileczki z różową obwódką ! Stan BDB, kilka razy ubrane co widac na fleczkach, buciki są swietne ! rozm 39/40 ! wolałabym tylko na inne buciki ! 3. extra wysokie lakierkowe szpilki z metalowym obcasem ! stan bdb- obcasiki delikatnie porysowane, fleki praktycznie idealne, rozmiar na oko 38-39 ![]() swietnie służyły mi rok temu na sylwestra 4. Duza biała torba, świetna eko-skórka ! stan db, lekko przetarte rączki Vogue bag ! za coś fajnego 5. eleganckie bolerko satynowe rozm S stan idealny Edytowane przez zoola08 Czas edycji: 2010-02-07 o 10:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Super ciuszki XS,S,M- dużo nowych nieużywanych ubranek !!!!
SPODNIE !
1. CZERWONE RURKI- (zdjęcia nie oddają prawdziwosci koloru, jest on ładniejszy i bardziej nasycony taki czermono-wisniowy troszke). Rozmiar 26/34, zakupione w sklepie House, zagięcia na zdjęciach mi aparat naświetlił i wyszły jakby były brudne ![]() Stan praktycznie idealny ubrałam je 3 razy i 3 razy były prane w pralce Niestety są na mnie troszke za ciasne wymienie na inne rurki w idealnym stanie ! 3. ELEGANCKIE SPODNIE W KANT- kolor czarno-szary z połyskiem, ubrane raz góra dwa razy stan super idealny, rozmiar 38, są troche na mnie za luźne 4. eleganckie spodnie w kantke ! rozmiar 36, okazały sie za ciasne... rozwaliłam zamek :/ wystarczy zaniesc do krawcowej, wszycie zameczka to koszt max 10zł Edytowane przez zoola08 Czas edycji: 2010-01-11 o 22:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
SPODNIE
1. SPODNIE JEANSOWE FISHBONE- rozszerzane jeansy marki fishbone, kupione rok temu, raz zyte ! Stan idealny ! rozmiar 26/32 ten rozmiar pasuje nawet na 36-38 jesli jest mala rozmiarówka ![]() 2. Fabrycznie wygnieciona koszula rozm S stan idealny golfik nietoperz ! sweterkowy, bardzo cieplutki, elegancki, pięknie sie układa! jest nowy, nigdy nie noszony, bez metek rozmiar M wymiary: dł całkowita- 57cm szerokość u dołu-40cm szerokosc rekawów-25cm Edytowane przez zoola08 Czas edycji: 2010-01-11 o 22:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
BUTY !
1. Srebrne czółenka do szpica, rozmiar 39, używane kilkanascie razy, widać ślady użytkowania, małe ryski, jednak czybek nie jest zdarty a fleki wymieniłam u szewca na NOWE ! 2. Sandałki na niskim obcasie, kolor złoty z cyrkoniami na paseczku, slicznie wygladaja na nóżce, uzywane, jeden flek uszkodzony a drugiego brak. rozmiar 39 oddam łatwo ![]() 3. czułenka z odkryta piętką i paluszkami, na niskiej koturnie, sliczny liliowy kolor, raz ubrane, flek nosi ślady uzytkowania stan BDB+ rozmiar 40 4. eleganckie satynowe klapeczki z cyrkoniami na kokardkach i drewniana podeszwą. Nowe nigdy nie używane, zdjęcie fleków, są idealne ! rozmiar 39 Edytowane przez zoola08 Czas edycji: 2010-01-11 o 22:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
1. Bolerko jasno fioletowe, stan dobry żywane i troszke odfarbowane, brakuje guziczka. rozmiar S 2.tuniczka niebieska ! rozmiar S ma lekką plamke z przodu. 3.perfumy Avon nowe i płyn do prostowania włosów ok 15%zużycia 4.perfuma Oriflame ok 10%zużycia Edytowane przez zoola08 Czas edycji: 2010-01-20 o 12:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
1. Elegancka Tunika, Materiał slicznego turkusowego koloru 3 razy noszona 2 razy prana rozmiar s ale pasuje nawet na duze M 2. Letnia marynareczka na jeden duzy guziczek, z krótkim rekawkiem! Ma delikatne przebarwienie z przodu ale prawie tego nie widać ![]() 3. Tuniczka vogue stan dobry rozmiar S 4. elegancka koszula Xs z marszczeniami na rekawkach, stan idealny ! Edytowane przez zoola08 Czas edycji: 2010-01-11 o 22:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
1. Grzybek ! Płaszczyk na wiosne ! Rozmiar M stan idealny ! wymiary: dł całkowita- 65cm dł rękawa-58cm dł od ramienia do ramienia-38,5 od pachy do pachy-42cm 3. Nowiutki brązowy pasek ! z metką ! 4. Zdj zegarka z cyrkoniami z wątku kosmetycznego ! Edytowane przez zoola08 Czas edycji: 2010-01-20 o 12:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
1. nowy mis z metką 2. i 3. nowe buciki na maluszka 3-6 m 4. Ażurowa czapeczka dla dziewczynki 0-4 m jest kremowa z połyskującą nitką. Nowa! 5.kombinezon na maluszka-6-9 m Edytowane przez zoola08 Czas edycji: 2010-01-20 o 10:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Bielizna !
1 Stanik podnoszący piersi, erotyczna bielizna, pod biustem skórzany, w obwodzie koronkowy, śliczny i sexowny ! Raz użyty (i szybko sciągnięty ![]() kiecki na wesele, stódniówke itp.... wymiary i foto na życzenie 1.zółta, obcisła za cos mega 2. czerwona (nie bede wybredna) 3. czarna(nie bede wybredna) 4.kremowa, troche o nią pomarudze... 5. ecri... ma całe plecy odkryte, może robić jako tunika (za cos fajnego) 6. fioletowa długa. 7. szal fioletowy. 8.ozdobne kwiaty do sukienek, mozna je wpiąć we wlosy lub jako ozdobe do sukni oba maja agrawki a ten różowy ma tez gumke Edytowane przez zoola08 Czas edycji: 2010-01-20 o 10:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
1. Extra dopasowane czarne rurki ! rozm ok 36 wymiary na zyczenie, stan suuper ! za inne spodnie (rurki) najchetniej jeansowe ! 2. zdjęcia czerwonych rurek z drugiego postu! są to niskie biodrówki, wymiary poniżej wymiary spodni: czerwone: biodra-44cm udo-23,5 dł calkowita-102cm szer nogawki-16,5 cm czarne: biodra-45cm udo-24cm dł całkowita-102cm szer nogawki- 18,5cm 3. Tunika-nietoperz. Materiał coś jak satyna, delikatny i elegancki! rozmiar M stan celujący- ! wymiary: dł całkowita-65cm szer u dołu-41cm cyce-46cm 4. Panterkowy golfik, obcisły rozm S-M stan bdb wumiary: dł całkowita 59cm rozciąga sie w biuscie do 48cm Edytowane przez zoola08 Czas edycji: 2010-01-20 o 12:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
platformy ! Stan super, ubrane raz na sylwestra, fleki praktycznie idealne, delikatnie zadrapałam je tylko w okolicach piety i na obcasie, jednak mozna oddac do szewca i za 8 zł to poprawi rozmiar 39 dł wkładki ok 25 cm krótkie saszki! stan bdb, uzywane ok miesiąca. maja lekko zdarte fleki i małe zadrapanie na czubeczku jednego buta (dla chetnych dokładne fotki) rozmiar 38 dł wkładaki 24,5 cm buciki sa troszke ubrudzone (przepraszam za to ![]() Edytowane przez zoola08 Czas edycji: 2010-01-20 o 13:00 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Może znajdziesz coś za czarną torebkę?
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Coś za rurki albo satynowe buciki?
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
podobają mi się u Ciebie szare rurki i pierścionek z cyrkoniami
![]() znajdziesz coś u mnie ? jeśli nie to mam poza wątkiem czarne rurki fishbone, rozmiar z metki XS, ale to takie XS/S ![]() Daj znac.
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
cos za czarna torbe?
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Coś za : "biała tnika na szelkach, dłga za tyłek,uzywana stan bdb, rozmiar M" ?? Jutro dołożę jeszcze ciuszki
![]() Edytowane przez Lemonka_x3 Czas edycji: 2009-12-02 o 18:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za:
zerwony cieniutki, letni żakiecik, jest krótki, dopasowany, pieknie sie układa ! Nowy nigdy nie uzywany (nieudany prezent mężą) rozmiar metki M ale bardziej bym powiedziała że to S ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1259768714 cos za białe buciki z odkrytą pietą?mam żakiet s z Twojej wish
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za czarne spodnie rozmiar 38 i dopasowany golfik??
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za dwie torebki szyte przez krawcową? odp u mnie
![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
hej, znajdziesz cos u mnie za biala tuniczke na ramiaczka?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
coś za szare spodnie na kant r. 38, fioletowy szeroki pasek i pierścionek z cyrkoniami?
NOWY WĄTEK https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post15283777 STARY WĄTEK https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=372927 KOSMETYKI https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=351277 BIŻUTERIA https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=351262 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Zapraszam do wymianki !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
coś za szarą torbę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
coś za 3. kolczyki perłowe raz nieuzywane !???
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Zapraszam !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
cos z apierscionek? ten srebrny
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:09.