|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Dodaj do: Wykop, Digg, Google...
O co chodzi z tym dodawaniem do Wykopu, Google...?
Mamy posyłać w świat wizażowe wątki? w jakim celu? o co chodzi?
![]() |
#2 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: Dodaj do: Wykop, Digg, Google...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
No właśnie trochę to dziwne, bo za przenoszenie treści z jednego wątku do drugiego można dostać punkty karne (a przecież na Wizażu wszystko zostaje w rodzinie
![]() ![]() Ponieważ jest tutaj tylu użytkowników, że nie da sie zapanować nad wynoszeniem treści na zewnątrz, proponuję znieść ten punkt w regulaminie. To taka moja propozycja.
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Fresiak, ale nie chodzi zdaje sie w tym punkcie o reglementowanie tresci, tylko o uzywanie wypowiedzi z innych watkow do atakowania kogos - zdaje sie taki jest zamysl. Sam sie z tym nie zgadzam, bo czasem ktos perfidnie lga piszac w jednym watku cos przeciwnego niz w innym i nie mozna tego skonfrontowac, bo beda punkty
![]() Co nie zmienia faktu, ze reglementowania tresci, szczegolnie na publicznym, otwartym forum raczej nie ma ![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
No tak. Linka do innego wątku też nie mozna podać?
Ale można tego linka (czy jakikolwiek inny wątek) posłać na przykład na Wykop? to będzie w porządku? O to właśnie mi chodzi... (chociaż sama już nie wiem, chyba za dużo myślę ![]()
![]() |
#6 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Chodzi o zamysł. Szpiegostwo i wyciąganie wątków w celu dowalenia komuś w nerki jest u nas karalne.
Natomiast wątki z wizażu były i będą dodawanie do różnej maści linkowni internetowych. Pasek jedynie to ułatwia, to w 99% przypadków podawane są tam fajne, ciekawe lub zabawne wątki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję za rozwianie wątpliwości.
![]() |
![]() |
#8 | |
ForceIsStrongInThisOne...
|
Cytat:
Zgadzam sie z Wyrakiem, zdarzaja sie przypadki wierutnych klamstw, sama kiedys przypadkiem trafilam na taki i "wyszpiegowalam" jesli juz ma byc to slowo uzyte, ze ta osoba klamala jak z nut naciagajac dobre serce wizazanek. Jezeli ktos w jednym watku pisze, np. ze marzeniem jego jest podroz na Kube, a w nastepnym opisuje, ze na Kubie byl, to cos tu nie halo, (to tylko przyklad). Nalezy brac odpowiedzialnosc za swoje slowa, a Wizaz uczy wrecz czegos odwrotnego, mozna w kazdym kolejny watku "sadzic" klamstwa za klamstwem i nikomu nie wolno tych klamstw przytoczyc aby usadzic trolla.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja jakis czas temu trafilem na watek panny, ktora byla w wolnym zwiazku, zadawala sie z innymi facetami, a pozniej zaklada watek, ze ja chlopak zdradzil ![]() ![]() Ogolnie punkt 17 i punkt o niezwracaniu uwagi na bledy pomaga wg mnie tylko trollom i dzieciom neo.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
ForceIsStrongInThisOne...
|
Cytat:
Tiaaa.... GlobeTrollka.... czasem ludzie nie zdają sobie sprawy, że kłamcy muszą mieć bardzo dobrą pamięć.... ![]() Nie zwracanie uwagi na błędy też mi się nie podoba ![]() Z tą "akceptacją wszystkiego" tośmy się w tym świecie trochę zagalopowali i zamiast "korygować" to karze się "korygujących".
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:59.