![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Firmówki w idealnym stanie - głównie XS/S (czasem M/L/XL)
Stan ubrań dokładnie opisuję, informuję o wszelkich wadach i oczekuję tego samego. Jako, że jestem niepaląca wolałabym, żeby ciuszki, które do mnie dotrą nie były przesiąknięte dymem papierosowym. Rozmiar podaję na oko, nie z metek - lepiej zapytać o wymiary, jeśli nie podałam.
Poszukuję głównie longów, bokserek, zapinanych na guziki sweterków, ciekawych t-shirtów, tunik, legginsów, nowych pończoch samonośnych rozm. 1/2, spódniczek (o ile nie są dłuższe, niż w kolanko), torebek, kolczyków... Noszę S. Nie mam ciśnienia w związku z pozbywaniem się ubrań, dlatego wymienię się tylko, jeżeli coś naprawdę mi się spodoba. Odpowiadam w wątku pytającego, jeśli coś mnie zainteresuje - w innych przypadkach również staram się odpisywać. Zaznaczone na szaro - niedostępne. Zaznaczone na niebiesko - nie oddam łatwo. ![]() Edytowane przez fuu Czas edycji: 2009-04-22 o 09:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Firmówki w idealnym stanie - głównie XS/S (czasem M/L/XL)
N O W E, bez metek.
1. T-shirt z cyrkoniami JENNYFER. XS 2. Oldschoolowy bezrękawnik MANGO. S/M 3. Bluza ze świetnym wzorem ![]() 4. Lekka bluza kangurka UNITED COLOURS OF THE WORLD. L/XL 5. T-shirt ONLY z 'marynarsko' wykończonymi rękawkami. Posiadam rozm. S i M. M przed wysyłką wypiorę, bo jest przybrudzona. 6. Bawełniania grubsza tunika long ONLY. S/M Szerokość między pachami: 43cm Długość: 74cm Edytowane przez fuu Czas edycji: 2009-04-28 o 15:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ubrania, które były założone NAJWYŻEJ 3 RAZY (najczęściej raz albo jedynie przymierzone i przeprane, oczywiście w stanie idealnym, jak NÓWKI) - głównie jako efekt mojego i siostry niedopasowania rozmiaru podczas zakupów internetowych i rozmyślenia się po zakupach tradycyjnych. ![]() 1. Ogrodniczki jeansowe, na aukcji zapewniano, że to ZARA, ale nie dam sobie ręki uciąć, bo metki wycięte. W każdym razie są czadowe. ![]() 2. Zielono-różowy bezrękawnik NEXT. S/M Szerokość między pachami: 39,5cm Długość bez kaptura: 56cm 3. T-shirt Nightmare Before Christmas ZARA, metki wycięte. S ---> asiaTM 4. Bluzeczka w kwiaty ORSAY. S Szerokość między pachami: 42cm Długość: 54cm (zyskuje na długości po opuszczeniu rękawków na ramiona) 5. Brązowa koszula DYKON, wewnątrz wzorków cekiny, przy biuście marszczenia. Intensywniejszy brąz. S Szerokość między pachami: 38cm Długość: 46,5cm 6. Koszulka long w czaszki (bardziej prześwitujące niż reszta bluzki), z małymi bufkami, FISHBONE. S/M Szerokość między pachami: 39cm Długość: 62cm Edytowane przez fuu Czas edycji: 2009-04-28 o 19:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Rzeczy w stanie idealnym, noszone.
1, 2. Wiązana na szyję sukienka NEW LOOK, porządnie szyta, z podszewką. XS/S/M Szerokość ściągacza: 25cm, rozciąga się do ok. 42cm Szerokość na dole (mierzone przy tym takim odcięciu, wiecie ![]() Długość razem za ściągaczem: 77cm 3, 4. Spodnie w paseczki ORSAY - nie mnie nieco za długie, dlatego na drugim zdjęciu tak się marszczą. ![]() Szerokość: 33cm (ale można jeszcze naciągnąć) Długość: 98cm Wysokość krok: 20cm Szer. nogawki na samym dole: 25cm Edytowane przez fuu Czas edycji: 2009-04-27 o 17:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ubrania w stanie bardzo dobrym:
1. Spódnica z koronką. XS/S Szerokość: 34cm Długość: 69cm 2. Gruby golf w paski ORSAY. XS/S Szer. między pachami: 37cm Długość od ramienia: 55cm 3. Bluzka z długim rękawem MONELLA VAGABONDA (www.monellavagabonda.it/). XS/S Szer. między pachami: 40cm Długość: 52cm Rozciągliwa, 90% bawełna, 10% lycra 4. Lniano-bawełniana mini spódniczka ATMOSPHERE. L Szerokość: 46,5cm Długość: 30cm 5. Gruby sweterek zapinany na guziki MARKS&SPENCER. S/M Szer. między pachami: 44cm Długość: 54cm 6. Urocza bluzka z bufkami DIVIDED by H&M, przezroczysta w białe kropeczki. Pasek przy szyi można wiązać dowolnie. XS/S 7. Bluzka retro, duże bufki, na dole ściągacz, zapinana na guziczki (zakrywane). Intensywniejszy róż. M/L Szer. między pachami: 53cm Długość: 60cm Edytowane przez fuu Czas edycji: 2009-04-28 o 15:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Stan bardzo dobry:
1, 2. Siateczkowa bokserka - metka wycięta, nie pamiętam, co to za firma. ![]() Szerokość między pachami: 33cm (po rozciągnięciu 49cm) Długość: 65cm (im bardziej rozciągnięta na boki, tym bardziej się skraca - na długość można rozciągnąć max. 70cm) 3, 4. Przecierane jasnoniebieskie jeansy. XS/S Szerokość: 35,5cm Długość: 99cm Wysokość krok mierząc od szwu: 18cm Szerokość nogawki na dole: 22,5cm Edytowane przez fuu Czas edycji: 2009-04-27 o 17:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Pomiędzy bdb a db:
1. Bluzka z długim rękawem BLIND DATE. M/L Szerokość między pachami: 44cm Długość: 60cm Długość rękawa od pachy: 53cm 2. T-shirt z kotkami (www.emilystrange.com). M/L Szerokość między pachami: 43cm Długość: 58cm Rozciągliwa! Ale 100% bawełna. 3. Niebieska bokserka long NEW LOOK. L Edytowane przez fuu Czas edycji: 2009-04-28 o 15:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Stan dobry:
1. Bluzeczka H&M, czerń stała się ciemnoszara ![]() Szerokość między pachami: 33cm Długość: 52cm Edytowane przez fuu Czas edycji: 2009-04-28 o 15:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Ciuszki z wadami (dziurki, rozprucia itp.)
1. Czarna bluza ORSAY, stan bdb, na plecach dziurka. XS/S Szerokość między pachami: 42cm Długość bez kaptura: 55cm Edytowane przez fuu Czas edycji: 2009-04-28 o 15:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Różne:
1. Dwa szaliki i arafatka. 2. Tenisówki H&M - niby 37, ale ja noszę 38 i są na mnie dobre. Raz założone. 3. Srebrny brokat do ciała, czarne Art Nails, złote Fashion Make Up. 4. Nowy tonik oczyszczający OXY. 5. Śliczny breloczek do kluczy, torebki. Tylko za kolczyki/bransoletkę. Edytowane przez fuu Czas edycji: 2009-04-28 o 13:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
po prostu Łinli
Przekupka: 3 pkt / 100% pozyt.
|
można?? coś u mnie za bezrękawnik next? odpisz u mnie
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
hej, nie wiem czy sie nie wcinam ?
znajdziesz cos u mnie za ogrodniczki i dluga sukienke?
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
znajdziesz cos u mnie za ogrodniczkę
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1240154008 ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
cos u mnei za ogrodniczi i t-shirt czarny
![]() na ogrodniczkach mi zalezy
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
cos za ogrodniczki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Sweterek jest w stanie bardzo dobrym.
Niestety nie mogę go dla Ciebie pomierzyć, jest w innym mieszkaniu.. Będę tam za dwa tygodnie i dopiero wtedy go pomierzę. Mogę podać Ci swoje wymiary, ponieważ na mnie sweterek jest idealny, a jeżeli mamy inne to nie warto zebyś czekała ... Edytowane przez Weu Czas edycji: 2009-04-19 o 19:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Może coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1240153166. Jeśli nic Ci się nie podoba, jestem w stanie poszukać jeszcze czegoś w szafie, ale musisz powiedzieć co Cię interesuje.
![]()
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1240154008 odp u mnie ; ]]
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
a co bys za nią chciała. ?
bo strasznie mi sie podoba ; ]]
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:57.