|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
**** NOWY POUKŁADANY wątek! XS-M BERSHKA, ZARA, H&M, PULL&BEAR, CUBUS! Bizuteria nowa NIEAKTUALNE!! Wątek zgłosiłam do zamknięcia! Część rzeczy jeszcze jest więc pisać tylko na PW jeśli nie chcie czekać aż wrócę!! Witam Pare informacji... - Podaję na razie ogólny opis, jeśli ktoś będzie zainteresowany, podaje dokładne wymiary - Wysyłam listem poleconym - Wszystkie moje rzeczy są w stanie bardzo dobrym. A jeśli nie napewno będzie o tym napisane w którtkim wstępnym opisie - Tylko za interesujące rzeczy. - Nie wymieniam ciuchów za kosmetyki (chyba, że za perfumy ;p) - Zawszę mogę dorbić więcej zdjęć jeśli czegoś u mnie nie znajdziesz ![]() Nie piszcie do mnie jeśli macie ciuchy z targu z przed 10 lat bo tylko marnujecie mój czas...************************* ***************** Wish lista: - Torby w rozmirach XXL - Buty: kozaki, baleriny platformy - rozm 35/36 - Proste tuniki, nietoperze, najlepiej z falbanami - Lateksowe leginsy - T-Shirty z nadrukiami - Longi zwykłe białe z guziczkami u góry - torebki pikowane (szanelki) na łańcuszku - Dior Crystal Noir ************************* ********************* UWAGA!! W TYM POŚCIE NAJLEPSZE CIUSZKI - TYLKO ZA COŚ EKSTRA!! w następnych już nie będę tak rygorystycznie patrzeć :P 1. Marmurek, kurteczka bolerko. Kolor pudrowy róż (jaśniejszy niż na zdjęciu) Rozm: S 4. Marynarka. GRANATOWA, w bardzo modnym stylu męskim. Lepiej wygląda na żywo- aprat prześwietlił :/ Bawełniana, leży idealnie! Ma poduchy na ramionach, bardzo modne teraz! Ale można je wyciągnąć ![]() Rozm: S/M 5. Wężowy pasek BERSHKA. Cały jest w skórce wężowej w kolorach beżowych, khaki i czarnym. Klamra jest nietypowa bo główka i ogon (złote). Na zdjęciu pokazane jak się zapina. Rozm: Najlepiej nosić w tali (roz: S/M), ale jeśli jest ktoś bardzo chudy ( XXS/ XS ) to może nosić go w pasie. 6. Zamszowy pasek ZARA, kolor jasny beż, klamra lekko przekrzywiona, ciemne złoto. Rozm: XS/S/M 7. Mam na wymianę wyselekcjonowane zdjęcia modowe z popularnych magazynów ( Elle, Vogue, Fashion, Glamour, Cosmopolitan, Viva, Twój styl). Te które sa na zdjęciu oczywiście nie są na wymianę. I oczywiście są to zdjęcia np. do przyklejenia na ścianę. Ok. 200 zdjęć. 8. Marmurkowa spódnica, ołówkowa, może być też ogrodniczką. ZA COŚ NAPRAWDE ZAJE* :P Rozm. XS/S 9. Marynarka, w kolorze brązowym (na żywo wygląda o niebo lepiej, aparat prześwietlił :/) podszewke ma w jasnym kolorze brązu, ładnie się błyszczy, świetnie wygląda gdy powinie się rękawy. Ma modne teraz poduchy na ramionach, ale można je wyciągnąć Bardzo długa!Rozm: S/M 10. Rudy KUFEREK. Z prawdziwej skóry, usztywniany, do ręki, zmieści a4 Po mojej babci, nie jest w idelanym stanie, ale nie jest też zniszczony.
Edytowane przez zaralu Czas edycji: 2009-10-19 o 22:49 |
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: **** NOWY POUKŁADANY wątek! XS-M BERSHKA, ZARA, H&M, PULL&BEAR, CUBUS! Bizuteri
1. Nowa spódniczka mini, w kolorze bardzo jasnego jeansu, w białe kropki z farby
do połowy uda, firmy BERSHKARozm: XS/S 2. Różowa koszula, C&A, z bufkami przy ramionach i mankietach(widać to przy opuszczonej ręce), ładne zakładki i stójka. Pudrowy róż. Rozm: S 3. Body firmy BERSHKA, w ciemno granatowe paski, idealne do spodni i marynarki ![]() Rozm: XS/S/M 4. Szara bluza NEW YORKER AMISU. Zwykła, prosta, ma kieszenie i ściągacz w kapturze, zapinana na srebrny zamek, ściągacz na dole. Rozm: XS/S 5. Szary kombinezon firmy BERSHKA. Ma ściągacz nad biodrami, kangurka. w bardzo dobrym stanie ![]() Rozm: XS/S/M 6. Bluzka w panterę i zeberkę firmy BERSHKA. Bardzo luźna i długa (za pupę). Rozm. XS/S/M/L 8. Koszula SPACE COOKIES firmy PULL&BEAR. Koszulka została założona parę razy, ale stwierdziłam, że nie pasuje mi do niczego. Nie oddam tak łatwo... Rozm: XS/S 9. Pumpy, alladynki, firmy ZARA. Są nowe, założone tylko raz, prałam je ale zauważyłam jakąś plamkę, powinna zejść za coś fajnego.Są czarne, mają ściągacze przy kostkach. Rozm: XS/S/M 10. Różowy top BERSHKA. Ma mały ściągacz u góry, nie spada, trzyma się na miejscu. Na dole duży ozdobny. Może być wiązany lub można wyciągnąć sznurki. Nadruk w kolorach: biały, malinowo-fioletowy (srebrzysty) Rozm: XS/S Edytowane przez zaralu Czas edycji: 2009-10-13 o 01:17 |
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: **** NOWY POUKŁADANY wątek! XS-M BERSHKA, ZARA, H&M, PULL&BEAR, CUBUS! Bizuteri
1. Bardzo modna w tym sezonie sukienka w stylu marynarskim. Biała w gratowe paski, bardzo luźna i zwiewna. Ma kieszenie.
Rozm: XS/S/M 3. Ołówkowa spódnica. Koloru różowo-fuksjowego. Ma ozodbne duziczki z tyłu od góry do dołu. Rozm: XS/S 4. Bardzo szerokie rybaczki, lejące się (szoroto-spódnica:P). Koloru kobaltowego, lekki i zwiewny materiał, wysoki stan. Rozm: S 5. Zielona lekko połyskująca bluzeczka. Ma stójkę, Bufki u góry na rękawach, ale również tworzą się one na dole przy mankietach (widać to przy rękach spuszczonych w dół), lekko rozszerza się ku dole. Rozm: XS/S 6. Kamizelka w kolorze bordowym. Z przodu jest zamszowa, podszewka i tył taki sam Jest świetna! Ale mi do niczego nie pasuje ![]() Rozm: S/M/L 7. GETRY - różowe (długie, do kostki, H&M, kryjące), -srebrne (3/4, przeszyte srebrną nitkę, lekko transparentne), RAJSTOPY - czarne, z wyciętymi (fabrycznie) oczkami, NOWE Rozm: XS/S/M 8. Koszulka z żabotem, metka wycięta, bo gryzła ale to była bluzka z ZARY. Kobaltowa, ze stójką. Rozm: L 9. Przypinki (oddam cały zestaw): 1. Szara materiałowa, na niej są serduszka żółte i zielone, duża, BERSHKA 2. Niebieska, połyskująca, mała 3. Czarna, duża, 2 renifery i serce i jakiś napis - FLO 4. Mała ZIELONA! przypinka BERSHKA 5. Niebieska, połyskująca, mała, SUGAR 6. Mała, połyskująca, ciemnoziolona 7. Mała, biała, 2 renifery - FLO 8. Mała, połyskująca, moro 9. Duża, połyskująca, mocno różowa, kobieta z łukiem - FLO 10. Mała, połyskująca, kolor khaki 11. Mała, połyskująca, czarna- tribal princess 10. Drugie zdj: 1. Pierścień, złoty, duży, bordowy kamień - H&M 2. Kolczyki serduszka, czarne, wypukłe - H&M 3. Srebrne słuchawki, duże, specjalna kolekcja H&M w Anglii, u nas jej nie było, TYLKO ZA COŚ EKSTRA!! 4. Serduszko, duże, czerwone, transparentne, celowo popękane w środku, C&A 5. Duże CZARNE, nietransparentne serucho, C&A Edytowane przez zaralu Czas edycji: 2009-10-13 o 16:02 |
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
1. Nowy szary szalik firmy H&M! Bardzo długi
![]() 2. Białe pumpy, z bardzo niskim kroczem, mają gdzieniegdzie wszytą koronkę Ma kieszenieRozm: S/M/L 3. Bardzo modne w tym sezonie szoty z wysokim stanem. Zwężane u góry przez ściągacz i zrobione małą falbanką z tego samego materiału u góry. Ma kieszenie, ozdobne guziki i mankiety rozszerzają się ku dole. Rozm: XS/S/M 4. Sweterek TERRANOVA. Lekki, z małym wzorkiem jakby kwiatuszków, bufki i guziczki na rękawach, długi, biały. Rozm: XS/S/M 6. Koszulka firmy H&M Young. Biała z czarnym napisem, który jest złożony z czarnych małych gwiazdek. Z przodu ma małą dziurkę, ale łatwo można ją zaszyć tak, że nie będzie tego widać ![]() Rozm: XS/S 7. Czerwona chusta H&M. Satynowa, ze złotymi elementami, bardzo duża. 8. Fioletowa chusta NEW YORKER AMISU. Duża. Edytowane przez zaralu Czas edycji: 2009-10-13 o 16:09 |
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
BIŻUTERIA!! Tylko za coś naprawdę fajnego, bo nie muszę wymieniać, chcę parę z nich sprzedać! ![]() 1. NOWY(z metką), Srebrny, bardzo długi łańcuszek. Na końcu kryształki, serduszko i srebrny krzyżyk. A'la charmsy firmy H&M.2. Złoty naszyjnik z czarną przywieszką, zapinany przy niej. Firmy H&M, używany ale w b. dobrym stanie ![]() 3. NOWY (z metką), kryształowy naszyjnik, ciemne srebro, kryształ w kolorach brązowo-beżowy 4. NOWY złoty naszyjnik, na cienkim litym łańcuszku, bardzo delikatny, długi, firmy H&M 5. NOWA(z metką) złota bransoleta, z białymi kwiecistymi elementami, firmy H&M 6. Kolczyki w kolorze różowo- fuksjowym, w środku serduszka, cienkie, rozmiaru średniego, firmy bijou brigitte 7. Kolorowe branzoletki, plastikowe, kolory: Czarny, granatowy, fioletowy, różowy, żółty. Używane ale w b. dobrym stanie. Firmy NEW YORKER rezerwacja-> 9. NOWY pierścień. Biały, u góry ciemne srebro i białe elementy, firmy H&M (rozmiar S/M) Edytowane przez zaralu Czas edycji: 2009-10-13 o 16:03 |
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
NIE MA
Śliczne majteczki z falbanką. Kolor niebieski. Są nowe, z wymiany, ja ich nie nosiłam i poprzednia właścicielka też zarzekała się, że ich nie nosiła. Jest jeszcze zawieszka na metkę, ale papierowych nie ma. Dla pewności wyprałam w delikatnym proszku i płynie. Falbanki są cieniutkie, całe majtki to właściwie bokserki, które są ładnie wycięte na pupie i idealnie eksponuje pośladki, zarówno duże jak i małe ![]() Rozmiar: M zdjęcie pierwsze to przód, drugie to tył(są to zdjęcia robione przeze mnie), a reszta to zdjęcia z INTERNETU! Edytowane przez zaralu Czas edycji: 2009-10-13 o 16:04 |
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
. NOWY (z metką), kryształowy naszyjnik, ciemne srebro, kryształ w kolorach brązowo-beżowy
coś u mnie?
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
coś u mnie za kombinezon BERSHKA ?
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
Coś u mnie za 1. NOWY(z metką), Srebrny, bardzo długi łańcuszek. Na końcu kryształki, serduszko i srebrny krzyżyk. A'la charmsy
firmy H&M. ??Oddam duzo ;]
Wymiana: ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post39351270 Wish: ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post39240293 Proszę, odpisuj u mnie Czy to tak trudno odpisać że nic ci się u mnie nie podoba?
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
cos za 6. Koszulka firmy H&M Young. Biała z czarnym napisem, który jest złożony z czarnych małych gwiazdek. Z przodu ma małą dziurkę, ale łatwo można ją zaszyć tak, że nie będzie tego widać
![]() Rozm: XS/S
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
niestety nic więcej nie wpadło mi w oko a sukienki za sam kombinezon nie oddam
no trudno...
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 92 pkt / 99% pozyt.
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
cos z akolczyki serca?
|
#18 |
|
Rozeznanie
|
coś u mnie za przypinki?
|
#20 |
|
Konto usunięte
|
cos za
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1254236340 szal i pumy czarne z zary? |
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#24 |
|
Rozeznanie
|
coś u mnie za te body w paski ??
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
inna wizazanka byla nim wczesniej zainteresowana, a na jej ciuszku bardziej mi zalezy
jesli jednak sie nie wymienie to dam znac
|
|
|
|
#27 |
|
BAN stały
|
cos za
Długi cardigan, DOROTHY PERKINS, kolor ciemna czerwień. Guziki tylko do połowy, cieniutki materiał, ładnie się układa, jest bardzo obcisły na dole. Ma kieszonki. ( w kwadracie prawdziwy kolor!) Rozm: S |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#28 |
|
Wtajemniczenie
|
piszę już ktorys raz ze sweter idzie na sprzedaz ...
|
|
|
|
#30 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- ? ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- ;p |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:18.

bo tylko marnujecie mój czas...