|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Hesskowe ciuszki
Nieaktualne
Edytowane przez Hess Czas edycji: 2010-01-29 o 13:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Hesskowe ciuszki
Dokładka
1. Perłowa torebeczka z paskiem Nowa, długo przeleżała w szafie. Kolor perłowy (nie wyszedł mi na zdjęciu). Wymiary: szerokość (na samej górze) 18 cm; wysokość 17 cm; dł. paska 69 cm. 2. Limonkowo - fuksjowa tunika fruwajka Bardzo fajna, z gumką u dołu, dzięki czemu można ją fantazyjnie sobie ukladać, podwijać itp. Wymiary: długość 82 cm; szerokość 98 cm (rozciąga się jeszcze) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
cos za
1. Perłowa torebeczka z paskiem Nowa, długo przeleżała w szafie. Kolor perłowy (nie wyszedł mi na zdjęciu). Wymiary: szerokość (na samej górze) 18 cm; wysokość 17 cm; dł. paska 69 cm. 2. Limonkowo - fuksjowa tunika fruwajka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
coś za
1. Perłowa torebeczka z paskiem Nowa, długo przeleżała w szafie. Kolor perłowy (nie wyszedł mi na zdjęciu). Wymiary: szerokość (na samej górze) 18 cm; wysokość 17 cm; dł. paska 69 cm. Bardzo mi zależy! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Spodobało mi się pare rzeczy, ale jak możesz podaj mi ich dokładne wymiary:
---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Niestety nic nie znalazłam. Chyba, że masz coś poza wątkiem?? Np. ksiązki?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:52.